REndben, teszek egy pr??b?ít. K?Âsz?Ân?Âm sz?®pen! :)
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2141059"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
mi?®rt van az hogy sose kapok v?ílaszt a k?®rd?®seimre se a f??rumon se a j?ít?®kban?vagy egyszerűen kit?Ârlik a threademet vagy csak senki nem v?ílaszol,pedig nem olyat k?®rdeztem ami megv?ílaszolhatatlan vagy tr?íg?ír,flame-el?®st ind?¡t.M?ís is van ?¡gy?Google-ben meg hi?íba keresek
?ës miket k?®rdezt?®l mert ?®n egy hozz?ísz??l?ísodat sem l?ítom de lehet n?ílam a hiba.
pont ezaz hogy kit?Ârlik...
p?®ld?íul megk?®rdeztem hogy hogy lehet frostwolfon darkmoon faire repet szerezni
de nem ide ?¡rtam,hanem angol r?®szbe ??gyhogy itt ne is keresd :D
Hello!
?Üj vagyok ezen a szer??n ?®s elsőnek mikor bel?®ptem az fogadott hogy 700-an vannak előttem. Valaki nemtud aj?ínlani egy hasonl?? szer??t ami cata vagy panda ?®s lehetőleg blizz vagy max. 5x rate?
Ha masik szerveren akarsz jatszani, eleg etikatlan a valasz utan itt kutatnod. Googlet probald, az altalaban segit. Ha zavar a sor, akkor javaslom a Donate-et. 2700 HUF kb es cserebe perma instant logint kapsz.
Szoval te azt allitod, hogy egy darab darkmoon faire repu guide sincs az interneten... erdekes.
Helosztok
Frostwolfon horda oldalon keresek Full Cata MM Hunter mell?® hasonl?? param?®terekkel rendelkező Arms Warit, Sub Rouget, Ret Pal?ít vagy Disc Priest-et. A c?®l ratingel?®s lenne jelenleg egy 1750-es achi villant?ísa a minimum mivel m?®g nekem sincs nagyobb ?®s dps eset?®n egy duel velem felm?®r?®s c?®lzattal. Jelenleg iskola miatt csak h?®tv?®g?®n ?®rek r?í (p?®ntek, szombat, vas?írnap). Ts k?Âtelező szob?ít tudok. Ha ?®rdekel valakit pm-be ?¡rhat vagy ingame Oberot megfoghat?? vagyok.
Sziasztok!
Lordaeron realmon az Alli milyen PvE-ben?
Az ok?® hogy az esetek 99%-?íban al?ízza a hord?ít PvP-n, de a PvE-ről semmit nem hallani :D
Vannak magyar raid guildek? :D
Lordon pont, hogy horda erősebb PvP-ben, legal?íbb is ?íltal?íban. Főleg az?®rt, mert van egy hardcore pvp guild insanity.
PvE-ben ally akt?¡vabb, t?Âbb kl?ín van ami raidel heroicban. Magyar guild csak hord?íban van, fekete sereg
Szabad k?®rdeznem mikor volt?íl utolj?íra PvP-ben a horda oldal?ín? ?ën sajnos ott vagyok ?®s az esetek 90%-?íban vesz?¡t a horda..
A fekete seregről tudok, ott vagyok jelenleg.
Sziasztok!
Nekem bannolva lett az accountom ?íll?¡tolagos wintrade miatt, ugyanakkor amibe voltam team (5v5) egyetlen meccset nem j?ítszottam. Hol lehet reklam?ílni az ilyen?®rt, vagy felesleges erőlk?Âdn?Âm?
Soha, mivel nem tudok meglenni hord?íban. Lassan f?®l ?®ve nem vagyok akt?¡v lordon. ?Ügy l?ítszik ?Âsszekapta mag?ít akkor alli, mert ord?íban insanity guild miatt r?®gen nem lehetett megmaradni.