1. chivas18's Avatar
    chivas18
    Guest
    ааа благодаря ти :) играе ми се в молтен има ли някакъв вариант да ми дадеш линк за теглене на сегашната версия на играта

2. Изчакай 3-4 дни, в петък минаваме на 4.3.4 какъв е смисъла сега да теглиш 4.0.6..

3. Искам да питам има ли начин да играя на 4.3.4, но дръпнат от другаде(не от линка, предоставен от молтен)? Например някакъв лънчър, или само сменям реалма?

4. sentur1's Avatar
    sentur1
    Guest
    Някой може ли да препоръча някой друг полезен addon за PvP?

5. Wreckin's Avatar
    Wreckin
    Guest
    Gladius е един от най-полезните аддони за пвп . Друг който мога да ти препоръчам е Quartz ако и кастър . Ще ти помогне доста за фейк каст :) Ако ползваш обикновените рамки ти препоръчвам XPearl Unit Frames всичко е добре подредено и се вижда перфектно :)

6. От "Имаш проблеми" обърнахте темата на "Може ли да си плащам таксата в Близ с голд".
    Стига вече... Продължете си коментарите на лични съобщения, тази тема е за хора, които имат някакви проблеми. Трия ви коментарите...

7. Wreckin's Avatar
    Wreckin
    Guest
    Ето какви пише на главната страница в сайта : Community news covering inactivity cleanup, downtime, in-game content and post-launch expectations will be posted several days before the launch.

Или преведено : Новини относно почистването на неактивните играчи ,времето през което сървъра ще бъде спрян ,съдържанието и мнения след пускането ще бъдат пуснати няколко дни преди пускането на сървъра .

Би трябвало утре да пуснат новият патч , а кога ще пуснат новините ? Пише няколко дни преди самото пускане . Значи ли това че има възможност да отменят пускането ?

8. AreYouOkayY's Avatar
    AreYouOkayY
    Guest
    бе хора да попитам тази версия само за молтен ли е направена щото като вкарам друг реалмлист и пише you have bed disconected from server или проблема е от другаде дори и ако напиша друга парола или име пак пише това аз ли съм згрешил някуде ?

9. Gocho1's Avatar
    Gocho1
    Guest

Проблем с логването

Пичове, свалих си уоу-а 4.3.4 от посоченият линк във форума, сложих правилния реалмлист и като се опитам да се лог-на, ми дава там зареждането за кратко и ми изписва You Have been disconnected from the server... пробвах с друг релииз на 4.3.4 но пак същото :/ от какво може да е, не мога изобщо да се свържа :(

10. Blacksnakez's Avatar
    Blacksnakez
    Guest
    Нормално, още не са пуснали сървърите на 4.3.4 и няма как да влезеш, за всички е така. Предполагам до 12 часа днес ще можеш да влезнеш във Warsong.

11. Mormegill's Avatar
    Mormegill
    Guest

Въпрос

Знам, че вероятно не е тук мястото, но загледах дали някъде не се отговаря на питането ми и нищо не видях, тааа все пак да си попитам: има ли някой реълм, в който да си вдигаш lvl, а не да почваш направо от 85? Сори за тъпия въпрос, но съм нов тук ;)

12. Знам, че вероятно не е тук мястото, но загледах дали някъде не се отговаря на питането ми и нищо не видях, тааа все пак да си попитам: има ли някой реълм, в който да си вдигаш lvl, а не да почваш направо от 85? Сори за тъпия въпрос, но съм нов тук ;)
    Единствено Warsong е инстант 85, на всички останали се вдига лвл.

13. Mormegill's Avatar
    Mormegill
    Guest
    Единствено warsong е инстант 85, на всички останали се вдига лвл.
    Супер, много благодаря! Значи ще изчакам да пуснат другите реълми и почвам :d

14. Ми не си избрал най-точното време да почнеш, след като ъпдейтнат на 4.3.4 ще има страшно много бъгове и според мен няма да ти е много лесно да дигнеш левел, но ако все пак си решил започни във Фростволф, няма да съжаляваш. :)

15. Много назад се върнаха молтън с това 4.3, намерих поне 20 бъга на хънтърите, без да съм пробвал БМ още. Като доста от тях не са репортнати.
    Някой да е подучул кой ще е следващия реалм ?

First ... 2937383940414989 ... Last