1. Здравейте нов съм и не мога да разбера защо като си напиша акаунта и паролата ме изхвърля от wow става въпрос за MOP

2. къде да репортна за нинджи че не намирам тема

3. Zdr imam problem.Ne moga da si vlqza v acc-to.Dava mi greshna parola.Kogato cukna da q recoverna pishe pishe che takuv email ne sushtestvuva.Imam podozreniq che nqkoi mi e smenil maila i parolata i imeto na geroite.Ima li shans da si go vurna ?

4. Здравейте.Имам следния проблем.Бях на гилд рън и правех ИЦЦ гъншип файт,но канона ми се бъгна,пропаднах и реших да се ънстъкна от сайта.Погрешка кликнах на реалм трансфер вместо за ънстък,но по-интересното е че сайта не ми е искал потвърждение за трансфер.така изведнуж мейн героя ми се озовава в Деатуинг.Някой може ли някак да ми помогне с връзки с някой ГМ,админ или др.,или поне да ми каже дали има инфо кога ще се позволи трансфер от Деатуинг за Рагнарос отново

5. Здравейте. Не мога да си прехвърля coinsa от единия в другия акаунт и 2 та акаунта с премиум и двата имат по 6 месеца и повече изписва ми you dont have enought gifttable някой някаква идея защо се получава ?

6. Играч с име Dudubgbgbg ме излъга с 400 голд. Не ми пука за парите въпроса е принципен.Исках да си купя 2 [Greater Mystic Essence] които в акционната къща струват по 400 голд всеки.Затова потърсих някой да ми продаде лично за по 200 голд .И тоя лъжец ми вика че имал и ще ми продаде.От името му си личи че е българин.Давам трейд с него само че той ми пробутва 2 [Greater Cosmic Essence] . Искам тоя мизерник да бъде банат поне за минимално време.Не успях да направя снимка а и незнам как се прави снимка.Тука е 1-вото място на което се оплаквам.Предполагам че ГМ - тата си имат начини да следят за нередности.Какво може да се направи сега за да бъде наказан този играч?

ПП Ако може да ми обясните как да се предпазвам или поне да документирам нередностите в играта ще съм ви много благодарен.

7. Играч с име Dudubgbgbg ме излъга с 400 голд. Не ми пука за парите въпроса е принципен.Исках да си купя 2 [Greater Mystic Essence] които в акционната къща струват по 400 голд всеки.Затова потърсих някой да ми продаде лично за по 200 голд .И тоя лъжец ми вика че имал и ще ми продаде.От името му си личи че е българин.Давам трейд с него само че той ми пробутва 2 [Greater Cosmic Essence] . Искам тоя мизерник да бъде банат поне за минимално време.Не успях да направя снимка а и незнам как се прави снимка.Тука е 1-вото място на което се оплаквам.Предполагам че ГМ - тата си имат начини да следят за нередности.Какво може да се направи сега за да бъде наказан този играч?

ПП Ако може да ми обясните как да се предпазвам или поне да документирам нередностите в играта ще съм ви много благодарен.
    Ти да не си спал на течението или се ебаваш нещо с наз ?

8. Играч с име Dudubgbgbg ме излъга с 400 голд. Не ми пука за парите въпроса е принципен.Исках да си купя 2 [Greater Mystic Essence] които в акционната къща струват по 400 голд всеки.Затова потърсих някой да ми продаде лично за по 200 голд .И тоя лъжец ми вика че имал и ще ми продаде.От името му си личи че е българин.Давам трейд с него само че той ми пробутва 2 [Greater Cosmic Essence] . Искам тоя мизерник да бъде банат поне за минимално време.Не успях да направя снимка а и незнам как се прави снимка.Тука е 1-вото място на което се оплаквам.Предполагам че ГМ - тата си имат начини да следят за нередности.Какво може да се направи сега за да бъде наказан този играч?

Нередности от такъв личен характер няма как да бъдат следени от ГМ. Системата на играта следи за хакери, но от лъжци и измамници човек сам трябва да се пази. По принцип screenshot можеш да правиш, като доказателство за нещо нередно и след това вече могат да се предприемат съответни действия. Screenshot се прави като натиснеш копчето PrtSc (print screen) от клавиатурата. Снимката се съхранява директно в папката на играта, от където можеш да я извадиш, прикачиш в интернет и да изпратиш линк до ГМ.

9. July 9, 2015  
    Zasto kogato dam na opciqta donate i si izbiram 22coins da si deneitna mi izpisva che sistemata e blokirana za me?? molq pomognete iskam da si doneitna trinket na paladina mi v deathwing

10. Има много гаден бъг с макрото на магиите на друида мечка в МОП ,не могат да се вкарват основните магии за бой. Къде трябва да говоря,за да се направи нещо?

11. Има много гаден бъг с макрото на магиите на друида мечка в МОП ,не могат да се вкарват основните магии за бой. Къде трябва да говоря,за да се направи нещо?
    по принципв бъг тракер раздела се репортват всякакви бъгове. НО... нещо аз ли не разбирам, макрото ли не можеш да си напишеш или не работи... Защото ако не можеш да си напишеш макрото (или да го копираш от някъде) няма смисъл от репорт.

12. На мен ми изтриха 8 героя (80-ки) някои с Kingslayer, Bane и т.н. Знаете ли как ми помогнаха ГМ-овете? Пратиха ми 400 вот точки и ми казаха да събирам всеки ден по 10 точки. ( за да си върнеш 1 герой са ти необходими 100 точки). Господата даже не ми дадоха 800 вот точки да си върна всички герои. Както и да е, събирах всеки ден и си върнах героите, но въпросът е ПРИНЦИПЕН. На всичкото отгоре ми липсваше над 50к злато и всичко ценно което може да се открадне. Дори и фрост емблемите.
    Аз бях единственият който знае акаунта и паролата и логвам само от своя лаптоп или настолен компютър.
    Тука принципи НЯМА. Само интереси!
    Приятна игра.
    Edited: July 12, 2015

13. Здравейте!
    Имам проблем. Качих се на кораба за Northrend.
    Стигнах до водовъртеж умрях и сега не мога да се съживя.
    Предварително благодаря!
    Edited: July 13, 2015

14. ^Пробвай Unstuck опцията от сайта. Би трябвало да ти помогне. Отиваш в My Account -> Store -> Select Realm - твоят риълм -> Select Character - избираш си героя -> Select Currency - Free -> Character Unstuck.

15. nqkoi moje li da mi kaje zashto ne mi dawa da se registriram i kak moga da go uprawq?

First ... 43839192939495103 ... Last