1. "Imame vremenni zatrudneniq v predostavqneto na internet uslugi za vasheto naseleno mqsto"-tova glasi zapisa,a chasa za otstranqvane na povredata se promenq neprekusnato...
    P.P-uspqh da logna veche:)

2. bardon's Avatar
    bardon
    Guest

Stuck "loggining in to game server"

някой да помогне за тоя стък :(

3. След бан

След пернамент бан,гроите не трябва ли да бъдат изтривани ?!

4. Не се трият, нали правиха някакви амнистии по едно време. Трият само тия които не са донорски и не логват 6 месеца.

5. да,ама

Не се трият, нали правиха някакви амнистии по едно време. Трият само тия които не са донорски и не логват 6 месеца.
    Начи не знам кво е станало ,ама докато си бях в арената ми лепнаха Пернаментка ,ама съм донор xa Некой нещо се насра и сега само ще си гледам героите в Armory ---:(

6. Едва ли са те баннали без причина. Ама тук пермаментен слагат за доста малко неща съм забелязал. (реклаи на др сървъри, продажба на ацц, кражби на coins)

7. ТРАНСФЕР - ПРОБЛЕМ

Здравейте ... пиша тук, защото от съпорта все едно са умрели и не ми отговарят !!! Надявам се някой администратор - Българин да го види !!!
    Местя преди около 1 час герой от ragnaros към lordaeron като знам, че допустимия лимит ми е 20 000 голд :) аз го местя с 19 998 голд ... Трансфера приключва и аз влизам в героя си ама греда, голда ми е на 0 !!! Та питам към кой да се обърна, че да ми го върнат ??? :d:d:d

8. connection

zdraveite az imam sledniq problem - vseki pat kogato se opitam da vlqza v nqkoi ot realmite stigam do ,,connected"sled koeto momentalno me iskarva s ,,disconnected" tova se slu4va samo s tozi acc ina4e uspqvam da vlqza s dr acc.... nqkoi da znae kakvo stava ???

9. Здравейте ... пиша тук, защото от съпорта все едно са умрели и не ми отговарят !!! Надявам се някой администратор - Българин да го види !!!
    Местя преди около 1 час герой от ragnaros към lordaeron като знам, че допустимия лимит ми е 20 000 голд :) аз го местя с 19 998 голд ... Трансфера приключва и аз влизам в героя си ама греда, голда ми е на 0 !!! Та питам към кой да се обърна, че да ми го върнат ??? :d:d:d
    Според сайта ако си под 80 е с 0 голд, но мисля че махнаха по едно време трансфера на голд към лордаерон, защото рушеше икономиката на сървъра.

10. Здравейте хора днеска като кликнах wowa и ми излезе това (Cannot stream required archive data. Please check your network connection) опитах всичко но и така не се оправи.Според вас ако изтрия вова и пак го изтегля ще стане ли ? и ако някои друг е имал такъв проблем как го е оправил ?? Благодаря предварително !

P.S Оправих го :)

11. LittleMixBG's Avatar
    LittleMixBG
    Guest

Стар акаунт

Здравейте :) Искам да ви попитам дали от Молтен ще ми върнат акаунт на който съм забравил паролата и e-mail-а на който е регистриран ...Мога да дам някаква информация за герой , ГС , items и др.Играх в него от преди 2 години :D

12. Здравейте :) Искам да ви попитам дали от Молтен ще ми върнат акаунт на който съм забравил паролата и e-mail-а на който е регистриран ...Мога да дам някаква информация за герой , ГС , items и др.Играх в него от преди 2 години :d
    Никакъв шанс.

13. DarkCookies's Avatar
    DarkCookies
    Guest
    Здравейте!Значи проблема е следния всеки път като се опитам да логна ми излиза тоя еррор,пробвах да изтрия WTF папката и Cashe но пак същото даже си направих друга регистрация пак същия еррор ми дава....

http://s8.postimg.org/4kgg74e1x/445566.jpg

реалм листа ми е този

Set realmlist logon.molten-wow.com

wow версията ми е 3.3.5a(12340)

14. Вероятно си пишеш грешно паролата или някой ти я е сменил.

First ... 2161697071727381121 ... Last