1. Винаги е по-лесно да питаш, вместо да се оправиш сам. :d

2. С този пост ще подразня някои хора, ама все пак не се сдържам...
    Как така за толкова години(около 10) ровичкане в интернет не ми се е случвало нито един път подобно нещо? Никога не съм се натъквал на разни прозорчета по десктопа ми, дето ме питат жена ли съм, мъж ли съм, на колко съм, къде живея, банкова сметка, а-у... Никога никой не ме е "изнудвал" за акаунт по описания начин(отделно че никога никой не ме е изнудвал за каквото и да било :D ). Винаги ми е било интересно какво прави един човек, за да попадне негова информация в чужди ръце... Първият вариант, който ми хрумна, е key logger(или нещо от сорта). За тази работа си има антивирусни. Дали ще са под формата на bootable ISO или дребен инсталатор, все има начин. Извън сферата на IT паразитите, сещам се за "споделяне". Аз лично никога не споделям важна лична информация с човек, с който не съм "дупе и гащи". Честно казано, не съм изпитвал особена нужда да го правя. Айде, вярно че е досадно правилото "не си споделяй акаунта" като се регистрираш, ама никой пък не те кара да го четеш всеки път... Просто го прочети един път, разбери за кво иде реч и после просто го имай на ум докато слагаш тикчето по инерция.

Предвид всичко казано, не може ей така от нищото някой да се сдобие с мойта, твойта или на третия регистрацията. Сканирай за гадинки, припомни си с кого си споделял акаунта, ако въобще си го правил, припомни си други сървъри/сайтовем където имаш същите username и password(може просто да са налучкани тук) и действай по въпроса, вместо само да задаваш въпроси по най-объркващия начин.

3. Аз за това и казах, че нещо намирисва. Бих заложил на - дай голд и ще ти донейтна.

4. TheImposibleMan's Avatar
    TheImposibleMan
    Guest
    [QUOTE=Nabseeker;2214106]Аз за това и казах, че нещо намирисва. Бих заложил на - дай голд и ще ти донейтна.[/QUOTE

Aide pomognete mi dee kakwo da napraviq che negoviq priqtel e hacker
    i mi e hacknal accounta
    ae pomognete deee
    :@@
    sigorno mislete che vi luja
    :@@
    ne e taka Molqvi pomognete !!!

5. Какво да направиш? Ами да вземеш да питаш някой член на екипа на Molten! И да ни удавиш в сълзи, никой тук не може да ти помогне. Не знам, проблем с възприемането на информация ли имаш???

6. С какво да ти помогнем ? Да му кажем да ти върне ацц-то ли ? Предполагам , че и ти си му го казвал .
    Не вярвам , че някой от молтен ще ти помогне , понеже няма с какво да докажеш , че ацц-то е твое. Според мен , най добре си прави ново ацц и почни да играеш с него ( ако ти се занимава ) , ако не , не е гаранция , че ако му дадеш това което иска няма пак да те скамне .
    А ситуацията може да е съвсем различна. Ако братовчед ти ти знае паролата може да се ебават с теб. Така , че говори си с тях .

7. Здравейте, имам проблем с картата и по-точно при куестовете. Обикновено когато има куест, който има голяма зона за изпълнение ми показва в синьо цялата зона. Например трябва да събера 10 вълчи кожи и мога да видя от куеста на картата къде има вълци. Това обаче сега се е развалило и ми показва само цифра без светло сините зони за куеста.

ПП: играя на катаклизъм

8. Не можеш да го оправиш. Мисля, че е server-side проблем. Просто гледаш цифрата и с малко логика оформяш зоната.

9. от 1 седмица след като логна и след 10 сек. ме изхвърля от играта и така постоянно.Моля някой ако знае какво е станало и как да го оправя да пише.

10. Някой знае ли дали Frostwolf ще бъде прехвърлен към MOP?

11. Acounta mi e bannat

Vlizam si ena prohladna sutrin da si pregledam geroq i za moq iznenada acounta mi beshe zakluchen bez prechina bez nishto i vuprosa mi e moga li da go opravq ? mersi

12. Някой знае ли дали frostwolf ще бъде прехвърлен към mop?
    Никой, защото никой нищо не е казвал за редовните релмове. Мен да питаш, по-добре всичките редовни релмове да си останат както са, да се отворят 2-3 нови релма за китайските мечки с възможност за трансфер.

vlizam si ena prohladna sutrin da si pregledam geroq i za moq iznenada acounta mi beshe zakluchen bez prechina bez nishto i vuprosa mi e moga li da go opravq ? Mersi
    За такива неща се пише на администратори/модератори.

13. Transfer

Като стана дума за трансфер и аз исках да попитам дали е възможна Трансфер опция или нещо от сорта към mop реалма :( :(

14. Ss все още е в тестов период. Защо аджеба искаш трансфер към него, след като на края на тестовия период всичко в ss ще бъде изтрито?

15. ss все още е в тестов период. Защо аджеба искаш трансфер към него, след като на края на тестовия период всичко в ss ще бъде изтрито?
    Имаш впредвид и геройте :?

First ... 2969777879808189129 ... Last