ааа благодаря ти :) играе ми се в молтен има ли някакъв вариант да ми дадеш линк за теглене на сегашната версия на играта
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=1699731"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
ааа благодаря ти :) играе ми се в молтен има ли някакъв вариант да ми дадеш линк за теглене на сегашната версия на играта
Искам да питам има ли начин да играя на 4.3.4, но дръпнат от другаде(не от линка, предоставен от молтен)? Например някакъв лънчър, или само сменям реалма?
Gladius е един от най-полезните аддони за пвп . Друг който мога да ти препоръчам е Quartz ако и кастър . Ще ти помогне доста за фейк каст :) Ако ползваш обикновените рамки ти препоръчвам XPearl Unit Frames всичко е добре подредено и се вижда перфектно :)
От "Имаш проблеми" обърнахте темата на "Може ли да си плащам таксата в Близ с голд".
Стига вече... Продължете си коментарите на лични съобщения, тази тема е за хора, които имат някакви проблеми. Трия ви коментарите...
Ето какви пише на главната страница в сайта : Community news covering inactivity cleanup, downtime, in-game content and post-launch expectations will be posted several days before the launch.
Или преведено : Новини относно почистването на неактивните играчи ,времето през което сървъра ще бъде спрян ,съдържанието и мнения след пускането ще бъдат пуснати няколко дни преди пускането на сървъра .
Би трябвало утре да пуснат новият патч , а кога ще пуснат новините ? Пише няколко дни преди самото пускане . Значи ли това че има възможност да отменят пускането ?
бе хора да попитам тази версия само за молтен ли е направена щото като вкарам друг реалмлист и пише you have bed disconected from server или проблема е от другаде дори и ако напиша друга парола или име пак пише това аз ли съм згрешил някуде ?
Пичове, свалих си уоу-а 4.3.4 от посоченият линк във форума, сложих правилния реалмлист и като се опитам да се лог-на, ми дава там зареждането за кратко и ми изписва You Have been disconnected from the server... пробвах с друг релииз на 4.3.4 но пак същото :/ от какво може да е, не мога изобщо да се свържа :(
Нормално, още не са пуснали сървърите на 4.3.4 и няма как да влезеш, за всички е така. Предполагам до 12 часа днес ще можеш да влезнеш във Warsong.
Знам, че вероятно не е тук мястото, но загледах дали някъде не се отговаря на питането ми и нищо не видях, тааа все пак да си попитам: има ли някой реълм, в който да си вдигаш lvl, а не да почваш направо от 85? Сори за тъпия въпрос, но съм нов тук ;)
Единствено Warsong е инстант 85, на всички останали се вдига лвл.
Супер, много благодаря! Значи ще изчакам да пуснат другите реълми и почвам :d
Ми не си избрал най-точното време да почнеш, след като ъпдейтнат на 4.3.4 ще има страшно много бъгове и според мен няма да ти е много лесно да дигнеш левел, но ако все пак си решил започни във Фростволф, няма да съжаляваш. :)
Много назад се върнаха молтън с това 4.3, намерих поне 20 бъга на хънтърите, без да съм пробвал БМ още. Като доста от тях не са репортнати.
Някой да е подучул кой ще е следващия реалм ?