Теглих го 2-3 пъти и пак нищо . Това че на теб ти върви ( и на всички който познавам ) значи че е нещо от моят компютър или интернет . Ако някои знае какво да направя да помага ;)
Printable View
Теглих го 2-3 пъти и пак нищо . Това че на теб ти върви ( и на всички който познавам ) значи че е нещо от моят компютър или интернет . Ако някои знае какво да направя да помага ;)
От интернета няма да е.
ето ти обяснение как да инсталираш играта
http://forum.molten-wow.com/showthre...ighlight=error
или ето още едно
http://forum.molten-wow.com/showthre...ighlight=error
ако пак дава тази грешка търси във форума как да поправиш съответната грешка и стига си теглил и преинсталирал играта. С тази , изтеглена от линка на Молтен на 100 % трябва да върви.
Благодаря ти :) Точно преди малко по някаква случайност се оправи даже в момента съм в играта но сваля някакви файлове ( тъй като се наложи да изтрия всички .mpq ) Дано след като ги инсталира всичко да е наред :)
Абе хора, много ми трябва някакъв аддон който да показва СС над главата на противника .Често виждам подобни аддони когато гледам клипчета,а и това помага изумително много в арената.И така де примерно(аз съм роуг) пускам Blind и ми излиза нали блинда с таймерче колко секудни остават или поне онова дето е като(тука сега много ще се смеете на обяснението) когато примерно някое абилити е на CD и е в сиво като постепенно сивото изчезва,един вид примерно като глобално cd.Надявам се,че ме разбрахте ето и един клип където присъства такъв аддон https://www.youtube.com/watch?v=2GDY3_ipApg
Вижда се примерно Прийста като сложи Silence или Mage-a Plymorph как над главите на противниците се показва иконката и отдоло секудите.
Мерси предварително.Надявам се да не съм ви объркал допълнително :P
probai tiDy plates
Използвал съм Tidy Plates но е твърде натоварващ . Не е за всички компютри .
Кога ми е лагило или крашвало ? Като не знаеш нищо по добре не говори . До преди 1 седмица бях с настолен компютър Intel I7 quad core / 8gb ram / 1 tb hard/ Nvidia GeForce 1 GB ( играх на ultimate setings )
от 3 дни съм с лаптоп с същите параметри само че видео картата му е 2 GB и днес най-накрая успях да вляза за малко и запо4на някакъв ъпдейт след като завърши вече пак немога да вляза :( Не мога да разбера на какво се дължи това .
Колкото до аддона ти си писал Tiny plates аз ти говоря за Tidy plates . Не знам дали е едно и също но един приятел го инсталира и след това така му сечеше от него че не ставаше за игра . Аз съм нямал проблеми с него .
Друид не съм продавал . Беше ми откраднат и беше написана обява че се продава . След това на следващият ден чак получих писмо за смяна на паролата на емайла но вече беше късно . Акаунта ми беше bannat перманентно .
ПП: Ще помоля хора който не знаят за какво става въпрос въобще да не коментират .
na tebe ti lagi ot 1 godina to4no togava 6te6e da pravi6 i gild daje ama se otkaza 6toto se ne moje6e da igrae6 i pravi temi tuka. Kvo da ne komentiram addona si e to4no TIDY Plates bqh dopusnal gre6ka. I kak puk preceni 4e e natovarva6 mi obqsni. Polzvam go i na laptop bez grafi4na karta samo s vgradena. Az polzvam 20 adona kak puk nikoi ne mi bavi. Kato ne znaete kva versiq da polzvate problema e vuv va6iq televizor Kompa mi ne e nov. e8400 3gb ram 9800gt. i tva e tema za pomo6t i 6te si komentiram kolkoto mi e kef osobeno kogato 4oveka pita to4no za su6tiq addon koito e mega polezen za arena.
Да не си бил у нас да видиш колко ми лаги ? И как разбра че не съм можел да играя . Не че се изтъквам но на ЛК съм свалял всички босове включително ЛК (10/25 ) , на катаклизма също съм свалял всички босове който са скрипнати за момента . Бях ранк 16 2500 рейт в Нелтарион . Моля ти се престани да се заяждаш защото нищо не знаеш по въпроса . Това за гилдията .Първо още в Deathwing направих международна гилдия и си чистихме всички босове който бяха скрипнати до тогава ( Blood Queen беше последния ) . Тогава ми откраднаха акаунта и го баннаха .След това на катаклизъм направих гилд ( Нелтарион Хорд ) Стигнахме 20 лвл ( бяхме една от първите по левел гилдии в сървъра ) и тогава спрях да играя ( имах по важна работа ) никой не искаше да вземе лидерството и малко по малко гилда се е разпаднал .
Ако искаш да се заяждаш с някой отиди си намери някой на твоя ум , че поне да не може да те обори !
PP: За Tidy Plates позлвал съм го като бях танк на едно РДФ и като ми изкочиха много мобове найстина малко си лаги , въпреки компютъра . Имам информация и от приятел че му е лагило доста заради точно този аддон . Не знам може да са направили нещо сега и да са го правили но вече не знам не съм го ползвал от доста време .
PP 2 : WoW ще играя ( или по точно ще се пробвам ) като минем на 4.3.4, дано поне тогава да нямам проблеми с играта ;)
Здравейте,реших да не спамя с нова тема , затова ще пиша тук .
Играя във wotlk реалма Рагнарос.Та въпроса ми е , взех си пръстена от ицц репутацията до хоноред и сега нещо влизам в ицц да си го сменя , щото вече съм екзалтед но NPC-то ми предлага само да си го разменя за някой от другите видове , а не да си го ъпгрейдна нагоре до екзалтед.Някакви решения ?
благодаря!
П.П оправих се :)
Здравейте! Имам проблем с взимането на животно (troll-hunter), куеста се бъгна или нещо друго. Как се оправя този проблем? Благодаря предварително!
Здравейте! имам проблем с конектването в ЛОЛ влизам в играта безпроблемно нямам проблем и с влизането в другите сървари тааа проблема е следния пиша си паролата и името ииии ми изпосва че съм дисконектнат от сървара.... този клип ще ви улесни да разберете какво искам да ви кажа http://www.youtube.com/watch?v=GNfvhb-c3Dw