А в сайта можеш ли да влезеш с това име и парола? Освен това след регистрация се изисква потвърждение- изпращат ти линк на мейла да си активираш акаунта. Това направил ли си го?
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=91&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
А в сайта можеш ли да влезеш с това име и парола? Освен това след регистрация се изисква потвърждение- изпращат ти линк на мейла да си активираш акаунта. Това направил ли си го?
hora imam problem , kato pusna Wow.exe mi dava error#134 i ne znam kak da go opravq :( predi 1 mesec pak mi dade sushtiq error i izteglih celiq wow nanovo , ako nqkoi moje da mi pomogne za tozi error da mi pishe na skype: georgi.dimitrov342
Blagodarq predvaritelno :)
Здравейте!
Акаунта на мой приятел е хакнат и мейла е сменен. Сега той не може да влезе нито в игра, нито тук във форума, за да потърси помощ. Получил е съобщение с данни за IP и имеил, от които е направена смяната. Проверихме IP 94.189.163.92 е сръбско - от Белград.
Той не е давал на никого никога достъп до данните си - до меил, до ник и парола!
Явно акаунта е хакнат!
Моля за помощ!!!
П.С. Това е мейла, който е получил, заличени са неговите данни:
Dear ...........,
We've received a request to change the email on your account.
The following IP Address is making the request: 94.189.163.92
The email has been changed from [email protected] to [email protected].
Thanks for helping us maintain the security of your account.
Kind Regards,
Warmane Support Team
Please do not reply to this message. Replies to this message are routed to an unmonitored mailbox. If you have any queries visit http://forum.warmane.com/.
Your Warmane account: Email changed
от:
Warmane ([email protected])
дата: 25.04.2015 17:56
Edited: April 25, 2015
Пробвай този вариант
https://www.youtube.com/watch?v=TD_QDZskKNU
знам че вече някой е питал ама как да си върна героите от молтен ? смисъл върнах си акаунта ана ми ги няма героите кекво да правя? мерси предварително :d
Вече няма как. Имаше период, в който имаше бонус функции- инстант лвл 80, професия, стартово оборудване- пвп и пве, бонус монети и точки от гласуване. Но всичко беше за определен срок от време, а този срок изтече и тези бонуси няма как да се използват към момента.
Първо ще кажа, акаунт в WoW не може да се хаква! Не вярвам на никой, който излиза с този номер "акаунта ми е откраднат, а не съм споделял никаква информация за него". Както споменах, акаунт в WoW не може да се хаква, затова смятам, че причината за случилото се е, че приятелчето ти е споделил информация за акаунта или си е правил някакви оферти "акаунт за акаунт" и от там вече е бил прецакан.
Моят съвет към всички е : Не споделяйте каквато и да било информация за вашият акаунт, защото и най-малкото може да е от полза на човека, който иска да открадне вашият акаунт! Не приемайте съмнителни файлове!
А относно това дали може да си върне акаунта, шанса е много малък и зависи от това дали акаунта е Member или Donor. Но, все пак сподели това с екипа на Warmane и разкажи абсолютно всичко точно и ясно и ако приятеля ти докаже, че той е собственика на акаунта, може и да си върне акаунта, но малко ме съмнява, тъй като емайла вече е сменен. Стискам палци все пак и ако искаш някакъв съвет, пиши ми на ЛС. :)
Edited: April 30, 2015
Доказването чий е акаунтът не е проблем. Сървърът записва от кое ip какво е правено. Всеки може да провери тези записи в акаунта си. И съм помолила да бъде направена такава проверка, както и да изпратят нова парола на оригиналния имейл.
Акаунтът е разбит през сайта. В това съм сигурна. Познавам човека от 10 години, дори най-близките му приятели не знаехме ника и паролата му. Не е хлапе, което си раздава данните. Ако не го познавах, вероятно и аз не бих повярвала, че не е дал достъп.
Освен това не говори чужди езици - нито английски, нито сръбски, за да си е говорил с крадеца и да си е дал данните. Ip-то на хакера е сръбско - от Белград, проверих го.
Освен това е напълно безсмислено за него да си прави оферти "акаунт за акаунт", тъй като в този акаунт имаше 6 героя с напълно развити всички професии, с всички рецепти за тях, основният герой беше на 6к gs.
Човек трябва да е малоумен, за да си прави офертите, за които пишеш, с такъв развит акаунт.
Когато собственикът се е опитал да влезе в играта, му е дало съобщение, че паролата е грешна и да провери в имейла. Получил е пейстнатото съобщение на резервния имейл.
Оказва се, че не е никак трудно да ви разбият паролата през сайта и крадецът да заяви смяна на имейла и от там- смяна на паролата.
Тези заявки ги изпълняват от сайта, без да искат потвърждение и без дори да уведомят оригиналния имейл, от който е регистриран акаунта.
СЪВЕТВАМ ВСИЧКИ ДА СИ НАПРАВЯТ ДВОЙНА ЗАЩИТА НА АКАУНТИТЕ - ПРЕЗ ИМЕЛ.
Описах подробно всичко на английски , но го изтриха от форума, вероятно за да не ги компрометира. Бях написала, че съм изненадана, че изпълняват заявка за смяна на имейл, без да искат потвърждение от оригиналния имейл. Защото точно така е станало.
Бях написала и, че съм иненадана, защо разрешават смяна на имейл, след като продажбата на акаунт не е разрешена.
Те си знаят много добре, че сайтът им не е защитен, но ако признаят, ще влязат в приключението да бъдат арбитри на подобни случаи - един ще казва не съм давал достъп, а другият - даде ми. Затова вероятно няма да го възстановят.
Но това не означава да се откажем,нали !
Edited: May 2, 2015
Здравейте хора , когато си напиша името и паролата в играта след това ми дава да въведа някакъв код "Authenticator Code . Enter the digital code. " От къде мога да видя този код. ПОМОЩ!?
Погледни си мейла, ако там си цъкнал да ти се праща кода, ще го получиш.
Здравейте!
Тъй като отскоро си поднових акаунта, който ми е от много време на него имах няколко героя, които вече ги няма и ме навява мисълта, че от Молтен може би са почистили героите на старите акаунти?Това така ли е? Благодаря!
Сървъра имаше малко проблеми, всички герои бяха изтрити и имаше fresh старт.
Пичове, стария ми акаунт с 200 coin-a замина, сега какво? Като опитам да log-на " Грешна информация" като дам да reset-не паролата " Няма такъв акаунт", като опитам да направя нов със същото име " това име е заето" dafuq?
EDIT: Какъв вариант имам да се свърша със Staff-a? Contact формата отдолу не работи..
Edited: May 21, 2015