1. May 9, 2013  
    bai nene care imi poate explica si mie ca nu am timp sa caut pe forum... de ce nu pot crea nimic de la blacksmithing? ma refer la vicious alea albastre de item lvl 377
    imi spune spell is not awailable for you

???

2. May 9, 2013  
    Jericho99's Avatar
    Jericho99
    Guest
    Pt. ca nu e inca sezonul lor.

3. May 9, 2013  
    detalii imi poti da te rog? cum adica nu e inca sezonul lor... sau mai bine scus cand vine sezonul lor

4. May 9, 2013  
    Jericho99's Avatar
    Jericho99
    Guest
    Suntem in 4.3.4, ar trebui sa avem Cataclysmic ca conquest points si Ruthless la honor, dar Molten o ia sezon cu sezon, avem Vicious la honor si Ruthless la conquest.

5. May 11, 2013  

re

Pe 25 luna asta se baga si cataclysmic

6. May 11, 2013  
    ba nene cum dracu merge serverulo ma cand nimeni nu poate intra pe frostwolf dar populatia online de pe site tot creste?
    cum se explica asta? toti de pe forum se polang ca nu se pot loga

7. May 11, 2013  
    Kelthaz's Avatar
    Kelthaz
    Guest
    Buna intrebare. Si eu sunt blocat la "Connecting" urmat de Unable to connect. Please try again later.

8. May 13, 2013  
    ba nene cum dracu merge serverulo ma cand nimeni nu poate intra pe frostwolf dar populatia online de pe site tot creste?
    cum se explica asta? toti de pe forum se polang ca nu se pot loga
    2 Variante:
    1. Serverul ii considera pe cei care incearca sa se conecteze online.
    2. Merge pentru majoritatea, mai putin pentru cei 100 care vin pe forum.

Ca sa stiti pe viitor.

9. May 13, 2013  
    2 Variante:
    1. Serverul ii considera pe cei care incearca sa se conecteze online.
    2. Merge pentru majoritatea, mai putin pentru cei 100 care vin pe forum.

Ca sa stiti pe viitor.
    eu sincer nu am inteles nimic...

10. May 13, 2013  
    eu sincer nu am inteles nimic...
    Ce vroiam sa zic este ca populatia de pe site crestea ori pentru ca cei ce incercau sa se conecteze (erau blocati la connected w/e) erau considerati online (asa ca apareau pe site) sau ca defapt serverul nu mergea pentru foarte putini, asa ca majoritatea putea intra si populatia crestea pe site (putin probabil, dar posibil).

11. May 14, 2013  
    Stue's Avatar
    Stue
    Guest
    Stie careva dc ma scoate mereu din joc pe realmu Ragnaros,si mereu ma baga la Que,

12. May 15, 2013  
    Stie careva dc ma scoate mereu din joc pe realmu Ragnaros,si mereu ma baga la Que,
    Daca n-ai fost cuminte...

13. May 17, 2013  
    alabalam's Avatar
    alabalam
    Guest

Problema de rezolvat

Am nevoie de un link bun pentru 3.3.5a pentru ca nu reusesc sa il iau din nou si sunt blocat in aceasta problema de o bucata buna de timp. Multumesc anticipat pentru intelegere si ajutor.

14. May 20, 2013  
    Cand se da flush pe ragnaros (wotlk) ?

15. May 21, 2013  
    Salut, sunt nou pe server si mi-am facut un caracter pe Ragnaros. Am vazut ca am ping in jur de 150ms, mi se pare destul de mare si in mod sigur nu este de la mine.

Voi ce ping aveti ? Exista alt realm de wotlk cu ping mai mic ?

First ... 24323334353644 ... Last