1. Не, сериозно хора, наистина ми трябва! Няма ли някой разбиращ, който да ми обясни?:):)

2. zasspii's Avatar
    zasspii
    Guest
    Абе ти си резко тъп бе... Хората ти казват, че може да го има от преди и прегледай vote shop-а... А пък ако си такъв инат питай GM...

3. Не, сериозно хора, наистина ми трябва! Няма ли някой разбиращ, който да ми обясни?:):)
    Вмомента някой предмети липсват от там и това е факт, планирани са за добавяне след пълното пускане на Auction House, но не е на 100 % сигурно, че някой предмет няма да бъде пропуснат.

Също така има тема в която може да се пускат предложения за предмети които да се добавят към Coin/Vote Shop-a. Ето и Линк към нея(моля преди да пишете там бъдете сигурни, че това вече не е предложено).

4. Краш при големи рейдове

Преди няколко часа щяхме да правим рейд на STW. Събрахме се голяма група от 25 човека и играта ми крашна. Влизам пак отново-краш. :( Някой знае ли защо се получава така? :confused:

5. zasspii's Avatar
    zasspii
    Guest
    Като crash-ne виж в репорта, който ти дава какъв е проблема и го отстрани, ако не разбираш просто постни горните 5-10 ред тук или го гоогле-ни :)

6. Пишеше нещо от сорта на ACCESS VIOLATION, но сега не краш-ва защото не съм в рейд. Странно е, че когато съм в Battleground не крашва, въпреки, че и там се води рейд група.

7. k0cTeHyPka's Avatar
    k0cTeHyPka
    Guest
    Cлучайно някой да знае от къде да си дръпна PATCH 4.3.4 :confused:

8. ogytowe82's Avatar
    ogytowe82
    Guest
    защо играта ме телепортва на места за 80+ след като цъкна на куестово нпц вав оутланд а ГМ-тата банвали за това трябва да цъкна 3 моба = 3 телепорта и можеби някои бан

9. zeoN96's Avatar
    zeoN96
    Guest
    защо играта ме телепортва на места за 80+ след като цъкна на куестово нпц вав оутланд а ГМ-тата банвали за това трябва да цъкна 3 моба = 3 телепорта и можеби някои бан
    Това си е бъг от молтен, едва ли банват за това.

10. ogytowe82's Avatar
    ogytowe82
    Guest
    ми дано ама поне 20 4иляка ми писаха на привате 4е банвали па нали сам нов и незнам това грим батол лост исланд и др. я забраех

11. ми дано ама поне 20 4иляка ми писаха на привате 4е банвали па нали сам нов и незнам това грим батол лост исланд и др. я забраех
    Това е при трите NPC-ta при Akoru куеста, дет трябва да ги освободиш. Там си е core issue проблема и не може да те баннат, просто някои "умен" девелопър е писал скрипт на 300-400 грама твърд алкохол явно :)

12. :d
    Това е при трите npc-ta при akoru куеста, дет трябва да ги освободиш. Там си е core issue проблема и не може да те баннат, просто някои "умен" девелопър е писал скрипт на 300-400 грама твърд алкохол явно :)
    Всеки плюе девелопърите ама нито един от тях не е фанал да направи нещо

13. madweasel's Avatar
    madweasel
    Guest

Здравейте моля за малко помощ

играта ми е на лол детайли всичко изключено и ми дава следната грешка
    ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
    Program: D:\games\World of Warcraft - Cataclysm\Wow.exe
    Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:100B9460
    ако някой може да помогне черпя бира благодаря предварително

14. играта ми е на лол детайли всичко изключено и ми дава следната грешка
    ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
    Program: D:\games\World of Warcraft - Cataclysm\Wow.exe
    Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:100B9460
    ако някой може да помогне черпя бира благодаря предварително
    добре че не си постнал и дъмп-а :)

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=EA2VfBXBwoc[/YT]

... въпреки че няма много смисъл да сменяш compitability-то.

ако дадеш и повече инфо кога се получава грешката, ще мога да ти дам по-конкретни съвети

P.S.
    смотания YouTube не работи.....
    ето линк към видеото за смяна на compitab....

15. madweasel's Avatar
    madweasel
    Guest

error 132

ами грешката излиза като дам enter the world даже сега започна да ми забива лаптопчето доста жалко защото тамън станах 30 левел и не мога да играя :(

First ... 1422232425263474124 ... Last