1. July 9, 2013  
    Nu mai am jucat WoW de un an cred. Macar m-am retras in glorie, Hail Oblivion, right Udo ?:D
    Sta si contul cu 30+ coins pe el degeaba. :))

As vrea sa ma re-apuc de WoTLK dar tovarasii nu vor, asa ca raman pe DotA. :(

Vin si eu daca ne strangem again :)

2. July 9, 2013  
    Wtfudo nu mai joci de loc, paladinule?

3. Wtfudo nu mai joci de loc, paladinule?
    Aici intru mai rar asa.. ,acu de cand am lasat un pic oficialu am mai jucat cateva ore pe molten.

4. Parca te si vad cum alergai din mina in mina :))

5. Drainmyt's Avatar
    Drainmyt
    Guest
    se poate sa-mi dati si mie va rog un link bun de download wow 3.3.5a, ca ala dupa site nu merge, e ciudat ... direct play vreau

multumesc

6. Mahati's Avatar
    Mahati
    Guest
    Careva pe Deathwing de aici ? :P
    Eu joc cu inca 2 prieteni (tot romani). Dai whisper la Insecta. Sunt healer, avem tank si DPS si vrem sa fondam un guild de PVP/PVE matur si calumea, undeva in viitorul apropiat. Dai add friend la Insecta, Barizanis si Ozara.

7. @mahati : Pana acum n-am refuzat niciun roman( si cunosc destul de multi) asa ca pot oricand sa tankez orice raid/instanta daca aveti nevoie. Si da...am guild :P( se vede la avatar).

8. promoe18's Avatar
    promoe18
    Guest
    care ma poate ajuta si pe mn sa donez frate ca o iau razna...imi zice ca metoda de plata este incorecta, cardul nu este bun, sau ceva de genu. am card de la BRD si mi-au spus aia ca merge sa fac si plati online, pe card scrie VISA ELECTRON

9. Scrisesem un reply super mare in care iti explicam ce ar putea sa fie dar am dat ca tampitul sa deschid alta pagina in timp ce-l scriam si s-a pierdut. :))))))))))

10. promoe18's Avatar
    promoe18
    Guest
    Poi ? fa-o mai pe scurt.

Merge cu paysaface card sa ma duc maine sa cumpar unu ?

11. Careva pe Deathwing de aici ? :P
    eu joc pe dw ... app e buna guilda Severance?

12. Cea mai buna guilda de la hoarda...si a doua cea mai buna de pe realm. Doar noi si New Dawn farmam rs25hc.

First ... 27353637383947 ... Last