1. Mormegill's Avatar
    Mormegill
    Guest
    Ми не си избрал най-точното време да почнеш, след като ъпдейтнат на 4.3.4 ще има страшно много бъгове и според мен няма да ти е много лесно да дигнеш левел, но ако все пак си решил започни във Фростволф, няма да съжаляваш. :)
    Ми то ще поизчакам малко явно, но е яко че има някъв такъв читав сървър, в който можеш да си цъкаш free ;) и благодаря много за съвета ;) като пуснат реълмите ще се засечем във Frostwolf ;)

2. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Имах възможността да играя около 20 минути и също намерих доста фрапиращи бъгове в Death Knight-а. Като за начало ще ви кажа че Killing Machine прока не се маха при употреба на Obliterate/Frost Strike, което означава, че за 10 секунди можеш да си вкарваш критикали колкото ти е кеф. Ще отнеме време да се фиксне всичко. Според мен ще е добре да ограничат логините до по-малък размер. Твърде много хора се опитват да влязат едновременно и това също оказва голямо влияние в процеса...

3. Всички бъгове относно 4.3.4 можете свободно да репортвате тук, в нашия форум и да ги обсъждаме няма да се фикснат.

4. blqblqsslawi's Avatar
    blqblqsslawi
    Guest
    Всички бъгове относно 4.3.4 можете свободно да репортвате тук, в нашия форум и да ги обсъждаме няма да се фикснат.
    Още нямам достатъчно постове за да мога да репортвам новооткрити бъгове, така че ще помоля някой да напише вместо мен:

Title
    Cobra Shot focus bug

Description
    Cobra shot deal deals X% weapon damage in the form of Nature damage and increases the duration of your Serpent Sting on the target by X sec. GENERATES 9 FOCUS.

What is the problem
    Cobra Shot generates 18 focus (9x2)

5. хънтърските бъгове се обсъждат в хънтарския раздел, там хора с повече постове ги репортваме. Аз репортнах 4 до тук, които не бяха. И има още 2-3 които искам да бъдат потвърдени и от други хора.

6. Wreckin's Avatar
    Wreckin
    Guest
    Имам един проблем . Като вляза да играя след 4-5 минути екрана замръзва и до там . Колкото и да го чакам не се оправя , и винаги след 4-5 минути пак така забива . На вас така ли ви е ?

7. aHoHuMeH1's Avatar
    aHoHuMeH1
    Guest
    Slavov всички са така пробвай винаги преди да влезеш да триеш папка (Cache) при мен оправи крашовете и нямам никакъв проблем вече.

8. Не е най-важното нещо, но информативно да попитам. Вие също ли си загубихте предметите след последния рестарт на Warsong ? Останал ми е само полеарма и един тринкет. Златото ми си седи както съм си го похарчил, но съм гол на пушка ;) Сигурно трябва да си ги закупя наново предметите, Вие какво направихте ? Благодаря !

9. aHoHuMeH1's Avatar
    aHoHuMeH1
    Guest
    Мда всички загубихме итемите от вчера понеже беше "exploit" с хонора който взимахме.Просто трябва да гриндиш пак :D

10. Като отворя dungeon journal и проверя loot-a за /deathwing/ в Dragon soul, ми забива клиента-някой би ли проверил дали проблема е само при мене?

11. Wreckin's Avatar
    Wreckin
    Guest
    Не знам но ако е от addon-a може да пробваш с Atlas Loot . Мисля че имат една и съща функция ( можеш да разглеждаш предметите от репутации и dungeons и е доста лесен за употреба , до сега не ми е правил проблеми :) )

12. jjmatrix's Avatar
    jjmatrix
    Guest

Относно пве сървъри

Здравейте,
    Аз съм нов във този сервер, вчера (03.03.2013) си направих акаунт и един приятел ми каза, че скоро ще се минава на 4.3.4. Ами днес (04.03.2013) влязъх в играта но ми показва само реалма- Warsong, който е само за пвп, а лично аз си падам повече по ПВЕ. Та въпроса ми е ще имали някакви други реалмове за пве и левелинг?

13. Здравейте,
    Аз съм нов във този сервер, вчера (03.03.2013) си направих акаунт и един приятел ми каза, че скоро ще се минава на 4.3.4. Ами днес (04.03.2013) влязъх в играта но ми показва само реалма- Warsong, който е само за пвп, а лично аз си падам повече по ПВЕ. Та въпроса ми е ще имали някакви други реалмове за пве и левелинг?
    Реалмовете са общо 7 - 3 на WotLK и 4 на Cataclysm. Засега само Warsong премина към 4.3.4, но скоро ще прехвърлят и другите 3, а те са PvE/PvP с различен рейт - x3, x10, x20. Ако се поразровиш малко из сайта ще намериш информацията, която ти е нужна.

14. jjmatrix's Avatar
    jjmatrix
    Guest
    Реалмовете са общо 7 - 3 на wotlk и 4 на cataclysm. Засега само warsong премина към 4.3.4, но скоро ще прехвърлят и другите 3, а те са pve/pvp с различен рейт - x3, x10, x20. Ако се поразровиш малко из сайта ще намериш информацията, която ти е нужна.

Благодаря много за информацията :)

15. ODPleven's Avatar
    ODPleven
    Guest

Интересно...

От днес сутринта не мога да вляза. Изписва ми Authentication failed и до там.Някой има ли идея защо става така?

First ... 3038394041425090 ... Last