как да пиша на молтен ми върнат акоунта че преди имах ацц имам инфорацията за него като емайл пасс наме и цъкам си го рековърна и ми пише че няма таково ацц ? моля помогнете а аз си имах ацц с мн коинс и т.н.
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=88&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
как да пиша на молтен ми върнат акоунта че преди имах ацц имам инфорацията за него като емайл пасс наме и цъкам си го рековърна и ми пише че няма таково ацц ? моля помогнете а аз си имах ацц с мн коинс и т.н.
Izvinete che pisha na latinica prosto neshto mi se bugna programata. Iskam da popitam dali nqkoi znae tiq koito sa donateli sled 29 dekemvri, mogat li po nqkakuv nachin da si vuzvurnat parite? Blagodarq predvaritelno.
Zdrasti, hora bezdaiskam si kupih greshen bow s coins, pisah 2 ticketa i ot 2ta typa i ne pomognaha. Help please?
Мога ли да си преместя героя ?
Имам проблем ... почнах да играя Върколак в Sargeras и се бях разбрал с един пр да играем обаче той загубения почнал в Frostwolf и като знам колко Куеста тр да мина за да отида от земята на върколака до Ашен Вали и се чудя няма ли начин да си преместя героя при него или той при мен ? Др ми питане е тъй като съм си купил с Точки Предмети мога ли да ги преместя в друг Реалм в Нов Герой в същия Акаунт ???
adi nqkoi bulgari da zeme malko da pomogne i da psone edna tema zatova deto se slu4i s ACC tata
Може ли да ми помогнете с намирането на моя email на акаунта , знам паролата и акаунта но не става от сайта за това моля ако някои админ може да ми погне
imam i az syshtiq problem nemoga da logns nito v saita nito v igrata ve4e mesec.....
Момчета имам проблем не си спомням как ми беше е-майл адреса, но сега искам да си го сменя, но като се замислих съм забравил стария някакви идеи.
Моля помагаите не знам и към кои да се обърна така,че няко ако мисли,че тук не е правилното място за този проблем, нека да копира съобщенито ми и да го постне там кадето трябва.
Много сам ви благодарна.
Ади поразрови се из форума и виж че са написали ! от 2 седмици и повече сиг има и видео клип за по неграмотните ако не могат да четат какво се пише в сайта като инфо от ГМ-тата
Започнах да играя в тоя сервер преди 5 дена от 1 левел започнах в момента съм 85 и стана следното нещо след като станах 85 левел ми се скри експирианс лентата помислих че е някакъв моментен бъг отидох в Пандариа и започнах да изпълнявам куестове но не ми даваха експирианс също и мобовете нз как да се справа с тоя проблем писах тикет до админ никои не отговаря
i have a problem and it is about that when i logged now in my account my charapters are gone. i mean deleted.... and i want to ask why ... i wasnt online for a mounths and i am sure i dont have a bans or something like that ... can pls somoene answer me why my charapters are gone cus i give alot of money about this game ... and now i have ONE HUGE NOTHING ...
Преди 2 седмици когато маркетплейса (извинете ако го пиша грешно) беше бъгнат и неможеше да се вижда инфо за итемите си купих пвп стаф, но го обърках с един друг.След като го купих в рамките на 24 часа изпратих съобщение на съпорта за това, 2 дена нямаше отговор.След тези 2 дена излизе нова опция за тикет-29декември-донейт.Изпратих нов билет в това,защото беше точно за такива ситуации като моята.Дадох им цялата нужна информация която изискват.Сега чакам 2 седмици и нямам отговор.До сега не съм изпращал билети към съпорта и незнам колко трябва да се чака, но това е прекалено дълго.Страхувам се да не ми върнат конса за стафа, защото е минало много време.Вината е е в мен а в бъгнатия им маркетплейс.Вече незнам какво да правя, от съпорта дори не ми отговарят.Това не е нормално.
Когато достигнешш максималния левел в даден реалм лентата с експирианса изчезва,защото вече си достигнал максималния левел и просто няма смисъл да стои долу.Ако искаш може да сложиш нова лента която да показва някоя репутация от "c">репутация>десен бутон на избраната от теб и натискаш отметката на "показване на xp бара" написано е на англисйки и не съ сигурен дали точно това пише ама е достатъчно да се ориентираш