Szakadna r?íd az ?®g spamolj m?íshol marha.
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2246875"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Neutralon 0-n vagyok a guild repummal, de az istenert sem megy fentebb hetek ota. Ez most valami bug vagy csak nalam van ez?
Azt akarom k?®rdezni hogy a Dungeon Finder csak partyba m??k?Âdik ? mert lvl15 lettem akartam menni DF-ezni ?®s csak t?Âlt , de nem jelez semmit hogy van e tank vagy dps vagy heal, v?ílaszt el?Âre is k?Âsz?Ân?Âm :)
Előr?®bb egyszer m?ír irtam de elmondom megint ha nincs annyi eszed hogy globalon keress akkor szinte a df futtat?ísa is felesleges Amugy semmi baja sincs csak az ?®letbe nem fogsz embereket tal?ílni ??gy.
Sziasztok, az lenne a k?®rd?®sem melyik szerveren j?ítszik a legt?Âbb magyar(cata) ?®s hogy vannak-e itt igazi ar?®n?ísok akik szeretn?®nek esetleg a top10 k?Ârny?®k?®n ar?®n?ízni, mert a Neltharion nevű szerveren ahol j?ítszom egy magyar ar?®nat?írsat sem siker??lt szereznem, csak k??lf?Âldieket akikkel ?¡gy neh?®z meg?®rteni egym?íst ez?®rt az ar?®na team rating sem ment 2k f?Âl?® :/
A l?®nyeg hogy ar?®nat?írsat keresek Full Geared Retri pal?ím vagy Szint?®n Full Geared Unholy DK-m mell?® !!
mind2-el voltam m?ír 2200felett de m?®g a m??ltszezonban.
TS-vagy SKYPE haszn?ílat?íval term?®szetesen !!
Neltharionon megtal?íltok Weedmaster(ret) Vagy Lastminute(unholy) N?®ven ha valakinek esetleg lenne kedve!!
Előre is k?Âsz?Ân?Âm Sziasztok! :D
/JAG CLAW/
Sziasztok van valaki aki tud csin?ílni vial of the sandat? nagyon kellene megszerezn?®k minden hozz?íval??t Neltarionon vagyunk
Lenne egy gondom,ahogy pr??b?ílok Donatelni Skrillen( Paypal k?írty?ím van ) nem engedi ,?®s valami hiba??zenetet rak ki.Van rajta elegendő ?Âsszeg,valaki valami tipp?
?£dv! Sorry lustas?ígom?®rt hogy nem olvastam v?®gig az ?Âszes reply-t. Ragnaroson Argent Crusades dailyk.. (ToCn?íl amik vannak) rendessen m??k?Âdnek? ?ûszegy??jt?Âttem Ironforgen?íl a 25 Valiant's Seal-t felvettem a Champion kihivos questet, de az npcn?®l Squire Danny-n?®l nem lehet elinditani a kihiv?íst.
AZt szeretn?®m megk?®rdezni,hogy a gold for coin trade-t mi?®rt vett?®k ki a marketplace-ről ?®s tudj?ítok-e esetleg mikor teszik vissza?
Gondolom cat?ís vagy. A v?ílasz egyszerű de nem t??l nagyszerű. Az?®rt mert a moltennak ?®rdeke hogy szavazz r?íjuk. ?ëppen ez?®rt lez?írt?ík a kis inst?íkat (60-70) hogy ne tudjon az ember transmog geart szerezni csak szavaz??pontb??l vagy val??s p?®nzbefizet?®ssel. A gold for coin-al ez az eg?®sz megker??lhető lett volna.
valami?®rt kitettek a moltenből mert elvileg rekl?ímoztam de ?®n nem eml?®kszem h b?írmi ilyet tettem volna valaki esetleg tudna seg?¡teni h ilyenkor kinek kell sz??lni v h mit kell csin?ílni??
Nos, n?®ha a moltennak szok?ísa hogy egy ?írtatlan kis linket is rekl?ímfog?ísnak v?®l. Sz??lhatsz itt a f??rumon egy gm-nek de ??gy gondolom hogy f?Âl?Âsleges mert mire elint?®zn?®d lej?ír a bannod. ?ülltal?íban ilyen?®rt 4-5 napos bann j?ír. Ha 4-5 nap eltelt?®vel sem tudsz bel?®pni akkor viszont t?®nyleg tan?ícsos egy gm felkeres?®se a f??rumon.
L?®pj be a molten weblapon az accountodra ott ki?¡rja mi?®rt is bannoltak ?®s mennyi időre.
Engem is pont k?®t napja bannoltak egy napra Expolized Flight Form-?®rt Tol Baradon XD
Pedig degener?ílt molten port?íl bug nem is ?®n csin?íltam a gm-eket nem ?®ri meg zaklatni ?®n r?í?¡rtam 10-re abb??l kettő v?ílaszolt azok is elk??ldtek a fen?®be -_-
Sziasztok!
60as human warrior viszont m?®g mindig a 45?Âs szinten v?ís?írolt cuccaim vannak.
Az lenne a k?®rd?®sem, hogy hol tudn?®k szerezni valamilyen jobb cuccot?
V?ílaszokat előre is k?Âsz?Ân?Âm.
T?Âbb lehetős?®ged is van.
1: A mobokb??l szedett cuccokat veszed fel.
2: Olyan questeket csin?ílsz aminek a rewardja vmilyen armor/weapon.
3: A nagyobb v?írosokban vannak vendorok amik ?írus?¡tanak low lvl itemeket.
4: Az AH-ban szinte minden cuccot megtal?ílsz , persze kellően borsos ?íron.
Ha szeretn?®l ??j cuccokat akkor ezt a sorrendet ?®s tematik?ít aj?ínlom neked. Ugyanis ha nincs eg t?ímogat?? karaktered aki ell?ítja p?®nzel a kis karaktered akkor jobban teszed ha k?Âveted ezt a sorrendet ?®s sp??rolsz a a riding skillekre ?®s a class trainerre. Ha viszont van egy t?ímogat?? karid akkor nyugodtan ?Âlt?Âztesd a kis karakteredet az AH-b??l ha b?¡rod anyagilag.