Este specificat mai mult ca sigur pentru viitoare expansiune care iese din teste. :)
Printable View
asa o fi dr specificatia ii acolo de cand s a lansat CATA :)) ceea cem a facut sa am sperante xD
daca tot esti GM te intreb daca ai cumva vreun habar daca se vor putea muta charurile de pe cata pe MOP cand se va lansa realmu permanent
mersi mult :)
Poate cineva sa imi spuna cum incep questurile din Pandaria , am lvl 85 dar nu am primit nici un quest automat , tot caut ca un ***** dar nu aflu nimic , ajutati-ma careva va rog.
Te rog sa iei in calcul ca Stormstout este momentan in perioada de teste, deci posibilitatea ca acel quest sa nu fie scripted este ridicata. Verifica pe Bug tracker informatii aditionale.
Salut baieti ! Voi aveti probleme la Death Grip la clasa Dk,pe WOTLK ???
de cand sephitot nu mai activeaza pe forum sa mor de mai am ce citi sau cu ce ma amuza cand aloc 2minute pe luna sa votez si sa mai vad ce e nou pe aici....
in game numa romani prosti dispusi si rau voitori... aici unde erau discutii la 'misto' s a ales praful...
nimic nimic si iar nimic... RIP Romanian comuity from MW
Salut. Merge aici chain questul la Dragonwrath Tarecgosa ?
Verifica pe Bug Tracker daca un quest este functional sau nu.
http://i.imgur.com/bGwyit4.jpg
cum se numete addonul de se vede bara asa ?
Bartender nu este, buttonfacade da ... este un addon care face combinatie cu buttonfacade ... dar nu bartender ... se numeste altfel, l-am avut dar nu mai situ cum se numeste :(