to zavisi kakvo iska6 cuka6 lich kinga ili cata-ta ;d
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=8&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
low rate realm ako e za pve.high rate e pulno s PVP-ri i ******i koito sa dignali geroq za 3 dena.
Кой пач трябва да съм инсталирал на Cata за да играя в сървърите и има ли Launcher, който се сваля допълнително?
Да , но ти препоръчвам да си събереш хора - мноого по-бързо ще стане
Тъй като 'Connection Guide' в Wiki е заключен ( => редиректва към homepage ) и все пак НЕ СЪДЪРЖА обяснение за Cata реалмите, можеш да отидеш на homepage и да погледнеш в дясно логото на Cata
Имам проблем,на самите Action bar-ове ,spell-овете се виждат само като имена и картинки,а какво всъщност правят не се вижда,само магията и колко секунди е куулдоуна. Гледах в Interface но не можах да открия нищо,моля някой да помогне,защото е много много досадно.
Имам 300 riding skill два маунта,за които пише че може да се лети в Outland i Nothrend,но като се опитам да ги пусна ми изписва "You cant use that here",как може да се оправи?
С всичките ми герои е така...
научил ли си Cold Weather Flying ( http://www.wowhead.com/spell=54197/cold-weather-flying )
Game Menu(Escape[Esc]) след това Interface избираш Game и долу пише Defaults и изибраш All Settings и няма да имаш проблеми ;)
Problema ne e moy a na moy priqtel. Kato stigna skill 461/525 s inscription i vsichki profesii mu stanaha 0/0, izcheznaha mu ikonkite i + tova ne moje da unlurne ;d pishe tiketi nonstop no nikakva reakciq .. e ako mojete da napravite neshto she sam vi mn prinatelen. ime: Pyrosphere , realm: Deepholm
Здравейте, днес свалих катаклизма и го направих на 4.0.6 обаче сега като пробвам да влезна в някой от 2-та реалма ми дава wow error на connected и ме изхвърля, как да го оправя ?
След всеки райд оставам сейфнат независимо дали сме го минали или направили до половината все оставам сейфнат за по 7 дена.... моля погнете
По - лесния начин е Interface -> Help -> Enhanced Tooltips/Beginner Tooltips(зависи кое точно предпочиташ)
Пишете Ticket в играта и чакайте търпеливо, сами няма как да разрешите този проблем.
Това може да е от Антивирусен Software или Firewall. Също така провери дали правилно си сменил Realmlist-а(по - скоро дали правилно си сложиш Patcher-a).
Незнам къде точно си играл досега, но това не е проблем. Това е нещо нормално за играта и е било така още от далечната Vanilla(2003-2004 година).
За последния можеше просто да му кажеш че независимо колко си минал от Райда, след като си убил дори само 1 бос, оставаш сейвнат! С няколко думи: Без значение дали 1 или 11 боса си убил в ИЦЦ, биваш сейвнат за 7 дена!
Успех с тъпите въпроси, които ще бъдат зададени след мен :Д!
някой зне ли как да мога да си оправя buga начи бях си аднал 1 герои в friend листата след това го исзтрих преди да да го махна от другия герои от friend листата и се га ми пише нещо non-existing character и не мога нито да го махна нито нищо. И искам да попитъм също имам death knight и paladin dk-то ми е 80 левел а pladaina 69 мога ли да dk-то го преместя в друг реалм или първо трябва да преместя pladina и тогава death knight
Nqkoi moje li da dade nqkakva informaciq dali nqkoi ot 2-ta cata realma shte b1de skoro v Eu shtoto dokato e v US imame po 200ms ?