1. am primit un raspuns ...
    cica : I spoke with Head GM. He said you sent over 15 emails. Your account is permanent due to fraud and scam. Do not persist.

si nu am dat nici o teapa in cele 3 luni de joc...
    nu aveam cum pentru ca eu vindeam doar la ah .. :|

2. Buna tuturor, probabil cativa din voi va mai aduceti aminte de mine ca am luat permanent ban , eu am continuat sa joc fara probleme dupa ce am luat unban , dar acuma am si eu o nemultumire in legatura cu lagul...eu cateodata am 100 ms si 80 fps in icc 10 hc la LK , si cand intru in fight am 120 ms si 60 dar totusi am lag + ca iau random disconnects , este foarte enervant cand stii ca ai shadow trap sau defile pe tine si tu laghezi sau iti iei disconnect si dai wipe la grupa... eu cred ca GMii isi bat joc de mine:( , alta explicatie nu am ... internetul meu imi merge foarte bine cu toate ca is in America momentan si calculatorul e foarte puternic si compatibil cu astfel de jocuri... daca sunteti amabili sa imi raspundeti cu explicatii amanuntite, va multumesc frumos pentru ajutor :o

3. Buna tuturor, probabil cativa din voi va mai aduceti aminte de mine ca am luat permanent ban , eu am continuat sa joc fara probleme dupa ce am luat unban , dar acuma am si eu o nemultumire in legatura cu lagul...eu cateodata am 100 ms si 80 fps in icc 10 hc la LK , si cand intru in fight am 120 ms si 60 dar totusi am lag + ca iau random disconnects , este foarte enervant cand stii ca ai shadow trap sau defile pe tine si tu laghezi sau iti iei disconnect si dai wipe la grupa... eu cred ca GMii isi bat joc de mine:( , alta explicatie nu am ... internetul meu imi merge foarte bine cu toate ca is in America momentan si calculatorul e foarte puternic si compatibil cu astfel de jocuri... daca sunteti amabili sa imi raspundeti cu explicatii amanuntite, va multumesc frumos pentru ajutor :o
    Nu are nici un GM nimic cu tine -_- problema e probabil faptul ca serverul e hostat in EU si tu esti in US.

4. MineTown2's Avatar
    MineTown2
    Guest

mari probleme

baieti nu stiu cum sa fac dar dak joc 20 de minute imi apare wow error ce naiba trebuie sa fac??????

5. Europe's Avatar
    Europe
    Guest
    1 sfat pt cei cu erori: folositi grid sau orice alt unit frames addon si da-ti desable celui default.

6. Salut, sunt nou pe server si as dori si eu sa stiu cam caţi suntem pe Neltharion(H).. poate incepem un guild ceva, sau poate deja exista.

7. Salut, sunt nou pe server si as dori si eu sa stiu cam caţi suntem pe Neltharion(H).. poate incepem un guild ceva, sau poate deja exista.
    Ma indoiesc ca ne-a numarat cineva si nu iti recomand sa faci o guilda de romani (sau sa intri in una).

Oricum, bun venit pe molten ^.^

8. Salutare :) Bun venit printre noi.

9. Ma indoiesc ca ne-a numarat cineva si nu iti recomand sa faci o guilda de romani (sau sa intri in una).

Oricum, bun venit pe molten ^.^
    Mersi pentru sfat. Iti dai seama ca nu voi incepe un guild, cel putin nu acum. Nu am destula experienta. Si salutare tuturor. Ma gasiti pe Neltharion la H.

10. Frig frig ,,, tre sa ma duc dupa lemne :)

First ... 9171819202129 ... Last