1. Velem is megtortent az autoattack problema Cata serveren, WotLK talan nincs jelen. Melee class-oknal nagy DPS kiesest okoz,amugy benne van a molten bugg tracker-ben, remelhetoleg hamarosan kijavitjak, rakerestem a netten es makroval elmeletileg lehet kezelni a dolgot, a lenyeg az, hogy fontosabb skilljeidhez bemakrozod az autoattack commandot is, valahogy igy kene kinezni roguenak:
    #showtooltip
    /startattack
    /cast Sinister Strike
    vagy
    #showtooltip
    /startattack
    /cast Mutilate

A makro hasznalhato barmelyik class-nal, ha WotLK serveren vagytok akkor skill/spell Rank-ja is bennt kell legyen a makroba, Cata-ban nem. Remelem segitett!

2. szabolcs0125's Avatar
    szabolcs0125
    Guest
    Valaki tudna seg?¡teni abban hogy jelenleg a Sargeras realmon Horda oldalon van e akt?¡v magyar guild aki raidel ?®s egy?®b csapat orient?ílt tev?®nkenys?®get művel ?®s jelenleg is akt?¡v de szint??gy kiv?íncsi lenn?®k sargeras realmon az allys magyar guildekre .
    K?Âszi a seg?¡ts?®get előre is:D

3. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest

?£dv

Hello mindenkinek

Valaki nem tudja ez mi f?®le pet első blikkre Core Hunde de m?®gsem:

http://kepfeltoltes.hu/view/121110/W...toltes.hu_.jpg

4. T??lpatchelted, az?®rt pand?ís... A f??rumon rengeteg telep?¡t?®si ??tmutat?? van, n?®zz egyet.

5. tasligep's Avatar
    tasligep
    Guest

patch

Valaki meg tudn?í mondani mi k??l?Ânbs?®g lesz a 4.0.6 jelenlegi ?®s a febru?írban behozatalra ker??lő 4.3.4-es k?Âz?Âtt?Illetve azt irja a molten hogy a gunship battle full script.Ez mit jelent?Mert ak?írh?ínyszor elmegyek oda az npc-k m?®g mindig a levegőben repkednek.

6. http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=186440 H?¡rekn?®l ott van, csak kicsit k?Âr??l k?®ne n?®zni... A gunship battle meg ICC inst?íban van.

7. kisis01's Avatar
    kisis01
    Guest

worgen bug

hello
    worgen priest vagyok..megcsin?íltam az ?Âsszes questet , lement a video is ?ítv?íltoztm ?®s ?ítteleport?ílt duskhaven-be...de ott csapd?íba estem ?®s stunnolva vagyok...nem tudok csin?ílni semmit, se hearthstone se character stuck se two form semmi se mert stunned...mit csin?íljak pls help!!!!.9

8. ugyanaz a mese ott van a forumon, csak meg kell keresni ?®s elolvasni http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=169340

9. Semmu's Avatar
    Semmu
    Guest

Deathwing realmon magyar kl?ín

Sziasztok!

?Üj vagyok ezen a szer??n, ?®s magyar kl?ínt keresn?®k. WotLK/Deathwing realmon vagyok, van arrafele valami magyar kl?ín?
    Tauren dudu vagyok Semmu n?®ven.

10. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Sziasztok!

?Üj vagyok ezen a szer??n, ?®s magyar kl?ínt keresn?®k. WotLK/Deathwing realmon vagyok, van arrafele valami magyar kl?ín?
    Tauren dudu vagyok Semmu n?®ven.
    Amikor m?®g csak Wotlk szerver volt akkor m?®g volt ott egy guildem Hungarian Comets n?®ven de azt?ín ?ítadtam a vezetős?®get ?®s a Nelth?ín kezdtem el j?ítszani , most meg m?ír kb havonta 2 szer felmegyek hogy ne vesszen el a karakterem sz??val nem tudom h l?®tezik -e m?®g a guild de j?írj ut?ína .

11. Semmu's Avatar
    Semmu
    Guest
    Azt esetleg nem tudod, hogy melyik realmon vannak magyarok nagyobb sz?ímban? J?? a nemzetk?Âzi szerver, de az?®rt jobban ?®rezn?®m magam magyar guildben.

12. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Frostwolf , Neltharion de az?®rt n?®zz sz?®t itt a kl?ín hirdet?®sek k?Âzt.

13. tasligep's Avatar
    tasligep
    Guest

repu

Sziasztok

Valaki meg tudn?í mondani hogy hogyan tudok az The Oracles fraction-ra hogy tudok repuzni ha nekem ez hate?
    A Frenzyheart Tribe m?ír exalted de az oracle hate?Hogy tudok repuzni erre?

14. Mi?®rt van hogy neltharionon twilight highlands 90%-a ??res, ami bennt van azokat + eg?®sz cat?ín a mobok zavar??an nagy r?®sz?®t nem lehet skinningelni? amiket egy?®bk?®nt k?®ne tudni...

15. Halrien's Avatar
    Halrien
    Guest
    Tisztelt honfit?írsaim!

Egy ??r?íja se sz?íntam r?í magamat, hogy let?Âltsem Moltenhez val?? torrentet. Elhat?íroztam, hogy kipr??b?ílok v?®gre egy cataclysm t?Ârt szervert is, ?¡gy ker??ltem most ide.
    ?ën egy ?®vig j?ítszottam hivatalos Cataclysm expansionben, nem voltam a felső elit tagja, de tudtam mit hogyan kell letenni, j?ítszani. A k?®rd?®sem nekem igaz?ín az volna,hogy van-e valaki m?ís itt, akinek volt lehetős?®ge kipr??b?ílnia az eredeti kieget? Ha igen, venn?® a f?íradts?ígot arra, hogy megmondja nekem, mennyiben ?®s miben k??l?Ânb?Âzik Molten a hivatalost??l? Nem egy teljes list?ít v?írok, m?ír k?®rni is kegyetlens?®g lenne, de egy viszonylagos, r?Âvid kis le?¡r?ís kifejezetten j??l esne.

Előre is k?Âsz?Ân?Âm.

First ... 8910111220 ... Last