"Imame vremenni zatrudneniq v predostavqneto na internet uslugi za vasheto naseleno mqsto"-tova glasi zapisa,a chasa za otstranqvane na povredata se promenq neprekusnato...
P.P-uspqh da logna veche:)
Printable View
"Imame vremenni zatrudneniq v predostavqneto na internet uslugi za vasheto naseleno mqsto"-tova glasi zapisa,a chasa za otstranqvane na povredata se promenq neprekusnato...
P.P-uspqh da logna veche:)
Аз също :d
някой да помогне за тоя стък :(
След пернамент бан,гроите не трябва ли да бъдат изтривани ?!
Не се трият, нали правиха някакви амнистии по едно време. Трият само тия които не са донорски и не логват 6 месеца.
Едва ли са те баннали без причина. Ама тук пермаментен слагат за доста малко неща съм забелязал. (реклаи на др сървъри, продажба на ацц, кражби на coins)
Здравейте ... пиша тук, защото от съпорта все едно са умрели и не ми отговарят !!! Надявам се някой администратор - Българин да го види !!!
Местя преди около 1 час герой от ragnaros към lordaeron като знам, че допустимия лимит ми е 20 000 голд :) аз го местя с 19 998 голд ... Трансфера приключва и аз влизам в героя си ама греда, голда ми е на 0 !!! Та питам към кой да се обърна, че да ми го върнат ??? :d:d:d
zdraveite az imam sledniq problem - vseki pat kogato se opitam da vlqza v nqkoi ot realmite stigam do ,,connected"sled koeto momentalno me iskarva s ,,disconnected" tova se slu4va samo s tozi acc ina4e uspqvam da vlqza s dr acc.... nqkoi da znae kakvo stava ???
Здравейте хора днеска като кликнах wowa и ми излезе това (Cannot stream required archive data. Please check your network connection) опитах всичко но и така не се оправи.Според вас ако изтрия вова и пак го изтегля ще стане ли ? и ако някои друг е имал такъв проблем как го е оправил ?? Благодаря предварително !
P.S Оправих го :)
Здравейте :) Искам да ви попитам дали от Молтен ще ми върнат акаунт на който съм забравил паролата и e-mail-а на който е регистриран ...Мога да дам някаква информация за герой , ГС , items и др.Играх в него от преди 2 години :D
Здравейте!Значи проблема е следния всеки път като се опитам да логна ми излиза тоя еррор,пробвах да изтрия WTF папката и Cashe но пак същото даже си направих друга регистрация пак същия еррор ми дава....
http://s8.postimg.org/4kgg74e1x/445566.jpg
реалм листа ми е този
Set realmlist logon.molten-wow.com
wow версията ми е 3.3.5a(12340)
Вероятно си пишеш грешно паролата или някой ти я е сменил.