ce ..sau cum fac sa nu mai dau mereu "I Agree" de 3 ori ..ori de cateori intru in joc???
ps nici nu retine acount-ul la fiecare log trebuie sa scriu iarasi si iarasi etc multumesc..
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2539316"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
ce ..sau cum fac sa nu mai dau mereu "I Agree" de 3 ori ..ori de cateori intru in joc???
ps nici nu retine acount-ul la fiecare log trebuie sa scriu iarasi si iarasi etc multumesc..
Mai foloseste cineva clientul nou de wotlk ? L-am instalat si eu astazi si arata chiar bine dar citisem pe forum ca multi jucatori au avut tot felul de buguri. La voi cum merge, e totul ok ?
HuntSiphony inca n-am ajuns acolo.
@Hoden1 : am clientul nou cu modelele de WOD si nu am intampinat nici o problema, nici un bug.
@HuntSiphony : RDF este dezactivat pe Lordaeron, pentru a intra in instante, trebuie sa mergi pe jos pana acolo. Grupul de 5 jucatori il faci prin "LFM Deadmines" , ca inainte de RDF.
Staff-ul Warmane si-au motivat decizia de a dezactiva RDF permanent, pentru a da o senzatie de hardcore jucand pe server, sa fie mai greu si sa simti ca ai realizat ceva dupa o instanta terminata. Presupun ca s-a avut in vedere si evitarea leveling-ului doar prin instante. Asa, practic te forteaza sa faci quest-uri, sa treci prin toate zonele si sa deblochezi toate mecanismele jocului. ("Dungeon Finder is intentionally disabled to help us feel the journey, traveling and avoid experience boosts so we don't skip content AFKing in a capital.")
Edited: September 28, 2015
Modelele din WoD se aplica doar charurilor sau inclusiv la npc, critters si alte creaturi ?
N-am gasit nici un topic legat de clientul nou si de asta intreb :)
Modelele WoD ale noului client WOTLK se aplica doar pentru charactere.
Eu am vazut NPC Human de ex., cu modelul actualizat al rasei respective (si nu numai).
Salut.Am si eu o problema, poate ii stie cineva rezolvarea.
Am luat Wrath of The Lich King ( de pe warmane ). Bun
Am setat realmlist. Bun
Dau sa intru nu merge.
"unable to connect.if the problem persists please contact..."
Windows 10.
Multumesc frumos in avans.
Mai verifica odata realmlist.
Esti sigur ca incerci sa te conectezi cu contul pe care il ai pe Warmane ? ( si nu adresa de email de exemplu )
Eu imi aduc aminte ca am luat si eu clientul tot de la rubrica download de aici si nu a fost nevoie sa setez realmlist-ul.
Da.sunt sigur.L-am salvat de 3 ori.
Am mai jucat pe warmane de multe ori.
Era setat pe warmane.ru si l-am modificat pe warmane.com
Nu pot sa instalez addon-urile.Imi spune mereu " addon error , please unzip and try again. "
A mai intampinat cineva probleme de genul acesta?
Le-am instalat cu Curse Client.
Eu le-am descarcat intotdeauna separat, ca fisier .rar sau .zip , le dezarhivez manual si le mut in folder-ul addons.
N-am abut niciodata probleme.
Salut .. ma gandesc sa ma mut pe acest server ... momentan joc pe un alt sv privat dar cam ramane fara lume si e plictisitor ... am si eu cateva intrebari in legatura cu sv de pandaria :
- trebuie sa stai in "que " ca sa intri sau nu se face full .
- pe Frostwolf cum sunt instanele vechi gen Nax,Ulduar .. etc . adica daca se pot face achiv cat de cat sau sa gesesti iteme de transmog .
- in PVP ce caractere sunt bune ? sau sunt echilibrate ?