Hello! A kerdesem az hogy miert kell egy- masfel orat varni a belepesre amikor az oldalon azt irja hogy csak 2900an vannak bent. Latom hogy a tamogataser cserebe azonnal be lehet lepni. Akkor ez most egy fizetos tort ?
---------------------------------
Taurin voltam egy kicsit de nagyon mosleknak talaltam, a bugok, a csalok, fujj. Aztan hallottam hogy a molten az sokkal jobb, az nagyon jo. Hat nemtom. Lehet hogy pont most adta fel a molten team?
Ha vegre sikerul belepni, alig talalok egy mukodo questet. Olyan lag van hogy besz..ok. 3secig castolok egy instant spellt, a mob persze kozben is ut. PvP-zni igy lehetetlen. Csetre irni nem tudok mert folyamatosan kapom az 1 perces bunteteseket, akkor is ha nem irok semmit, akkor is ha csak kitargetolok valamit, akkor is ha unstuckolok. Varhato valamikor valami javulas vagy mindig ilyen volt?Meg mielott vki azt mondana hogy nem ertek hozza, otthon 5 evig jatszottam eredetin. Lehet hogy ez a baj, sokat varok, de ha tenyleg ilyen egy jol mukodo tort szerver akkor nem ertem az embereket.
Sz?®p napot!
Egy olyan k?®rd?®sem lenne,hogy ha ar?®n?íba megvan a heti conquest cap,?®s ha kiveszek 1 cuccot amit visszav?íltok akkor visszafogom kapni a conquest pontot?
Sziasztok
most t?Âlt?Âttem le a wowot (lich king) ?®s az a k?®rd?®sem hogy ?ít kell-e ?¡rni valamelyik f?íjlban vagy csak sim?ín ind?¡tsam el ?®s patcheljem ?
Sziaszotok
Minap ?®ppen fajt akartam v?íltani ,de ?®szrevettem hogy csak fizetős?Âk tudnak .Az lenne a k?®rd?®sem hogy Vote pontokb??l ??gy meg lehet-e oldani hogy 2x v?íltok Factiont?Most alis vagyok ?ítv?íltok hord?íba ?®s vissza ?®s gondolom akkor ?íttudn?®k v?íltani Humanra ugyanis most Nelf vagyok.
Előre is k?Âsz.
Valoszinu hogy lehet ahogy kigondoltad, ha premium accountod van. De szerintem nem eri meg, mivel vannak 20as szorzoval rendelkezo serverek (Ragnaros-LK es, es Sargeras-Catas), ahol felhuzni egy ujj karaktert nem nagy gond, akkor eri meg atvinni es visszahozni ha nagyon jo itemjeid vannak.
Sziasztok!
?ìrj?ítok le nekem l?®gyszi, hogy ezeken a szervereken mely kasztok sz?ím?¡tanak "erősnek" PVP-ben! (pl.: Taurin a pala mindent visz, őket k?Âveti az UHDK, Elems?ím?ín, Warri, Balance, Warlock...) Ne menj??nk bele pls a "minden kaszt erős a magam??dj?ín" dologba, mert azt ?®n is tudom, csak egyszerű inform?íci?? k?®ne, hogy itt milyen a PVP ?®let. Fők?®nt a WarSong Cat?ís szer?? ?®rdekelne, de gondolom ugyan azok a be?íll?¡t?ísok az ?Âsszes realmen.