1. Stoi4o00's Avatar
    Stoi4o00
    Guest

Error

Hora, izvinqvam se za angiiskiq,no sam s ispanska klaviatura i nqma opciq za bulgarski ezik. ot 30 minuti poluchavam samo errori kato vlezna. This application has encountered a critical error:

ERROR #132 (0x85100084) Fatal exception!

Program: C:\Downloads\World of Warcraft - Cataclysm 4.3.4 (15595)\Wow.exe
    ProcessID: 2300
    Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:005B4E14

The instruction at "0x005B4E14" referenced memory at "0x00000011".
    The memory could not be "read".

2. mfa1c00's Avatar
    mfa1c00
    Guest
    kato vlqza v wow postoqnno me dropi i mi dava ERROR #132 (0x85100084) Fatal exception!

nqkoi moje li da mi kaje kak da go opravq ?

3. Ползвайте търсачката на форума.
    http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=205048
    http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=209391

Този ерор се появява на някои лаптопи , които имат определена видео карта и подкарват WoW c DirectX 11, за да го оправите трябва да смените от DirectX 11 на DirectX 9.

4. защо трансфера от реалм към реал на герой не работи и кога евентуално ще работ някой знае ли ?

5. mfa1c00's Avatar
    mfa1c00
    Guest
    ne sum s lap top i compa ne e slab i predi 2 dena mi vurveshe idealno smenqm na D3D9 i pak me dropi .....

6. ne sum s lap top i compa ne e slab i predi 2 dena mi vurveshe idealno smenqm na d3d9 i pak me dropi .....
    Ами потърси в линковете, които съм дала. Знам, че е по-лесно да се даде отговора на готово, но пък нямам намерението да чета вместо теб ;) Но като цяло причината за тази грешка е в това, което съм писала. Или поне на мен това ми е известно.

7. opashki

Nqkoi znae li zashto na opashkite v cata se chaka mnogo povoche vreme ot kolkoto na tezi v wotlk?Naprimer dokato igraq wotlk i ima opashka ot 800 choveka predi men se logvam za ne poveche ot 5-10 min a pri takava opashka na cata chakam poveche ot 2 chasa.I sushto ne mislq che tova e ot update-a zashtoto si beshe taka i na 4.0.6.

8. Mortifera's Avatar
    Mortifera
    Guest
    Cap-a на ката релмите е временно ограничен, затова се чака много.

9. krisko1301's Avatar
    krisko1301
    Guest

инстанции

как мога да отида на инстанции в Linch king

10. ng1n's Avatar
    ng1n
    Guest
    Cap-a на ката релмите е временно ограничен, затова се чака много.
    Това значи ли че скоро ще го оправят и няма да се налага да чакаме толкова много? Благодаря за отгожора предварително.

11. ▪ neltharion cap has been temporarily reduced until we apply more optimizations to core bottlenecks that cause severe lag spikes and resolve issues according to zul'gurub feedback.
    ▪ major lag issue has been successfully identified and fixed on all 4.3.4 realms.
    Лаг-а и кап-а трябва да са оправени още вчера. Естествено с новия пач е повишен интереса към сървъра, доста хора искат да тестват новите неща и ще има опашки от чакащи да логнат.

12. ng1n's Avatar
    ng1n
    Guest
    Лаг-а и кап-а трябва да са оправени още вчера. Естествено с новия пач е повишен интереса към сървъра, доста хора искат да тестват новите неща и ще има опашки от чакащи да логнат.
    Това значи още доста време опашки .... супер.

13. някой да помогне-от къде мога да изтегля Deadly Boss Mode за 4.3.4 който да е работещ намерих само някви вресии руски който не важат,благодаря предварително:)

14. ng1n's Avatar
    ng1n
    Guest
    някой да помогне-от къде мога да изтегля deadly boss mode за 4.3.4 който да е работещ намерих само някви вресии руски който не важат,благодаря предварително:)
    Разгледай тук http://wow-privateservers.com/addons.html надявам се да съм помогнал :)

15. някой да помогне-от къде мога да изтегля Deadly Boss Mode за 4.3.4 който да е работещ намерих само някви вресии руски който не важат,благодаря предварително:)
    http://www.curse.com/addons/wow/deadly-boss-mods/608290

First ... 3745464748495797 ... Last