1. голям проблем

имам банн и неснам да колко времемие имам малко вина спор нема продадох марка от 25 н щото ми трябваше адски голд нямах грам голд само за репаид по 100 голд на герои и продадох марката си спечелих я чесно и имам банн и неснам за колко време е даите ифооо акаут наме boomzaa---------------- поне някои да даде някво инфо акое има голяма информация или враски :(

2. Нека бъдем малко повече организирани.За да не се правят нови теми,за всеки въпрос.Имам предвид, ако имаш проблем го постни тук и скоро ще бъдеш информиран как да си оправиш проблема.
    Zabrawih si emaila i nemoga da si go razbera ... nqkoi moje li da mi kaje kak da si go razbera che nemoga da si pratq coins ot drugoto acc na towa .. Ako nqkoi znae kak da mi pomogne mi kajete :) :)

3. няма начин, пише го като се регистрирате в сайта

4. timeruker0's Avatar
    timeruker0
    Guest
    Понеже 15тина и повече дни нямах интернет и съм след преинсталация, та да попитам понеже отметката с темата ми изчезна, дали Stormstout - е най-сетне пуснат и готов за игра? Имам предвид официално пуснат.

5. не е, ако беше пуснат щяха да го сложат на първа страница вместо рекламата за ПТР
    http://forum.molten-wow.com/showthre...17#post2235917

6. timeruker0's Avatar
    timeruker0
    Guest
    Жалко надявах се вече да е готово... Нищо, ще почакам още малко сигурен съм че си заслужава. :) Мерси за бързият отговор.

7. Здравейте! Имам един проблем, който вече ми става доста досаден.
    Когато се логна всичко е замръзнало.
    Опитах да дръпна целия клиент на ново и с чистия клиент е същата работа.
    Освен това не мога и да логаутна, само alt+F4 помага... Освен ако не чакам 10-20 минути, тогава ме дискънектва.

Вече пуснах отговор в Bug форума, но пиша и тук, тъй като може да е специфичен проблем, свързан с локацията ми, а именно София, доставчик София Нет, PPPOE на което съм играл преди, на същия лаптоп.

Кажете какво мога да направя. Дали е от сървъра или от мен...?

8. lusinda's Avatar
    lusinda
    Guest

Problem

Имам голям проблем който ме дразни от много време.Когато изляза от battlegrounda ми излиза синя аура или когато се телепортирам това беше и в предишни героини каквото и да направя не се маха моля помощ :(

9. LIMxxBG's Avatar
    LIMxxBG
    Guest
    az pa nemam ideq za tuka li e posta izobshto ama hienata det tamnah nema Cackling Howl ?! nekoi huntyr da recne v servera li e problema . na Ragnaros sym

10. Та моя въпрос е защо не мога да си прехвърля герой от deathwing в ragnaros дава ми само в lordaeron а не искам там .... моля помогнете :( п.с искам с точки да го прехвърля а не с coins

11. Трансфер между катаклизъм и лич кинг.

Пичове някой да знае дали може да бъде осъществен трансфер на герои между реалм в катаклизъм и реалм в лич кинг. Проблема е следния:
    От много преди много време имам този акаунт и героите в него. Когато играех, "Neltharion" беше на "Wrath of the Lich King" и сега е на "Cataclysm". Та мисълта ми е да си ги прехвърля, за да не започвам съвсем от начало.
    Ще съм благодарен и ако някой ми каже към кого да се обърна в този случай.
    Благодаря предварително. :)

12. Тамън и аз щях да пиша същия въпрос дали е възможно трансфер от един експанжън в друг или още няма такава опция

13. помощ!

Имам страхотен интернет, а играта ми казва "unable to connect". Кажете ми как да го оправя...?

14. key bindings в опциите.
    Търсиш дадения action bar и ребиндваш копчетата.
    Ах това аватарче бе..

Пичове някой да знае дали може да бъде осъществен трансфер на герои между реалм в катаклизъм и реалм в лич кинг. Проблема е следния:
    От много преди много време имам този акаунт и героите в него. Когато играех, "Neltharion" беше на "Wrath of the Lich King" и сега е на "Cataclysm". Та мисълта ми е да си ги прехвърля, за да не започвам съвсем от начало.
    Ще съм благодарен и ако някой ми каже към кого да се обърна в този случай.
    Благодаря предварително. :)

Това не може да стане, just because.
    Смисъл.. То може, но не знам дали Molten ще се съгласи да ти трансферира героите ей тъй.. Във най-лошия случай ще трябва да платиш поне 20-30 coins, а в най-добрия ще си цъкаш на ново в Cataclysm.

15. проблем

Имам въпрос отнася се за играта та зарибих 1 приятел да играе молтен но аз му направих регистрация всичко аз си влизам с неговото ацц в сайта и в играта .А той не може дори да се логне в сайта а в играта му дава че му е грешно името или паролата
    Дори му дадох с моето ацц да пробва пак същото нито в сайта нито в играта може да се логне.
    А каза че от телефона може да се логне в молтен сайта

First ... 3373818283848593133 ... Last