Един бърз въпрос от мен.
Има ли някакъв друг начин да пратя Coins, освен Gifting, защото статусът ми не е Premium?
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=87&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Един бърз въпрос от мен.
Има ли някакъв друг начин да пратя Coins, освен Gifting, защото статусът ми не е Premium?
Така, здравейте. Имам следния проблем. След хакването на сървъра, си рековърнах акаунта, влизах в сайта, в играта всичко беше наред. След второто спиране на сайта си влязох в акаунта, смених паролата и излязох и сега не мога да си вляза в него. Пробвах с възстановяването на парола, но ми пише, че няма акаунт с такова име. Пробвах да си възтановя и акаунта, но ми пише, че няма такъв емайл. Тръгнах да се регистрирам с емайла който пишех и ми дава, че е зает. Моля за помощ. Благодаря предварително.
Засега няма, не.
Напиши един тикет до Molten Support. Те би трябвало да ти помогнат.
Героите не могат да бъдат възстановени. Прави нов със същото име.
Искам да попитам мога ли да върна итемите,които съм взел с коинс ? Искам да върна 4 итайма да си взема коинса и да си купя нови ?
Не съм много в час с форумите и не знам дали пиша на правилното място и дали въобще някой ще ми отговори, но съм длъжен да опитам. От 3-4 дни не мога да се логна в играта. След продължително "Connecting" ми излиза списък с реалм листите и до там... Пробвах какво ли не инсталирах наново играта, инсталирх я и на др комп ефектът - същия. След това реших, че може да е от интернета. Пуснах си интернет от телефона и познайте? Влезнах си без проблем. Някой може ли да ми каже как да оправя проблема така че да мога да си влизам в играта от домашния WiFi. Благодаря!
zdravei pich nemoga dasi recoverna acc to predishniq put stana sus emaila i parolata sega ne stava a nesi znam forum name i neznam kakvo da prava :X
Немога да влезна в Рагнарос, където са ми героите, пише ми че съм дискънектнат от сървъра.
Същевременно мога да влезна в Детуинг да си направя герой и т.н.
Риалма си е ъп и си е ок. Някакви идеи?
Можеш да връщаш итеми които си купил с коинс в период от 48 часа. Прави тикет до Молтен Support.
когато разбрах че са реснали сървъра и пробвах да си вляза със старото ацц и не стана си направих ново и сега имам 2 героя там по 80 лвл... добре де хубаво дигнах си ги от сайта ..! и ся когато си върнах старото ацц и ми пише че нямам повече опити за да си вдигна герой до 80 лвл ... и то кво става ся имам 25 койна и тряя ги дам за да си дигна героя на 80 демек кво прайм нищо се едно почвам от начало.! а героя ми беше с 6к гс..!
някой знае ли кога ще пуснат TRADE в marketplace ??
Здравейте, имам следния проблем , когато влезна във Аccounta си винаги ми излиза " Loggin in to Server" и това е не мога да играя... моля ви помогнете ми че много ми се играе ... :(:(
в играта ли ако е в играта и аз имам същия проблем .. и никой не иска да помогне
vuv loggina ...
как да пиша на молтен ми върнат акоунта че преди имах ацц имам инфорацията за него като емайл пасс наме и цъкам си го рековърна и ми пише че няма таково ацц ? моля помогнете а аз си имах ацц с мн коинс и т.н.