Salut. Nu am mai jucat de multa vreme pe molten si vreau sa revin. Intrebarea mea este ..cum vi se pare hunterul pe frostwolf ? sau ce clase sunt cu mai putine buguri?
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=1632269"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Salut. Nu am mai jucat de multa vreme pe molten si vreau sa revin. Intrebarea mea este ..cum vi se pare hunterul pe frostwolf ? sau ce clase sunt cu mai putine buguri?
Salut. Merge chiar bine, sunt foarte multi hunteri :) chiar eu am unul de nivel 84, dar nu prea mai am timp sa intru. Sunt foarte multumit de el.
Din punctul meu de vedere, druid-ul are cele mai putine bug-uri ( am druid ca main ); dar de ceva vreme, nu mai exista major bugs la nici o clasa ( poate la warlock din cate am inteles ? ), asa ca poti alege ce-ti place sa joci mai mult.
Salut. As vrea sa reincep wotlk si cum nu stiu nimic despre niciunul dintre realm-uri, imi spune si mie cineva care ar fi cel mai ok. Pe care merge bine action house-ul, care ar fi cel mai ok din punct de vedere al populatiei, cum e lagul etc. Mersi anticipat
Ok, mersi de raspuns. Nu sunt incepator, dar altfel puneam problema. Nu ma deranjeaza sa cresc la x1 sau la x12, as vrea sa stiu care dintre realm-uri ofera o experienta in-game post80 mai faina, cum am enumarat si mai sus: populatie, lag, action house, playeri buni etc.
Nu stiu ce se intampla. Incerc sa ma loghez si imi zice ca acest cont este blocat. Am incercat sa ma loghez pe contul unui prieten, tot asa zice. Lui ii merge contul lui dar al meu nu. Ce s-a intamplat?
Ai luat IP ban.
Damn ffs, deja e bataie de joc pe ragnaros. Nu mai e nici-o builda pve calumea. Singura este I II III IV, Aurora si la horde Rampage si recruteaza decat 0 brainskill si 6.8k gs. Am facut aplicatie de aplicatie la Aurora si-mi dau cu reject.
Na ma belea... Acum ca nu mai joc wow mi-au dat coins ... Plm nu puteau sa mi le dea cand jucam.......oricum...poate dau conturile cuiva
Sunt dispus sa-ti dau 5 milioane pe conturi.
Glumesc, 1 litru de palinca d-aia nenorocita ajunge ?
Buna, pt rogue sub 3.3.5 ce arme sunt bune ca off hand? axe sau 1.50 dag? si care arma. si ce profesii recomandati pt rogue pvp, iar in legatura cu gameplay -ul cat timp stunul are CD ce finish skill ar trebuie sa folosesc?
De preferat dagger cu viteza mica, axe/sword/mace cu viteza mare.
@mucoasa, gimmie one account please :d
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa.
Eu am 2 conturi cu peste 30 de coins pe ele si Sorin are parte de toata atentia ? Nici eu numai joc WoW !