1. mersi mult :)

dar in cazul asta am o nedumerire...ce vrea sa spuna la winged guardian cu acea specificatie?
    Este specificat mai mult ca sigur pentru viitoare expansiune care iese din teste. :)

2. asa o fi dr specificatia ii acolo de cand s a lansat CATA :)) ceea cem a facut sa am sperante xD

daca tot esti GM te intreb daca ai cumva vreun habar daca se vor putea muta charurile de pe cata pe MOP cand se va lansa realmu permanent

3. te intreb daca ai cumva vreun habar daca se vor putea muta charurile de pe cata pe MOP cand se va lansa realmu permanent

Cu siguranta transferuri intre Cataclysm si Mists of Pandaria vor fi available, dar nu in prima luna sau chiar a 2-a dupa lansare.
    Mai multe detalii vor fi postate pe forum si website dupa ce PTR ia sfarsit.

4. cicarlau's Avatar
    cicarlau
    Guest
    Poate cineva sa imi spuna cum incep questurile din Pandaria , am lvl 85 dar nu am primit nici un quest automat , tot caut ca un ***** dar nu aflu nimic , ajutati-ma careva va rog.

5. Poate cineva sa imi spuna cum incep questurile din Pandaria , am lvl 85 dar nu am primit nici un quest automat , tot caut ca un ***** dar nu aflu nimic , ajutati-ma careva va rog.
    Te rog sa iei in calcul ca Stormstout este momentan in perioada de teste, deci posibilitatea ca acel quest sa nu fie scripted este ridicata. Verifica pe Bug tracker informatii aditionale.

6. Salut baieti ! Voi aveti probleme la Death Grip la clasa Dk,pe WOTLK ???

7. Salut baieti ! Voi aveti probleme la Death Grip la clasa Dk,pe WOTLK ???
    Toti Death Knights au parte de problema asta momentan, te rog sa ai rabdare, se cauta o solutie la aceasta situatie.

8. de cand sephitot nu mai activeaza pe forum sa mor de mai am ce citi sau cu ce ma amuza cand aloc 2minute pe luna sa votez si sa mai vad ce e nou pe aici....

in game numa romani prosti dispusi si rau voitori... aici unde erau discutii la 'misto' s a ales praful...

9. nimic nimic si iar nimic... RIP Romanian comuity from MW

10. Intrebare.

Salut. Merge aici chain questul la Dragonwrath Tarecgosa ?

11. Salut. Merge aici chain questul la Dragonwrath Tarecgosa ?
    Verifica pe Bug Tracker daca un quest este functional sau nu.

12. Drainmyt's Avatar
    Drainmyt
    Guest
    http://i.imgur.com/bGwyit4.jpg

cum se numete addonul de se vede bara asa ?

13. http://i.imgur.com/bGwyit4.jpg

cum se numete addonul de se vede bara asa ?
    Daca te referi la bara de spell(s), addons sunt Bartender & ButtonFacade.

14. Drainmyt's Avatar
    Drainmyt
    Guest
    Bartender nu este, buttonfacade da ... este un addon care face combinatie cu buttonfacade ... dar nu bartender ... se numeste altfel, l-am avut dar nu mai situ cum se numeste :(

First ... 40484950515260 ... Last