Lordaeron е на 7k, Nostalrius минава 8k даже. Бил съм се 200 на 200, правил съм столични рейдове с толкова, дори и с повече хора и то на по-слаби пиратски сървъри. Не говори щом нямаш опит.
Та на въпроса - Lordaeron e WotLK и ще си остане WotLK. Имат планове за подобни релмове и за другите експанжъни, но няма да е Lordaeron.
единия ми герой се бъгна , не ми излиза чата на лично понякога се губи и глобалния , освен това през 10-15 мин ми излиза erorr.изтрих играта изтеглих я и пак си го имам проблема , някой може ли да ми помогне да го реша?
не знам дали е точната секция за това но да питам на бързо ... когато някой нинжда лутне нещо има ли наказание за това и къде трябва да се репортне съответния играч ингейм или във форума. мерси предварително
не знам дали е точната секция за това но да питам на бързо ... когато някой нинжда лутне нещо има ли наказание за това и къде трябва да се репортне съответния играч ингейм или във форума. мерси предварително
Два пъти ми се е случвало да докладвам нинджа и го направих чрез "Help Request" бутона в играта. Това е червената въпросителна долу в менюто. От там кликваш "Report problem" и описваш детайлно какво е станало. Също направи няколко скрийншота за доказателство. Нинджа луутването се наказва с до два месеца бан.
Някой има ли проблем с A few good gnomes куеста? Когато ги мотивирам гномовете умират, но пък стават мотивирани според информацията на куеста. Играя на 3.3.5 deathwing realm
Здравейте.Имам проблем със World map не мога да си видя никой куест къде е.Някакви идеи как се оправя или трябва да тегля на ново играта?Става дума за WOTLK Lordaeron.
Здравейте.Имам проблем със World map не мога да си видя никой куест къде е.Някакви идеи как се оправя или трябва да тегля на ново играта?Става дума за WOTLK Lordaeron.
Пробвай с настройки на мапа. Като отвориш, с "М" , в долния десен ъгъл ще видиш падащо меню от където можеш да настроиш куестите да ти се виждат. Ако не ти се получи (тоест нещо ти е бъгава играта)- аддон QuestHelper.
Kak da si kacha ranka za zemaneto na vote point az sam envoy i kolko achivment point mi trqbvat za da stana ambassador v momenta imam 2820 i kak da zema poveche
Здравейте,
От доста време не бях влизал в сървъра, но днес реших да вляза. Имах един герой 90 левел логнах се с него, но не виждам нито куестове, нито други герой в играта нищо. Нещо като умрял съм но съм жив :), пробвях доста методи да се съживя но без успех. Ако може някой да даде някакъв съвет да пробвам?
Zdraveite,
dnes vlqzoh v igrata bez problem, no izvednaj zabi i reshih che e izhvarlilo i nabih alt + f4 za da izlezne po barzo.No kogato se opitah da vlqza otnovo golqm problem vlizam v igrata , no ne zarejda geroite i do tam s vlizaneto.Opitah s restartirane na kompa,rutera dori kachih nanovo igrata no pak sashtoto ne zarejda geroite .
Zdraveite,
dnes vlqzoh v igrata bez problem, no izvednaj zabi i reshih che e izhvarlilo i nabih alt + f4 za da izlezne po barzo.No kogato se opitah da vlqza otnovo golqm problem vlizam v igrata , no ne zarejda geroite i do tam s vlizaneto.Opitah s restartirane na kompa,rutera dori kachih nanovo igrata no pak sashtoto ne zarejda geroite .
Я виж да не си влязъл в друг реалм. Като си влезеш в играта, там където трябва да са ти героите дай change realm и логни на този, на който играеш. За мен е невъзможно героите ти да се изпарят от самосебе си с Alt+f4
Я виж да не си влязъл в друг реалм. Като си влезеш в играта, там където трябва да са ти героите дай change realm и логни на този, на който играеш. За мен е невъзможно героите ти да се изпарят от самосебе си с Alt+f4
S vsichki realmi e taka igrata zarejda do "Retrieving character list" i tva e taka stoi.
Проблема ми е че съм баннат за реклама и всеки нов ацц който си правя също бива баннат под предтекст рекламиране, а всичките ми акаунти са със различни имена... Някой може ли да помогне как да си оправя проблема