1. Виж дали си написал Gmail или abv защото gmail-а е задължителен в warmane

2. pisha ws prawilno i kato cykna create account i me prAshta na account recovery probwah s 50 razlichni imena ot shantawi po shantawi i wse edno i syshto nqkoi moje li da pomogne ili pone da naprawi edno acc?

3. Здравейте, иамм следното питане: Искам да си сменя класа, гледах в сайта има смяна на фракция, раса, име и какво ли не ...но не и класа, а едва ли не са го предвидили. Някакви идеи?

4. Пич.. никъде няма такава опция да смениш класа, реално да смениш пол,раса,фракция е просто визуално, но смяната на клас е къде - къде по - различно, така че просто си направи нов герой с желания от теб клас и си го вдигни.

5. Здравейте имам един проблем щом си влеза във героя и ако съм пуснал някой аддон уоуа ми еррорва или ми изписва не отговаря някой ако може да каже защо ще сам му благодарен:)

6. Zdraveite problema e sledniq ne sam igral tuk po malko ot edna godina i sega ne moga da vlizam v 2 si donate akaunta.Kakvo stava za6to e taka ?

7. moje li da si sloja drug patch i otnovo da mi vurvqt survarite ako moje ot kude da go izteglq daite link molq
    blagodarq predvaritelno

8. Здравейте , някой знае ли как мога да подкарам 64бит лол на МОП

9. Искам сървърите пак да са с по 4000 човека :(

10. Zdraveite problema e sledniq ne sam igral tuk po malko ot edna godina i sega ne moga da vlizam v 2 si donate akaunta.Kakvo stava za6to e taka ?
    А затрити са заради рестарта

11. i kakvo trqbva da pisha posle
    за какво си банат

12. Tailоring проблем

Здравейте, вдигнах Tailоring и видях, че Lightweave Embroidery на ранк 3 вместо 2000 интелект ми дава 500, това някакъв бъг ли е ?
    Играя във Frostwolf.

First ... 44849293949596104 ... Last