Здравейте. Сега си върнах стария акаунт от 1 година и половина,но нали бяха хакнали молтена и изтриха цялата база данни и сега като логнах в wow-а и не открих стария ми герой. Някаква идея какво мога да направя за да си го върна ?
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = "s=8d8f8b1835135293a978541a51f4bff9&"; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2505629"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Здравейте. Сега си върнах стария акаунт от 1 година и половина,но нали бяха хакнали молтена и изтриха цялата база данни и сега като логнах в wow-а и не открих стария ми герой. Някаква идея какво мога да направя за да си го върна ?
доста късно си се сетил. молтен имаха някаква схема точно след тази загуба на данни, всеки можеше да си направи 5 героя нови на 80ти лвл със фуриъс гиър ако не се лъжа, но старите герои си бяха изгубени и тази опция вече я няма.. трябва да си направиш нов герой и да го почнеш от 1ви лвл
Да знам за тази опция, която я направиха но много ме мързеше да си направя нов герой с тези бонус пакове и в той период си забравих и акаунта, защото не бях играл :d и си викам и без т'ва повече няма да играя ама ся ми се доигра пак :d много гадно така ся пак тряя си играя да дигам герои -.-
Тия умници ми лепнаха бан,понеже некви деца ме бяха натопили ,такааа nvm Бана направи 31 дена и се рефрешна с нови 4 седмици ( като ме баннаха ми пишеше че съм банат за 1 месец,времето изтече и сега нови 4 седмици wtf ,някви идеи освен pm с ГМ-то ?
imam problem sus secondary profesite moga da gi lernvam no gi nqma v spelbuka ako nqkoi moje da mi pomogne shte sum mnogo blagodaren
Баннат съм в Warsong а никога не съм играл CATA и никога не съм създавал герои там а изведнъж BAN..Моля да се види за какво???
аз съм с 5.4.2. не ми дава да влезна .... преди играех в пандашан ..... там имаше Launcher ама тук не виждам такъв :( :(
Имам един ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ, днес един мой приятел искаше да му донейтна за 30$ и реших да му направя услугата и накрая парите от картата ми ги няма и коинса също го няма. Какво мога да направя по този въпрос? Моля помогнете!
Значи вчера бях взел куеста The Hunter's Path т'ва е да мога да тренирам spell Tame Beast и то трябваше само да говоря за да изпълня куеста, направих го и после ми даде да взема друг куест обаче не го взех изписа нещо, че немога да взема куеста, но незнам защо. Е няк'ви идеи какво друго мога да направя ? Защото наистина ми тряя пет :D
хорда или алианс си? При алиансите куеста се изпълняваше само от if. За хордата не мога да кажа, тъй като не съм играла хордски хънт.
Хорд, и какво е if ?