1. Преди месец ме баннаха за cheating.. Днес ми изтече бана, влизам в играта и имам същия проблем, който най-вроятно ми го докара предния месец - атакувам някакъв моб, малко от health-а му се смъква, НЕ тръгва да ме атакува и след малко този health се възстановява..И това само на main-а ми. Алтовете, които проверих, си вървят нормално..
    Миналия месец така влязох в BG и никой не ме атакуваше, зачудих се и накрая го напуснах, защото явно нещо ми имаше на героя. Сигурно някой ме е репортнал тогава. Как може да се оправи това, някакъв бъг ли е?

2. Пробва ли да се самоубиеш и да unstuck-неш? Ако това не върши работа: търкаш cache и wtf. Ако и това не важи - търси помощ от екипа на molten.

3. С unstuck-а стана, мерси много ;)

4. wow error

Здравейте!
    Искам да ви помоля за помощ.
    Играя WOTLK и от вчера започна да ми дава еrror в момента в който натисна "Enter the world", на който ми изписва "World of Warcraft Retail has stopped working" , пробвах с всичко , изтрих "cache" ,"Wtf ", Interface" , драйверите също,дори и преинсталирах играта и пак ми се появява тази грешка.Незнам с какво да опитам вече , моля ви , помогнете.

5. Здравейте!
    Искам да ви помоля за помощ.
    Играя WOTLK и от вчера започна да ми дава еrror в момента в който натисна "Enter the world", на който ми изписва "World of Warcraft Retail has stopped working" , пробвах с всичко , изтрих "cache" ,"Wtf ", Interface" , драйверите също,дори и преинсталирах играта и пак ми се появява тази грешка.Незнам с какво да опитам вече , моля ви , помогнете.

Пробвай с Unstuck от сайта и ти :)

6. Здравейте..Исках да си енчанта шоулдерите да имат 130 стрейндж и 25 критикъл но не става имам материалите и пак немога имам и професията от какво може да се е бъгнало така?

7. Здравейте..Исках да си енчанта шоулдерите да имат 130 стрейндж и 25 критикъл но не става имам материалите и пак немога имам и професията от какво може да се е бъгнало така?

излизаш от играта, триеш cashe папката и трябва да стане.

8. излизаш от играта, триеш cashe папката и трябва да стане.
    Не става пак не ми позволява..

9. Помооооооощ

Хорааа не вярваите на Vial of the Sands СЕЛАРИ ДНЕС ЕДИН МИ продаде за 70 К и като сварши треида итема се превърна в Elexir of Armor Piercing вижте го в нета дано някои админ го банне тоя и ми върне парите 70 и колко К ебаси МОЛЯЯЯЯЯ ПОМОЩ Името му е Akenis , Akenis , Akenis моето ин геим е Sickpsycho ПЛСС ХЕЛП

10. Да попитам как мога да изгоня член от гилдията понеже един го поканих и не спря да спами а незнам как да го изгоня аз съм лидера..

11. Да попитам как мога да изгоня член от гилдията понеже един го поканих и не спря да спами а незнам как да го изгоня аз съм лидера..
    Възможно е да не са ти дали права да гониш хора от гилда.

12. Ban

Momcheta i momicheta, nqkoi ima li ideq kak moga da proverq zashto i za kolko vreme sym bannat tyi kato nqmam absoliutno nikakva predstava kak i zashto e stanalo. GM-tata ne mi otgovarqt. Blagodarq

13. Momcheta i momicheta, nqkoi ima li ideq kak moga da proverq zashto i za kolko vreme sym bannat tyi kato nqmam absoliutno nikakva predstava kak i zashto e stanalo. GM-tata ne mi otgovarqt. Blagodarq
    В момента действа anti cheat система. Тя слага бан за 10 дена . Предполагам , че и твоя бан е толкова .
    А откъде да видиш , незнам .

14. Логваш се в сайта и контрол панела.

15. щом е тук така да бъде

имам банн и неснам да колко времемие имам малко вина спор нема продадох марка от 25 н щото ми трябваше адски голд нямах грам голд само за репаид по 100 голд на герои и продадох марката си спечелих я чесно и имам банн и неснам за колко време е даите ифооо акаут наме boomzaa:(

First ... 3272808182838492132 ... Last