1. Am vorbit cu, Kaer si am aranjat totul. Maine ai un server nou, 5x. Vei avea si GM pe el.

2. Artsy's Avatar
    Artsy
    Guest
    Vreau si eu. Imi doresc sa construiesc o fortareata cu un club de striptease pazita de unicorni si dragoni siiii ursi panda cu aripi!

3. Vreau si eu. Imi doresc sa construiesc o fortareata cu un club de striptease pazita de unicorni si dragoni siiii ursi panda cu aripi!
    Location location location.
    ---------------------------------
    Haideti sa propunem deschiderea unui nou server de 3.3.5, dak tot o bagat gunship si ulduar.. sa fie ceva fresh si complet
    http://forum.molten-wow.com/showthre...43#post1583743
    Ne-ai facut de ras aici. Multumim. Schimba dracu Romania de la Country. :))

4. Artsy's Avatar
    Artsy
    Guest
    Location location location.
    Aveam in gand locul acesta...

Fundatia va fi costisitoare dar va merita. Promit.

5. Mda. Bag atatia bani in aia si scapa Archimonde odata si fute tot. No ty.

6. Becudude's Avatar
    Becudude
    Guest
    Ma asteptam la mult mai multe questuri rezolvate. Dar din nou, dezamagitor. 5 questuri in plus nu te scapa de grind-ul de la 84 - 85.
    Lucrul bun e ca la vom avea pe cele vechi din WotLK, dupa ce baga 4.3.4, au zis ca importeaza contentul vechi (ICC, Ulduar etc) si pe Cata. Pana atunci, om trai si-om vedea...
    ---------------------------------
    Mda. Bag atatia bani in aia si scapa Archimonde odata si fute tot. No ty.
    ahahahahaha, you sir, are my hero! :)

7. Artsy's Avatar
    Artsy
    Guest
    Mda. Bag atatia bani in aia si scapa Archimonde odata si fute tot. No ty.
    Construim cladirea in forma de stadion si angajam microbisti obsedati sa ne apere locatia ca deh, doar le place sa bate orice. E perfect.

8. Xoroth1968's Avatar
    Xoroth1968
    Guest
    de ce pe Warsong nu ma baga niciodata in AV, SotA si IoC?

9. Stie cineva daca pe 4.3.4 vor baga si raidurile de TBC cum ar fi BLACK TEMPLE si restu?

10. Construim cladirea in forma de stadion si angajam microbisti obsedati sa ne apere locatia ca deh, doar le place sa bate orice. E perfect.
    Just because you think of it that way doesn't mean it is. Remember you're just a mortal.

YOLO.

11. Xoroth1968's Avatar
    Xoroth1968
    Guest
    Cand se reseteaza conquest points pe warsong?

12. angalita's Avatar
    angalita
    Guest

Mica intebare ....

Salutare ....am o mica intrebare mai mult ca o nelamurire ... Ce versiune este la server .... 4.0.6 sau 4.3.4 ????

13. Salutare ....am o mica intrebare mai mult ca o nelamurire ... Ce versiune este la server .... 4.0.6 sau 4.3.4 ????
    La cataclysm din cate stiu au suport pentru 4.0.6 pana la 4.3.0 ..chiar 4.3.4. Asta am inteles de pe forum unde au anuntat venirea patchului 4.3.4. Acum nu bag mana in foc..nu stiu exact . (Oricum 4.0.6 merge 100% )

First ... 14222324252634 ... Last