Pana acum cred ca ne-am dat toti seama cat de greu este ca o guilda romaneasca sa supravietuiasca pe un realm si sa fie si competitiva. Asta nu trebuie sa fie un obstacol, totusi, pentru a ne cunoaste intre noi :D. Propunerea mea este sa va lasati toti numele character-ului aici si sa avem o lista cu toti jucatorii romani care joaca pe deathwing. ( voi incerca sa tin primul post up-to-date )
Pe deathwing horde brotherhood of steel , mi-am luat kick de la ei :) guildmasteru + ofiterii prietenii/amicii itemele se dau intre eii , la ei nu vezi cate dkp-uri au dar ale tale le vezi , motivu pentru care mi-am luat kick a fost ca i-am zis la lead ca nu imi trebuie dbm , nu am murit in flame am omorat spikeurile am dat dps calumea dar mi-am luat gkick ca i-am zis aceste 3 motive :)) + ca nu am folosit dbm depe wotlk retail , am dat o gramada de LOD/Halion kills fara dbm si imi zice el ca am neaparat nevoie de DBM
Pe deathwing horde brotherhood of steel , mi-am luat kick de la ei :) guildmasteru + ofiterii prietenii/amicii itemele se dau intre eii , la ei nu vezi cate dkp-uri au dar ale tale le vezi , motivu pentru care mi-am luat kick a fost ca i-am zis la lead ca nu imi trebuie dbm , nu am murit in flame am omorat spikeurile am dat dps calumea dar mi-am luat gkick ca i-am zis aceste 3 motive :)) + ca nu am folosit dbm depe wotlk retail , am dat o gramada de LOD/Halion kills fara dbm si imi zice el ca am neaparat nevoie de DBM
Scopul topic-ului acesta este doar de a afla ce romani joaca pe Deathwing, nimic mai mult.
Eu sunt pe Deathwing de prin 2010 si am cunoscut o gramada de romani in acesti ani. Din sep 2013 sunt la alianta si am pierdut legatura cu romani de la hoarda.
Ce pot sa-ti spun e ca suntem cativa romani in guildul Encore, momentan eu fiind cel mai vechi membru activ roman.