Momentan, te poti conecta la Molten cu orice WoW 4.0.6 - 4.3.3. Oricum, contentul este de 4.0.6. Cam de pe 1 februarie iti va trebui versiunea 4.3.4 :)
Printable View
Momentan, te poti conecta la Molten cu orice WoW 4.0.6 - 4.3.3. Oricum, contentul este de 4.0.6. Cam de pe 1 februarie iti va trebui versiunea 4.3.4 :)
http://img197.imageshack.us/img197/7361/noctisffx2.png
*****es. :D
Pe asta nu pot sa o pun la sig aici ca iau ban ca-i prea mare. :))
Salutare. Mai traieste cineva pe aici ?:D OO domnul stefan, va salut, ca pe mess n-am mai dat de tine ^.^
www.twitch.tv/sephirothffx
Cu mine vorbesti ? Sunt pe mess mereu dar nush cine esti. :D
moteofsun :P
Ma gandeam. Schimbi numele pe forum de indata ce se poate iar ?
Whowhoo am luat ban! :D
pentru ce ai luat?? :D
Azi la event pe Frostwolf, chiar cand se termina, am folosit Fly hack sa ajung sus (stairs event) :D
Oricum am facultate, au inceput sa ma doara ochii de la PC, chiar nu mai vad bine si WoW imi ocupa prea mult timp :) Asa ca iau o pauza de 30 de zile :)
---------------------------------
O pauza din wow :)
Eram online cand te-au banat. =))))
Am uitat acc name though. xD
A dracu coincidenta ca n-am mai intrat pe WoW de peste juma de an. :))
Am auzit ca ninge in Brasov. Sper sa moara ala de-i din Brasov de aici de pe forum.
crede-ma, cu toate cele, unguentele, p2p, tp pt toate zonele, d'alea...tot au fost altii in fata mea la Hide and seek...serios alta explicatie decat ca au stiut dinainte unde e nu gasesc...pe nelthalion lumea mergea spre Zul'aman, cand GM a zis ca e langa gilneas...eu tp-> hillsbrad-southshore....apoi zice ca sunt niste Yeti pe acolo...in maximum 20 secunde am fost in pestera si erau deja 4 in fata mea, eu ajungand al 5lea...deci na
da si tu noob, fly hack?..de wall climb n-ai auzit?..pacat ca nu am avut timp sa ajung la astea cu stairs, inca