1. Един бърз въпрос от мен.

Има ли някакъв друг начин да пратя Coins, освен Gifting, защото статусът ми не е Premium?

2. Така, здравейте. Имам следния проблем. След хакването на сървъра, си рековърнах акаунта, влизах в сайта, в играта всичко беше наред. След второто спиране на сайта си влязох в акаунта, смених паролата и излязох и сега не мога да си вляза в него. Пробвах с възстановяването на парола, но ми пише, че няма акаунт с такова име. Пробвах да си възтановя и акаунта, но ми пише, че няма такъв емайл. Тръгнах да се регистрирам с емайла който пишех и ми дава, че е зает. Моля за помощ. Благодаря предварително.

3. Един бърз въпрос от мен.

Има ли някакъв друг начин да пратя Coins, освен Gifting, защото статусът ми не е Premium?
    Засега няма, не.

Така, здравейте. Имам следния проблем. След хакването на сървъра, си рековърнах акаунта, влизах в сайта, в играта всичко беше наред. След второто спиране на сайта си влязох в акаунта, смених паролата и излязох и сега не мога да си вляза в него. Пробвах с възстановяването на парола, но ми пише, че няма акаунт с такова име. Пробвах да си възтановя и акаунта, но ми пише, че няма такъв емайл. Тръгнах да се регистрирам с емайла който пишех и ми дава, че е зает. Моля за помощ. Благодаря предварително.
    Напиши един тикет до Molten Support. Те би трябвало да ти помогнат.

Не мога да си възстановя героя :( може би светъ в който играех не е акуаелен вече ? Проблема е че не помня как се казваше :) а само , че е Пандария...
    Героите не могат да бъдат възстановени. Прави нов със същото име.

4. Искам да попитам мога ли да върна итемите,които съм взел с коинс ? Искам да върна 4 итайма да си взема коинса и да си купя нови ?

5. Нека бъдем малко повече организирани.За да не се правят нови теми,за всеки въпрос.Имам предвид, ако имаш проблем го постни тук и скоро ще бъдеш информиран как да си оправиш проблема.
    Не съм много в час с форумите и не знам дали пиша на правилното място и дали въобще някой ще ми отговори, но съм длъжен да опитам. От 3-4 дни не мога да се логна в играта. След продължително "Connecting" ми излиза списък с реалм листите и до там... Пробвах какво ли не инсталирах наново играта, инсталирх я и на др комп ефектът - същия. След това реших, че може да е от интернета. Пуснах си интернет от телефона и познайте? Влезнах си без проблем. Някой може ли да ми каже как да оправя проблема така че да мога да си влизам в играта от домашния WiFi. Благодаря!

6. help

zdravei pich nemoga dasi recoverna acc to predishniq put stana sus emaila i parolata sega ne stava a nesi znam forum name i neznam kakvo da prava :X

7. Дискънект

Немога да влезна в Рагнарос, където са ми героите, пише ми че съм дискънектнат от сървъра.
    Същевременно мога да влезна в Детуинг да си направя герой и т.н.
    Риалма си е ъп и си е ок. Някакви идеи?

8. i men me disconnectva samo vecher

9. Искам да попитам мога ли да върна итемите,които съм взел с коинс ? Искам да върна 4 итайма да си взема коинса и да си купя нови ?
    Можеш да връщаш итеми които си купил с коинс в период от 48 часа. Прави тикет до Молтен Support.

10. Проблем с дигането до 80 лвл..

когато разбрах че са реснали сървъра и пробвах да си вляза със старото ацц и не стана си направих ново и сега имам 2 героя там по 80 лвл... добре де хубаво дигнах си ги от сайта ..! и ся когато си върнах старото ацц и ми пише че нямам повече опити за да си вдигна герой до 80 лвл ... и то кво става ся имам 25 койна и тряя ги дам за да си дигна героя на 80 демек кво прайм нищо се едно почвам от начало.! а героя ми беше с 6к гс..!

11. когато разбрах че са реснали сървъра и пробвах да си вляза със старото ацц и не стана си направих ново и сега имам 2 героя там по 80 лвл... добре де хубаво дигнах си ги от сайта ..! и ся когато си върнах старото ацц и ми пише че нямам повече опити за да си вдигна герой до 80 лвл ... и то кво става ся имам 25 койна и тряя ги дам за да си дигна героя на 80 демек кво прайм нищо се едно почвам от начало.! а героя ми беше с 6к гс..!
    някой знае ли кога ще пуснат TRADE в marketplace ??

12. Здравейте, имам следния проблем , когато влезна във Аccounta си винаги ми излиза " Loggin in to Server" и това е не мога да играя... моля ви помогнете ми че много ми се играе ... :(:(

13. Здравейте, имам следния проблем , когато влезна във Аccounta си винаги ми излиза " loggin in to server" и това е не мога да играя... моля ви помогнете ми че много ми се играе ... :(:(
    в играта ли ако е в играта и аз имам същия проблем .. и никой не иска да помогне

14. в играта ли ако е в играта и аз имам същия проблем .. и никой не иска да помогне
    vuv loggina ...

15. как да пиша на молтен ми върнат акоунта че преди имах ацц имам инфорацията за него като емайл пасс наме и цъкам си го рековърна и ми пише че няма таково ацц ? моля помогнете а аз си имах ацц с мн коинс и т.н.

First ... 3777858687888997 ... Last