1. adjatok l?®gyszives egy j?? tippet, hogyan szerezzek j?? sok goldot enchantingb??l. most 525-?Âs de ez a maelstrom crystal egy gy?Âtrelem -.-" Nem tudok egyszerűen szerezni belőle mert: vagy nagyon dr?íga AH-n vagy nem visznek le Raid-re mert nekem csak PVP cuccom van :/ De honn?®t szerezzek disenchantra val??t ha nem Raidből? CP-t meg tutui nem fogok r?í ?íldozni. Pls seg?¡tsetek, esk?? wotlk-ban sokkal egyszerűbb volt ilyen epic shardokat farmolni mint ebben az elcseszett cat?íban -.-"

2. csaba1990's Avatar
    csaba1990
    Guest
    A neltharion realom-on alli oldalon van magyar guild?

3. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Elvileg van igen , legal?íbbis amikor Wotlk kliensen volt akkor l?íttam , viszont horda oldalon szeretettel v?ír t?®ged a Radical hungary.

4. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Basszus csak most vettem ?®szre hello laco eny?®m Oberot :D

5. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Ahoy :D Neked is

6. ripsz's Avatar
    ripsz
    Guest
    Hali!

Most k?®sz??l?Âk karit kezdeni az egyik realmon csak m?®g nem siker??lt eld?Ânteni, hogy melyiken k?®ne ??gyhogy hirtelenbe lenne p?ír k?®rd?®sem:

1. Mennyire PvE orient?íltak a realmok?
    2. Melyik cat?ís realm a legerősebb PvE-ben?
    2.1 Ezen a realmon melyik frakci?? az erősebb? Milyen nyelv a legink?íbb haszn?ílt a realmon?
    3. Melyik cat?ís realmon van a legt?Âbb magyar?
    3.1 Melyik cat?ís realmon vannak a legjobb magyar PvE guildek? (B?ír gondolom ez megegyezik az előzővel.)
    3.2 Ezen a realmon melyik frakci??ban?
    4. Milyen ?íllapotban van a s?ím?ín ?®s a hunter? (PvE szempontb??l ?®s legink?íbb az elem s?ím?ín ?®rdekelne.)
    5. Milyen sebess?®ggel halad a content? Patchek, raidek milyen idők?Âz?Ânk?®nt ker??lnek be?
    6. Mi??ta van Cataclysm?

A v?ílaszokat előre is k?Âszi!

7. curpa's Avatar
    curpa
    Guest
    Hali!

Most k?®sz??l?Âk karit kezdeni az egyik realmon csak m?®g nem siker??lt eld?Ânteni, hogy melyiken k?®ne ??gyhogy hirtelenbe lenne p?ír k?®rd?®sem:

1. Mennyire PvE orient?íltak a realmok?
    2. Melyik cat?ís realm a legerősebb PvE-ben?
    2.1 Ezen a realmon melyik frakci?? az erősebb? Milyen nyelv a legink?íbb haszn?ílt a realmon?
    3. Melyik cat?ís realmon van a legt?Âbb magyar?
    3.1 Melyik cat?ís realmon vannak a legjobb magyar PvE guildek? (B?ír gondolom ez megegyezik az előzővel.)
    3.2 Ezen a realmon melyik frakci??ban?
    4. Milyen ?íllapotban van a s?ím?ín ?®s a hunter? (PvE szempontb??l ?®s legink?íbb az elem s?ím?ín ?®rdekelne.)
    5. Milyen sebess?®ggel halad a content? Patchek, raidek milyen idők?Âz?Ânk?®nt ker??lnek be?
    6. Mi??ta van Cataclysm?

A v?ílaszokat előre is k?Âszi!
    1. A Warsong kiv?®tel?®vel, mindegyik pve realmnek mondhat??, el?®g j?? scriptekkel.
    2. Mind2-nek ugyan az a scriptje
    2.1 Mind2 realmon az Alli van t??lnyom?? t?Âbbs?®gben, illetve nemzetk?Âzi szerverk?®nt az angol nyelv haszn?ílatos.
    3. Frostwolf-r??l tudok nyilatkozni (ott j?ítszok), ott a Hord?íban 2 nagy magyar guild is van. MIracLE ?®s a Hungarikum. Ezek nagy l?®tsz?ím?? akt?¡v guildek, pve tev?®kenys?®ggel.
    3.2 = 3.
    4. Szerintem el?®g erős ?®s hasznos mind2 elem s?ím?ín tal?ín kevesebb van, mint hunter.
    5. Ha ??j karit h??zol, akkor mire eljutsz a 85-s full epic gearre akkor m?ír el?®g j?? raidek lesznek ben. Havonta 1 nagyobb v?íltoz?ís kij?Ân, t?Âbb kissebbel egy??tt. Honlapon fel van t??ntetve a Changelog illetve a m?ír elk?®sz??lt dolgok.
    6. H?ít k?Âr??lbel??l f?®l ?®ve megy, a Frostwolf kb 3-4 h??napja ?ílt ?ít.

8. A v?ílaszokat csak nyugt?ízni tudom :)
    5. ?Âs k?®rd?®sre m?®g kieg?®sz?¡tve hogy 1-2 h??napon bel??l felpachelik 4.3.4re.

9. divad001's Avatar
    divad001
    Guest
    Sziasztok, tegnap este ??gy d?Ânt?Âttem hogy Frostwolfr??l ?íttransferelek a Neltharion szerverre, ?ím de a feltűntetett maximum 10percet k?Âvetően sem ?®rkezett meg a karakterem, illetve ma d?®lut?ínra sem. Valaki esetleg tudja hogy ez most mitől van illetve mikorra v?írhatom a karimat, vagy valaki tal?ílkozott m?ír hasonl?? probl?®m?íval ? Ha igen megtudja mondani hogy mire sz?ím?¡tsak nagyj?íb??l ? Előre is k?Âsz?Ân?Âm!

10. Sziasztok!

Van egy probl?®m?ím. F?Âoldalrol let?Âlt?Âttem a Cata contentet (kb 30gb), viszont miut?ín let?Âlt?Âtt a torrent, nem tudom elinditani a j?ít?®kot. Egyszer??en fogalmam sincs mi lehet a probl?®ma.... ha valaki tud, legyenszives mihamarabb segitsen. Előre is k?Âsz?Ân?Âm.

11. Pyenix's Avatar
    Pyenix
    Guest
    A v?ílaszokat csak nyugt?ízni tudom :)
    5. ?Âs k?®rd?®sre m?®g kieg?®sz?¡tve hogy 1-2 h??napon bel??l felpachelik 4.3.4re.
    Anno Cata transferekn?®l is 10 percet t??ntetek fel, ?®s 2 nap volt mire ?ítment. Az egyik karimn?íl eltűntek a spellek, viszont a m?ísikn?íl minden ok?® volt, t?íska, gear... minden ugyan ??gy ?íll.

12. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Sziasztok!

Van egy probl?®m?ím. F?Âoldalrol let?Âlt?Âttem a Cata contentet (kb 30gb), viszont miut?ín let?Âlt?Âtt a torrent, nem tudom elinditani a j?ít?®kot. Egyszer??en fogalmam sincs mi lehet a probl?®ma.... ha valaki tud, legyenszives mihamarabb segitsen. Előre is k?Âsz?Ân?Âm.
    Szedd le ??jra ?®s ha tov?íbbra is fenn?íll a probl?®ma akkor ?¡rd le ide milyen hiba??zenetet ad ki mert ez ?¡gy t??l kev?®s inform?íci??.

13. Sziasztok. Egy egyszerű k?®rd?®s: van-e r?í lehetős?®g, hogy WOTLK-s szerverről ?ítvigyek karaktert Cat?íra? Mert nincs humorom null?ír??l ??jra kezdeni 6 lvl 80-as kari mellett :) Előre is k?Âszi a v?ílaszokat : T??ndi

14. Autoattack bug

Sziasztok!
    SZerintem sokan tapasztalt?ítok m?ír, hogy el?®g gyakran, elsz?íll az autoattack, de ??gy is, hogy nem haszn?ílok semmi potit vagy instant szarokat..
    Van valami tipp (AZON K?ìV?£L, HOGY RELOGG.) annak ?®rdek?®ben, hogy ez visszaj?Âjj?Ân?
    Csak mert ha pve k?Âzben sz?íll el akkor relogg mell?® m?®g egy aj?índ?®k deserter is j?ír, ugyanez bg, ar?®na k?Âzben amellett, hogy kb full noobnak n?®znek, mert csak ?íllok ott ?®s nem tudok t?ímadni, rug??k?®nt el?®g cink..

First ... 789101119 ... Last