Теглих го 2-3 пъти и пак нищо . Това че на теб ти върви ( и на всички който познавам ) значи че е нещо от моят компютър или интернет . Ако някои знае какво да направя да помага ;)
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=1682170"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Теглих го 2-3 пъти и пак нищо . Това че на теб ти върви ( и на всички който познавам ) значи че е нещо от моят компютър или интернет . Ако някои знае какво да направя да помага ;)
От интернета няма да е.
ето ти обяснение как да инсталираш играта
http://forum.molten-wow.com/showthre...ighlight=error
или ето още едно
http://forum.molten-wow.com/showthre...ighlight=error
ако пак дава тази грешка търси във форума как да поправиш съответната грешка и стига си теглил и преинсталирал играта. С тази , изтеглена от линка на Молтен на 100 % трябва да върви.
Благодаря ти :) Точно преди малко по някаква случайност се оправи даже в момента съм в играта но сваля някакви файлове ( тъй като се наложи да изтрия всички .mpq ) Дано след като ги инсталира всичко да е наред :)
То винаги първия път като влезеш сваля разни файлове от картата, където се намираш. Е, радвам се, че си се оправил. Enjoy the game
Абе хора, много ми трябва някакъв аддон който да показва СС над главата на противника .Често виждам подобни аддони когато гледам клипчета,а и това помага изумително много в арената.И така де примерно(аз съм роуг) пускам Blind и ми излиза нали блинда с таймерче колко секудни остават или поне онова дето е като(тука сега много ще се смеете на обяснението) когато примерно някое абилити е на CD и е в сиво като постепенно сивото изчезва,един вид примерно като глобално cd.Надявам се,че ме разбрахте ето и един клип където присъства такъв аддон https://www.youtube.com/watch?v=2GDY3_ipApg
Вижда се примерно Прийста като сложи Silence или Mage-a Plymorph как над главите на противниците се показва иконката и отдоло секудите.
Мерси предварително.Надявам се да не съм ви объркал допълнително :P
abe men ti ot edna godina se ti lagi, kra6va, druida si prodade zatva. ne te znam kakuv komp ima6 ama infoto ti ne e dostverno. adona zima edna deseta ot rekount.
Кога ми е лагило или крашвало ? Като не знаеш нищо по добре не говори . До преди 1 седмица бях с настолен компютър Intel I7 quad core / 8gb ram / 1 tb hard/ Nvidia GeForce 1 GB ( играх на ultimate setings )
от 3 дни съм с лаптоп с същите параметри само че видео картата му е 2 GB и днес най-накрая успях да вляза за малко и запо4на някакъв ъпдейт след като завърши вече пак немога да вляза :( Не мога да разбера на какво се дължи това .
Колкото до аддона ти си писал Tiny plates аз ти говоря за Tidy plates . Не знам дали е едно и също но един приятел го инсталира и след това така му сечеше от него че не ставаше за игра . Аз съм нямал проблеми с него .
Друид не съм продавал . Беше ми откраднат и беше написана обява че се продава . След това на следващият ден чак получих писмо за смяна на паролата на емайла но вече беше късно . Акаунта ми беше bannat перманентно .
ПП: Ще помоля хора който не знаят за какво става въпрос въобще да не коментират .
na tebe ti lagi ot 1 godina to4no togava 6te6e da pravi6 i gild daje ama se otkaza 6toto se ne moje6e da igrae6 i pravi temi tuka. Kvo da ne komentiram addona si e to4no TIDY Plates bqh dopusnal gre6ka. I kak puk preceni 4e e natovarva6 mi obqsni. Polzvam go i na laptop bez grafi4na karta samo s vgradena. Az polzvam 20 adona kak puk nikoi ne mi bavi. Kato ne znaete kva versiq da polzvate problema e vuv va6iq televizor Kompa mi ne e nov. e8400 3gb ram 9800gt. i tva e tema za pomo6t i 6te si komentiram kolkoto mi e kef osobeno kogato 4oveka pita to4no za su6tiq addon koito e mega polezen za arena.
Да не си бил у нас да видиш колко ми лаги ? И как разбра че не съм можел да играя . Не че се изтъквам но на ЛК съм свалял всички босове включително ЛК (10/25 ) , на катаклизма също съм свалял всички босове който са скрипнати за момента . Бях ранк 16 2500 рейт в Нелтарион . Моля ти се престани да се заяждаш защото нищо не знаеш по въпроса . Това за гилдията .Първо още в Deathwing направих международна гилдия и си чистихме всички босове който бяха скрипнати до тогава ( Blood Queen беше последния ) . Тогава ми откраднаха акаунта и го баннаха .След това на катаклизъм направих гилд ( Нелтарион Хорд ) Стигнахме 20 лвл ( бяхме една от първите по левел гилдии в сървъра ) и тогава спрях да играя ( имах по важна работа ) никой не искаше да вземе лидерството и малко по малко гилда се е разпаднал .
Ако искаш да се заяждаш с някой отиди си намери някой на твоя ум , че поне да не може да те обори !
PP: За Tidy Plates позлвал съм го като бях танк на едно РДФ и като ми изкочиха много мобове найстина малко си лаги , въпреки компютъра . Имам информация и от приятел че му е лагило доста заради точно този аддон . Не знам може да са направили нещо сега и да са го правили но вече не знам не съм го ползвал от доста време .
PP 2 : WoW ще играя ( или по точно ще се пробвам ) като минем на 4.3.4, дано поне тогава да нямам проблеми с играта ;)
Здравейте,реших да не спамя с нова тема , затова ще пиша тук .
Играя във wotlk реалма Рагнарос.Та въпроса ми е , взех си пръстена от ицц репутацията до хоноред и сега нещо влизам в ицц да си го сменя , щото вече съм екзалтед но NPC-то ми предлага само да си го разменя за някой от другите видове , а не да си го ъпгрейдна нагоре до екзалтед.Някакви решения ?
благодаря!
П.П оправих се :)
Здравейте! Имам проблем с взимането на животно (troll-hunter), куеста се бъгна или нещо друго. Как се оправя този проблем? Благодаря предварително!
Здравейте! имам проблем с конектването в ЛОЛ влизам в играта безпроблемно нямам проблем и с влизането в другите сървари тааа проблема е следния пиша си паролата и името ииии ми изпосва че съм дисконектнат от сървара.... този клип ще ви улесни да разберете какво искам да ви кажа http://www.youtube.com/watch?v=GNfvhb-c3Dw
Изгледах видеото, резолюцията е малко с ниско качество и ми е трудно да видя, но ми се стори, че си с 4.3.4 версията на играта. Молтен все още не са преминали на 4.3.4, това ще стане на 1ви март. Ако съм права, до тогава няма да можеш да се логнеш.