1. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Ragnarost sajnos nem tudom , Deathwingen vannak magyar guildek azt tudom meg Lordaeronon . MIlyen ?ízsiai nyelvet besz?®lsz ? cat?ís realmokon van p?ír koreai guild is ha gondolod

2. http://forum.molten-wow.com/bugtraq....w&vbug_id=6206 Legyetek sz?¡vesek nyomjatok m?ír egy Vote UP-ot erre am?¡g nem jav?¡tj?ík ki addig nem lehet Normalra meg HCra is menni ugyanazon a h?®ten .

http://forum.molten-wow.com/bugtraq....w&vbug_id=7643 esetleg erre is ha m?ír itt vagytok ha ezt megcsin?ílj?ík t?Âbb valort kapunk bossonk?®nt.

3. Flaytality's Avatar
    Flaytality
    Guest
    Sziasztok, azt szeretn?®m megk?®rdezni a ragnaroson van e allis magyar guild ha nincs akkor p?ír n?®v is el?®g lesz. 5 ?®ves j?ít?®ktapasztalatom van magyar szorz?? n?®lk??li t?Ârtszer??n ?®s most elősz?Âr j?írok k??lf?Âldi szerveren, angolul nem tudok n?®metet besz?®lem ??gy ahogy meg (egy ?ízsia nyelvet el?®g j??l de annak itt nincs haszna) sz??val ?Âr??ln?®k n?®mi inf??nak mert kicsit elveszettnek ?®rzem magam van e k?Âz?Âs chet magyaroknak vagy valami ilyesmi, előre is k?Âszi.
    Hello Bacsoka!
    Igen, az allis frakci??ban van magyar guild, Magyarbeton n?®ven. Tov?íbbi inform?íci??k?®rt l?ítogass el a www.magyarbeton.shivtr.com weboldalra! Szeretettel v?írunk! :)

4. Tal?ín bugos a j?ít?®kom.
    12-es szintű rogue goblin vagyok. A lost isles-n?íl tartok. Nincs konkr?®t hiba a j?ít?®kban csak olyan kis dolgok pl. Van egy feladat amiben 100 h??sevő vir?ígot kell meg?Âlni, kaptam hozz?í 1 t?írgyat ami ?írv?íltoztatna valamiv?® de nem műk?Âdik, m?ísik feladatban egy nagy c?íp?ít kellene meg?Âlni de visszat?Âltődik az ?®lete ?®s amilyen g?®pet aktiv?ílni k?®ne aktiv?ílom de ut?ína ennyi semmi sem t?Ârt?®nik. Vagyis a feladatokban/feladatokhoz haszn?ílt t?írgyak nem műk?Âdnek, ezen k?¡v??l semmi baja nincs a j?ít?®knak. Valaki tudna seg?¡teni vagy tippet adni arra ,hogy ki-e lehetne jav?¡tani ezeket a probl?®m?íkat. A cache ?®s a wtf mapp?íka m?ír kir??b?íltam t?Âr?Âlni.

5. :D Ezek mind a szerver bugjai, ?®s ezeket saj?ít magad sehogy se tudod jav?¡tani ^^'. Majd jav?¡tj?ík egyszer, tal?ín...

6. Sziasztok az lenne az k?®rd?®sem hogy a 3 cat?ís szerver k?Âz??l melyikre ?®rdemes menni melyik a legjobb meg hogy a rbg df trasmog rated bgk műk?Âdnek e ?®s hogy melyik a legjobb pvpz?®sre ?®s ott a horda vagy az alli a jobb e?
    v?ílaszotokat előre is k?Âsz?Ân?Âm

7. Sziasztok!

Lenne egy egyszerű k?®rd?®sem :)

A "The second trial" nevű paladin q bugos?
    Van aki azt ?¡rta hogy neki műk?Âdik, nekem sajnos nem j?? :/

Szerintetek?

K?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszokat :)

8. Ilyen nevű quest nincs :D valamit el?¡rt?íl

9. Ilyen nevű quest nincs :D valamit el?¡rt?íl

Tess?®k parancsolj, itt a quest, ?®s a le?¡r?ísa is :D

10. H?ít nem v?®letlen, hogy nem tal?íltam a questet. http://www.wowwiki.com/Quest:The_Second_Trial it a v?ílasz :D bent se k?®ne lennie.

11. H?ít nem v?®letlen, hogy nem tal?íltam a questet. http://www.wowwiki.com/Quest:The_Second_Trial it a v?ílasz :D bent se k?®ne lennie.
    ?ô???? remek, k?Âsz?Ân?Âm :)

12. Hali

Az lenne a bajom,hogy r?®gen kipr??b?íltam a Cata trialt,eredetin, viszont az nem tetszett mert megvolt k?Âtvet a kezem. Sz??val eld?Ânt?Âttem,hogy szeretn?®k Itt j?ítszani.Viszont van egy kis b?Âkkenő .Mmost 4.3.4 (15595) patchen vagyok, ?®s ha j??l tudom a szer?? 4.0.6-ot haszn?íl,ami 13623-as. Szeretn?®k itt j?ítszani,viszont nem akarom az eg?®szet ??jra let?Âlteni,mert ez is anno vagy 2 napba telt. Van valami megold?ís, hogy tudjak j?ítszani m?®gis itt ?

13. Tukolp's Avatar
    Tukolp
    Guest

update

K?®rd?®sem annyi lenne, hogy nekem van itthon sima wothlk azt hiszem 3.5.5
    ?®s hogy itt a Cataclismes szerveren milyen patchel fut a j?ít?®k ?
    Van-e r?í valamif?®le m??d hogy felpatcheljem 3.3.5-?Ât a jelenleg haszn?ílt Cataclismes verzi??ra?
    Előre is k?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszokat.
    UI: Annyi is el?®g ha megmodja valaki, hogy miylen verzi??n fut most a szerver.

First ... 3456715 ... Last