IF e Ironforge- градът на джуджетата за алианса. За хордата не мога да кажа от къде трябва да вземеш работещия куест. Най-добре отиди в Orgrimar и попитай някой хънт от къде да вземеш работещия куест.
Printable View
Принципно Quest Chain-a започва във Razor Hill и след това завършва във Orgrimmar " Valley Of Honor при Hunter Trainer-a ако си объркал нещо, пробвай да го вземеш от там ако и това не помогне, по-добре не губи време ами направи нов Hunter 10лвл се вдига за по-малко от 5 минути :)
Аз имам проблем като се опитвам да си направя герой ми дава като се опитам да си направя женски Night Elf Error Creating Character :| WTF
С кого да се свържа за откраднат аккаунт, че не знам на кого да пиша ?
Моя също беше откраднат преди 2 дни и warmane ми казаха че няма шанс да си го върна... ( писах на gm защото може да се пуска тикет само да обжалваш банове І
Много тъпа работа...
nemoga da pisha nq nqkoe gm nesnam 6to http://i.imgur.com/6HnZy5g.jpg ----- dont roll item hands gladiator is loting open back players da reportna edna nindja znam 4e mestoto nemue tuka no pone da komunikiram s nqkoi za taiva prosblemi
Погледни тоя пост " http://forum.warmane.com/showthread....orting-Players " 3тия пост --> " In-game raid ninja policy " е обяснено какво трябва да направиш с крадците. Дано да съм ти бил полезен. ( Относно откраднатия ми акаунт успях да си го върна, админите ми съдействаха бързо и почти нищо не ми липсваше от героя :) )
И така здравейте панда съм избрах страната на хордите обаче, куеста Enemies below няма как да влезна в инста, някакви идеи?
Здравейте, не знам дали тук е правилното място да попитам, но ще опитам все пак. Днес си свалих МоП и започнах да играя в Фростулф. След около 40 минути игра започна постоянно да ме дисканектва на всеки 30 секунди. Има ли проблем с реалма или кажете защо така се случва. Невъзможно е да се играе. Случайно в чата попаднах на мнение, че за да не те дисконектва толкова често трябвало да се донейтва. Това вярно ли е.
Някой може ли да ми каже рейта на ката сървърите , защото не го виждам никъде ?
Информацията, която ти трябва може да се намери тук - www.warmane.com/information