1. Betrayer's Avatar
    Betrayer
    Guest
    to zavisi kakvo iska6 cuka6 lich kinga ili cata-ta ;d

2. Мисля да почвам тоя сървър,но бихте ли ми препоръчали в кой реалм да почна.Искам да е с развит PvE и хора,знаещи как се райдва.Да не е само Lordaeron,че много ме мързи пак дигам lvl.Другото,което ми е интересно е дали напълно работи LFG системата?Мерси предварително.
    low rate realm ako e za pve.high rate e pulno s PVP-ri i ******i koito sa dignali geroq za 3 dena.

3. Whi7e's Avatar
    Whi7e
    Guest
    Кой пач трябва да съм инсталирал на Cata за да играя в сървърите и има ли Launcher, който се сваля допълнително?

4. Работи ли както си трябва lfg системата?Вкарва ли директно в инстовете,като се саберат играчи?
    Да , но ти препоръчвам да си събереш хора - мноого по-бързо ще стане

Кой пач трябва да съм инсталирал на Cata за да играя в сървърите и има ли Launcher, който се сваля допълнително?
    Тъй като 'Connection Guide' в Wiki е заключен ( => редиректва към homepage ) и все пак НЕ СЪДЪРЖА обяснение за Cata реалмите, можеш да отидеш на homepage и да погледнеш в дясно логото на Cata

5. rudnika's Avatar
    rudnika
    Guest
    Имам проблем,на самите Action bar-ове ,spell-овете се виждат само като имена и картинки,а какво всъщност правят не се вижда,само магията и колко секунди е куулдоуна. Гледах в Interface но не можах да открия нищо,моля някой да помогне,защото е много много досадно.

6. nanalai's Avatar
    nanalai
    Guest
    Имам 300 riding skill два маунта,за които пише че може да се лети в Outland i Nothrend,но като се опитам да ги пусна ми изписва "You cant use that here",как може да се оправи?
    С всичките ми герои е така...

7. Имам 300 riding skill два маунта,за които пише че може да се лети в Outland i Nothrend,но като се опитам да ги пусна ми изписва "You cant use that here",как може да се оправи?
    С всичките ми герои е така...
    научил ли си Cold Weather Flying ( http://www.wowhead.com/spell=54197/cold-weather-flying )
    Имам проблем,на самите Action bar-ове ,spell-овете се виждат само като имена и картинки,а какво всъщност правят не се вижда,само магията и колко секунди е куулдоуна. Гледах в Interface но не можах да открия нищо,моля някой да помогне,защото е много много досадно.
    Game Menu(Escape[Esc]) след това Interface избираш Game и долу пише Defaults и изибраш All Settings и няма да имаш проблеми ;)

8. Хора искам да попитам дали има някакъв проблем с moneybookers, защото не мога да донейтна.

9. ivoqwe's Avatar
    ivoqwe
    Guest
    Problema ne e moy a na moy priqtel. Kato stigna skill 461/525 s inscription i vsichki profesii mu stanaha 0/0, izcheznaha mu ikonkite i + tova ne moje da unlurne ;d pishe tiketi nonstop no nikakva reakciq .. e ako mojete da napravite neshto she sam vi mn prinatelen. ime: Pyrosphere , realm: Deepholm

10. Здравейте, днес свалих катаклизма и го направих на 4.0.6 обаче сега като пробвам да влезна в някой от 2-та реалма ми дава wow error на connected и ме изхвърля, как да го оправя ?

11. morbit's Avatar
    morbit
    Guest

Проблем!!!!

След всеки райд оставам сейфнат независимо дали сме го минали или направили до половината все оставам сейфнат за по 7 дена.... моля погнете

12. Имам проблем,на самите Action bar-ове ,spell-овете се виждат само като имена и картинки,а какво всъщност правят не се вижда,само магията и колко секунди е куулдоуна. Гледах в Interface но не можах да открия нищо,моля някой да помогне,защото е много много досадно.
    Game Menu(Escape[Esc]) след това Interface избираш Game и долу пише Defaults и изибраш All Settings и няма да имаш проблеми ;)
    По - лесния начин е Interface -> Help -> Enhanced Tooltips/Beginner Tooltips(зависи кое точно предпочиташ)

Problema ne e moy a na moy priqtel. Kato stigna skill 461/525 s inscription i vsichki profesii mu stanaha 0/0, izcheznaha mu ikonkite i + tova ne moje da unlurne ;d pishe tiketi nonstop no nikakva reakciq .. e ako mojete da napravite neshto she sam vi mn prinatelen. ime: Pyrosphere , realm: Deepholm
    Пишете Ticket в играта и чакайте търпеливо, сами няма как да разрешите този проблем.

Здравейте, днес свалих катаклизма и го направих на 4.0.6 обаче сега като пробвам да влезна в някой от 2-та реалма ми дава wow error на connected и ме изхвърля, как да го оправя ?

Това може да е от Антивирусен Software или Firewall. Също така провери дали правилно си сменил Realmlist-а(по - скоро дали правилно си сложиш Patcher-a).

След всеки райд оставам сейфнат независимо дали сме го минали или направили до половината все оставам сейфнат за по 7 дена.... моля погнете
    Незнам къде точно си играл досега, но това не е проблем. Това е нещо нормално за играта и е било така още от далечната Vanilla(2003-2004 година).

13. За последния можеше просто да му кажеш че независимо колко си минал от Райда, след като си убил дори само 1 бос, оставаш сейвнат! С няколко думи: Без значение дали 1 или 11 боса си убил в ИЦЦ, биваш сейвнат за 7 дена!

Успех с тъпите въпроси, които ще бъдат зададени след мен :Д!

14. name

някой зне ли как да мога да си оправя buga начи бях си аднал 1 герои в friend листата след това го исзтрих преди да да го махна от другия герои от friend листата и се га ми пише нещо non-existing character и не мога нито да го махна нито нищо. И искам да попитъм също имам death knight и paladin dk-то ми е 80 левел а pladaina 69 мога ли да dk-то го преместя в друг реалм или първо трябва да преместя pladina и тогава death knight

15. EU ili US

Nqkoi moje li da dade nqkakva informaciq dali nqkoi ot 2-ta cata realma shte b1de skoro v Eu shtoto dokato e v US imame po 200ms ?

First ... 6789101858108 ... Last