Mii de scuze.
ma refer la Cataclysm.
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=1693435"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Warsong, e PvP only. Instant 85, Battlegrounds si Arene cat cuprinde :) Probabil exista si guilde de romani.
Nu-ti recomand Warsong.Este extrem de dezechilibrat.Hoarda e plina de *****i si player-i cu handicap mintal care nici macar nu asculta ce au de facut,iar alianta are si ea *****ii ei si noobi dar care asculta la ce au de facut DAR astepti ~ 10-15 min mai ales dupa-amiaza si seara.Mai bine cresti un char pe celelalte realmuri.
voi pe ce realm sunteti mai multi?
Magul frost este buguit sau nu?
multam de raspunsuri
Clasele merg in proportie de 99% chiar si pe Cataclysm acum cred. Nu am mai jucat demult WoW ca sa-ti spun sigur.
Este lag pe serverele wotlk? Sunt pasionat de PvE si as vrea sa incep un char nou pe molten wow, deathwing realm.
As dori sa incep cu un caster, warlock, si am nevoie sa stiu daca este latency mare pe aici in orele de varf ( weekend, seara ).
Daca ajuta cu ceva, sunt din Bucuresti si am internet de la RDS - RCS.
multumesc anticipat.
eu am cam 200 - 300 ms... e cam mult sincer pentru un caster si ma cam enerveaza. sugestii cum sa scap de el?
Verificati netu daca vorbesti de dw, eu am 40-80ms constant.
dati si mie un link de download sau macar un nume pentru un dkp addon care sa mearga pe 3.3.5a wotlk , am luat unul quickdkp v2 dar e pentru 5.5.1 si nu gasesc altu bun , iar asta imi face figuri
mai nush ce d-zeu are wow dwnl dp molten !
intru sa dau login pe server imi da authenticated etc si apoi instant "you have been disconected from server"
fara sa intru in-game... direct de la account login !
am 4.3.4, am asteptat sa zica ca au bagat patchul, am realmlistu pe molte
ma gandesc daca e ceva de la mine sau de la ei.
p.s. la fel pateste si un prieten de al meu care la fel a tras jocul de unde a indicat molten sa-l trag.
se poate face ceva ? un sfat , o parere, orice ajuta. multumesc
Procesul de mutare 4.0.6 -> 4.3.4 nici nu a inceput inca si oricum, intai vor incepe cu Warsong. Dupa ce se va stabili ca este jucabil vor continua si cu restul.