1. crimsonjoe's Avatar
    crimsonjoe
    Guest
    Имам предвид че преди време(спрях да играя когато имаше преместване и затриха 2 реалма) скяш нямаше толкова много бъгнати коестове, сега приблизително са около 70-80% на зона. Друго което е dungeon finder-a не работи от приблизително 10-15 левела а аз съм 56 в момента, battleground finder никога не ми е работил, не мога да влизам в постройките(има да завърша куест а аз не мога да вляза в къща или каквото и да е там ).
    1. Точно на твоя левел няма скрипнати дънджъни, от 59 нагоре пробвай пак ;)
    2. RBG-то работи, просто по левелите (поне в интервала 20-60 lvl) не се правят много BG-та.
    3. Ако не можеш да влизаш в къщи просто релогни без mount, оправя проблема. В повечето от случайте от това се и създава, log out на mount.

2. satanata321's Avatar
    satanata321
    Guest
    А, моите въпроси някой ще ги разгледа ли ?

3. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    А, моите въпроси някой ще ги разгледа ли ?
    Здравейте мисля тази вечер да почвам сървъра ви та имам няколко въпроса:

1.Добър ли е сървъра има ли много бъгове админи има ли ? и прочие ...
    2.Чудя се кой реалм да почна играе ми се Катаклизъм, но ми казаха, че все още има много бъгове .. да въпроса ми е следния... ако почна реалма Lordaeron сега на WOTLK той по-късно ще мине ли на Катаклизъм и героите ще се запазят ли ? ако ДА кога ще стане това, ако НЕ препоръчайте ми реалм от Катаклизма .. аз мисля за Frost-a тъй като е най-труден.
    3.Разбрах, че сървъра е руски.. аз знам само Английски ще мога ли да се оправям свободно ?

По-голямата част от играчите на Molten си мислят, че числото 99% относно скриптовете е вярно, но то не е така. Въпреки всичко в сравнение с останалите пиратски сървъри Molten се представя на много добро ниво.

1. Много бъгове няма, но рядко ще попадаш на такива. В такъв случай ги докладвай тук във форума, за да се вземат мерки и да се отстранят. Има достатъчно персонал, но естествено това не е Blizzard и не можеш да очакваш денонощно моментално съдействие в играта.
    2. Бъговете в Cataclysm риълмите никак не са фрапиращи. В случай че WotlK риълмите преминат на Cataclysm героите и съдържанието в тях ще останат. Frostwolf е хубав сървър - да. Даже ти го препоръчвам, за да можеш по-добре да се запознаеш с промените в експанжъна.
    3. Сървърите не са руски, дали са ти грешна информация. Щом знаеш английски предполагам няма да имаш проблеми, но и затова има и български форум, нали така?

http://youtu.be/TTwZAWp8MEc

4. satanata321's Avatar
    satanata321
    Guest
    Искрено ти благодаря за съдействието, но ако можеш да кажеш ако все пак почна Lordaeron той ще премине ли на Катаклизм ? или да започвам направо Фрост-а ? и последно играта от тук ли да я дръпна или от някой торрент ?

5. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Искрено ти благодаря за съдействието, но ако можеш да кажеш ако все пак почна Lordaeron той ще премине ли на Катаклизм ? или да започвам направо Фрост-а ? и последно играта от тук ли да я дръпна или от някой торрент ?
    Не съм чел такива новини, но ме съмнява да прехвърлят всички риълми на Cataclysm.
    Дръпни играта от предоставените торенти тук. Риълма си избери сам :Д

6. nrrinthemix's Avatar
    nrrinthemix
    Guest
    Акаунтът ми беше хакнат и сега искам да си го върна обратно, защото прекалено много време играх, за да достигна този "gear" и "Achievments", за да го оставя ей така! Надявам се някой да ми помогне :)

7. Последната седмица ми се случва като логна с някои герои и ми дава виректно дисконект на какво се дължи това ? логвам диск , логвам диск , логвам диск и в едно хубаво време вече не дава диск ...

8. Баннаха ми ацц без да знам защо :/ :/.
    Вчера играх сичко си беше ок днеска се опитах да вляза и какво да видя банн и до без абсолутно никаква причина :(:(:(. Ако има как ви моля да ми помогнете с проблема ми.
    Най мн ме е ят от това че нито съм използвал хак или тем подобни неща а банн моля ПОМОЩ

9. За да получиш бан има причина, явно ти най-добре си я знаеш. Видях вчера да банват ацц-та и ip-та в Нелтарион заради неправомерно използване на Молтен името и опит за измама на плейъри в сървъра.

10. Относно банна
    Аз играя в РАГНАРОС. Възможно ли е да разбера за какво време съм баннат, ацц ми е dicss и ми е много интересно защо ме баннаха.Аз нито съм се опитвал да изнудвам играчи нито съм използвал нередни консумативи като хакове и тем подобни неща.
    Като влезя в сайта ми изписва: Профилът е спрян
    Този профил е прекратен поради реклама.
    А аз абсолутно нищо не съм рекламирал и за това си мисла да не би да е станало някакво объркване.

11. МАНЕКЕНА

Здравейте момчета ... имам един неразрешим проблем и се надявам някой да се е сблъсквал с нещо такова, че да помогне :d Играя старата версия на играта 3.3.5 , но реших да цъкам и Катаклизъм, обаче имам един проблем - След инстлацията на играта и след поставянето на реалм лист-а в ДАТА папката в РЕАЛМЛИСТ текстовия документ стартирам играта и ми изписва няква гадна грешка, а ако дам играта да се ъпдейтва почва да ми зарежда за 5+ версиите с някви панди, джунгли и т.н.
    Помогнете ми да си подкарам играта !!! Благодаря предварително

12. zeoN96's Avatar
    zeoN96
    Guest
    Относно банна
    Този профил е прекратен поради реклама.
    А аз абсолутно нищо не съм рекламирал и за това си мисла да не би да е станало някакво объркване.
    Един пич от гилда беше баннат по абсолютно същия начин преди няколко дена. Не знам кво става тука.

13. Здравейте момчета ... имам един неразрешим проблем и се надявам някой да се е сблъсквал с нещо такова, че да помогне :d Играя старата версия на играта 3.3.5 , но реших да цъкам и Катаклизъм, обаче имам един проблем - След инстлацията на играта и след поставянето на реалм лист-а в ДАТА папката в РЕАЛМЛИСТ текстовия документ стартирам играта и ми изписва няква гадна грешка, а ако дам играта да се ъпдейтва почва да ми зарежда за 5+ версиите с някви панди, джунгли и т.н.
    Помогнете ми да си подкарам играта !!! Благодаря предварително
    Изтегли си играта от линка на Молтен сайта и не ъпдейтвай...

14. Един пич от гилда беше баннат по абсолютно същия начин преди няколко дена. Не знам кво става тука.
    Случайно да знаиш за какво време са го баннали

15. g0mes's Avatar
    g0mes
    Guest

bug?

Zdraveite, igraq v sergeras i imam stranen problem.Kogato se teleportiram v Hujal poluchavam wowerror i igrata mi se zatvarq sama.Probvah da mahna Chache folder i errors sashto no ne mi pomaga.Vednaj kato mi dade tozi bug nemoga da vlqza pove4e v tozi realm dokato ne se resna ot saita. Drazneshto e i nz koga shte uspeq da si digna nujnata reputaciq tam ;/ ako nqkoi moje da mi pomogne da pishe.Blagodarq predvaritelno

First ... 1826272829303878128 ... Last