1. jiel's Avatar
    jiel
    Guest
    hol vaN az a lehetős?®g?

2. hol vaN az a lehetős?®g?
    Kiv?ílasztod az addont, ami neked kell, ?®s ott lesz. Nem hinn?®m, hogy ne venn?®d ?®szre. :D'

3. tasligep's Avatar
    tasligep
    Guest

mount

Valaki meg tudja mondani hogy milyen mountokat kell megszerezni a Blue Dragonhawk mounthoz?

4. ... ennyira az?®rt nem k?®ne lust?ínak lenni... http://www.wowhead.com keresd meg

5. tasligep's Avatar
    tasligep
    Guest
    Nem vagyok lusta.Megkerestem. http://www.wowhead.com/news=190915/m...lecting-mounts Csak az első 5 ut?ín ami kell a Stable Keeper-hez el?®g hosszadalmas.100 Champion's Seal/db ?®s ebből 5 mount.Csak ez ut?ín nem tuom mit kellene m?®g megszerezni a 100 mounthoz.Vagyis melyik 90 mount kell m?®g?

6. tasligep's Avatar
    tasligep
    Guest
    ?®s az első 10-et musz?íly megszerezni vagy el?®g csak 100 k??l?Ânb?Âző mount?

7. 100 kulonbozo mount es annyi, nincs semmi ilyen hogy bizonyos mountokat kotelezo megszerezni..

8. az?®rt nem gondoltam volna, hogy ennyire nem egy?®rtelmű a dolog :D szerezz 100 mountot, az t?Âkmindegy hogyan vagy honnan... nem kell t??lbonyol?¡tani ^^'

9. gery92's Avatar
    gery92
    Guest
    Mountot lehet szerezni:

V?írosok kirepuz?ís?íb??l
    Achievementek szerz?®s?®ből
    Dungeonokb??l, raidekből
    Repuz?ísokb??l
    stb, stb, stb.

10. diamondskull666's Avatar
    diamondskull666
    Guest

jav?¡t?ís

Sziasztok! Nekem az lenne a k?®rd?®sem: Van egy goblinom, mikor elkeztem h??zni tudtam jav?¡tatni a ruh?íit a kezdő helyen, de mi??ta kij?Âttem onn?®t nem tudok jav?¡tatni ?®s m?ír mindenem piros

11. spricsma's Avatar
    spricsma
    Guest

Teamspeak

Sziasztok!
    Az lenne a k?®rd?®sem hogy a szerveren bel??l van-e magyar vagy angol teamspeak szerver? Ha van magyar akkor ?¡rj?ítok le az ip cim?®t, ha nincs akk az angol is j??! :)
    K?Âsz?Ânet:
    Spricsma

12. FCudvarhely2000's Avatar
    FCudvarhely2000
    Guest
    Nekem olyan gondom lene hogy a letoltes miert szarakodik ramegyek downolandra s kidob a googlebe regebb maskepp volt

13. zozivan's Avatar
    zozivan
    Guest

bann

szevasztok azt hol lehet megtudni hogy mi?®rt ?®s hogy meddig bannolt?ík az accom? illetve ha f?®lre?®rt?®s van azt hogyan illetve kivel lehetne itt megbesz?®lni hogy oldj?ík a bann-t?

14. Areynn's Avatar
    Areynn
    Guest

neltharion

neltharion realmon van valami n?®pesebb magyar horde guild?

First ... 2101112131422 ... Last