1. danger7772's Avatar
    danger7772
    Guest
    za kvo si svalil taq 4.1?
    тази ми препоръчаха

2. тази ми препоръчаха
    Най-добре си изтегли играта от посочения на страницата на сървъра линк. Така можеш да си сигурен, че версията е читава и е точната за сървъра.

3. Хора помогнете ми като вляза в играта с мага си и натисна например Frost Nova или реша да си пусна Mounts неправи нищо незнам къде е проблема

4. Хора помогнете ми като вляза в играта с мага си и натисна например Frost Nova или реша да си пусна Mounts неправи нищо незнам къде е проблема
    Оправи си key bindings-а. Сигурно си го разместил нещо

5. Нестава file://localhost/C:/Users/Ilian/Desktop/ScreenHunter_08%20Jan.%2030%2011.45.png

6. Нестава file://localhost/C:/Users/Ilian/Desktop/ScreenHunter_08%20Jan.%2030%2011.45.png
    (facepalm)..... просто ще кажа че не работи

7. Нестава file://localhost/c:/users/ilian/desktop/screenhunter_08%20jan.%2030%2011.45.png
    Качи снимката в някой от стотиците сайтове за ъплоуд и дай линк от там, не от компютъра си :d

8. Nartsis's Avatar
    Nartsis
    Guest
    Здравейте. От вчера имам много странен и изнервящ проблем. Когато изляза от играта и се опитам да се логна ми изкарва съобщение - Login server down. По някога изписва, че се кънектва и мога да го чакам така с часове ..., а в друг случай се появява това съобщение http://prikachi.com/images.php?images/663/5805663l.jpg. Но ако си въведа паролата 20 пъти и влизам без проблем. Ако някой знае как да се справя ще му бъда много благодарен. : )

9. 2 са случаите, в които ще ти излиза това съобщение - нямаш нет или няма сървър. И тъй като си тук във форумите, явно просто сървъра е паднал когато си се опитвал да влезеш.

10. http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=196604&highlight=Login+Server
    По- конкретно:
    ipconfig /renew - renews the internet
    ipconfig /flushdns - flushes dns (Domain Name System)
    Ако не знаеш къде да набиеш командите, стъпките са следните Start--> кликваш на RUN--->пишеш на латиница CMD---> /renew, после /flushdns
    другият вариант да стартираш CMD е с клавиатурата ако имаш линдолският бутон + R. Успех! :)
    Repair бутона на интернет връзката долу прави същото това. Рестарт на компа също оправя развалени настройки.

11. Nartsis's Avatar
    Nartsis
    Guest
    2 са случаите, в които ще ти излиза това съобщение - нямаш нет или няма сървър. И тъй като си тук във форумите, явно просто сървъра е паднал когато си се опитвал да влезеш.
    За нета си прав, но сървъра не е паднал, защото няколко приятели играят и нямат такъв проблем.

12. Molten Wow най-най-най....... смотания сервер хораааа само си губите времето тука.
    Моля отговорете ми как е възможно да те баннат без абсолутно никаква причина и то изглежда перманент банн.От 12 дена се опитвам да разбера защо ме банн а няма кой да ми отговори за какво са я маправили тази шибана опция в форума където мога да се свържа с ГМ като тея смешници въобще не отговарят и то не само на мене гледам има и др хора с моя проблем.
    Моят проблем се появи преди 2 седмици: влизам в играта пиша си ацц и пас и кво да видя банн.Влизам в саийта кликвам на My account и кво да видя ACCOUNT SUSPENDED
    This account has been terminated due to Advertisement

Вероятно е станала някаква грешка и то не само при мене а и при много други но няма кой да оправи проблема та и дори да ти каже за кво си банн.
    Така че вие си решете заслужава ли си да си губите времето тука.
    Баннали са те защото си рекламирал други сървъри. По поста ти и по този на другите личи, че си DF scrub-че... Вместо да плюеш най-добрия Cata сървър и едновременно най-големия WotLK такъв, просто се върни в сървъра, от който идваш и който си рекламирал.

13. За нета си прав, но сървъра не е паднал, защото няколко приятели играят и нямат такъв проблем.
    Ами, значи е от нета. Ако ти зарежда само Скайп и с 300 зора фейсбук, значи е бавен и е нормално да засичаш на Connecting. Ако пък влизаш, но след време те disconnect-ва, какъвто беше споменал че му е проблема на един друг пич в тази тема, значи пакетите ти прекъсват.

14. Nartsis's Avatar
    Nartsis
    Guest
    От пет години съм на Мегалан и никога не съм имал проблем и съм абсолютно убеден, че не е от това ...

15. От пет години съм на Мегалан и никога не съм имал проблем и съм абсолютно убеден, че не е от това ...
    iztrii celata papka cache i premesti celiq WTF nekude

First ... 2331323334354383133 ... Last