1. Здравейте. Сега си върнах стария акаунт от 1 година и половина,но нали бяха хакнали молтена и изтриха цялата база данни и сега като логнах в wow-а и не открих стария ми герой. Някаква идея какво мога да направя за да си го върна ?

2. Здравейте. Сега си върнах стария акаунт от 1 година и половина,но нали бяха хакнали молтена и изтриха цялата база данни и сега като логнах в wow-а и не открих стария ми герой. Някаква идея какво мога да направя за да си го върна ?
    доста късно си се сетил. молтен имаха някаква схема точно след тази загуба на данни, всеки можеше да си направи 5 героя нови на 80ти лвл със фуриъс гиър ако не се лъжа, но старите герои си бяха изгубени и тази опция вече я няма.. трябва да си направиш нов герой и да го почнеш от 1ви лвл

3. доста късно си се сетил. молтен имаха някаква схема точно след тази загуба на данни, всеки можеше да си направи 5 героя нови на 80ти лвл със фуриъс гиър ако не се лъжа, но старите герои си бяха изгубени и тази опция вече я няма.. трябва да си направиш нов герой и да го почнеш от 1ви лвл
    Да знам за тази опция, която я направиха но много ме мързеше да си направя нов герой с тези бонус пакове и в той период си забравих и акаунта, защото не бях играл :d и си викам и без т'ва повече няма да играя ама ся ми се доигра пак :d много гадно така ся пак тряя си играя да дигам герои -.-

4. Тия умници ми лепнаха бан,понеже некви деца ме бяха натопили ,такааа nvm Бана направи 31 дена и се рефрешна с нови 4 седмици ( като ме баннаха ми пишеше че съм банат за 1 месец,времето изтече и сега нови 4 седмици wtf ,някви идеи освен pm с ГМ-то ?

5. imam problem sus secondary profesite moga da gi lernvam no gi nqma v spelbuka ako nqkoi moje da mi pomogne shte sum mnogo blagodaren

6. Баннат съм в Warsong а никога не съм играл CATA и никога не съм създавал герои там а изведнъж BAN..Моля да се види за какво???

7. аз съм с 5.4.2. не ми дава да влезна .... преди играех в пандашан ..... там имаше Launcher ама тук не виждам такъв :( :(

8. Имам един ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ, днес един мой приятел искаше да му донейтна за 30$ и реших да му направя услугата и накрая парите от картата ми ги няма и коинса също го няма. Какво мога да направя по този въпрос? Моля помогнете!

9. Някой с 85-ти лвл хънтър на нелтхарион, трябва ми да тествам няколко неща само.

10. Не мога да си изтегля клиента за mop :(

11. Значи вчера бях взел куеста The Hunter's Path т'ва е да мога да тренирам spell Tame Beast и то трябваше само да говоря за да изпълня куеста, направих го и после ми даде да взема друг куест обаче не го взех изписа нещо, че немога да взема куеста, но незнам защо. Е няк'ви идеи какво друго мога да направя ? Защото наистина ми тряя пет :D

12. Значи вчера бях взел куеста the hunter's path т'ва е да мога да тренирам spell tame beast и то трябваше само да говоря за да изпълня куеста, направих го и после ми даде да взема друг куест обаче не го взех изписа нещо, че немога да взема куеста, но незнам защо. Е няк'ви идеи какво друго мога да направя ? Защото наистина ми тряя пет :d
    хорда или алианс си? При алиансите куеста се изпълняваше само от if. За хордата не мога да кажа, тъй като не съм играла хордски хънт.

13. zashto nqma marketplace s point veche ?

14. хорда или алианс си? При алиансите куеста се изпълняваше само от if. За хордата не мога да кажа, тъй като не съм играла хордски хънт.
    Хорд, и какво е if ?

First ... 45859394959697105 ... Last