Merhaba arkadaşlar. Warmane diye bir şey var olmadan önce bazılarınızın bildiği gibi molten vardı. Sizlere sorum şu olacak ; şimdi benim molten wowda premiumlu bi hesabım vardı fakat bi süreliğine oynamayı bırakmıştım. 2 yıl kadar :D şimdi oyuna yeniden başlayacağım fakat şifreyi bulmak için hesabın kayıtlı olduğu gmail adresini yazdığım zaman böyle bir acc bulunmamaktadır yazıyor. Bu hesabı geri alabilir miyim ve alabilirsem nasıl alırım bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Eğer konuyla ilgili bir bilginiz yoksa bile warmane'nin support gmailini atsanız bile çok yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar.
Merhaba arkadaşlar. Warmane diye bir şey var olmadan önce bazılarınızın bildiği gibi molten vardı. Sizlere sorum şu olacak ; şimdi benim molten wowda premiumlu bi hesabım vardı fakat bi süreliğine oynamayı bırakmıştım. 2 yıl kadar :D şimdi oyuna yeniden başlayacağım fakat şifreyi bulmak için hesabın kayıtlı olduğu gmail adresini yazdığım zaman böyle bir acc bulunmamaktadır yazıyor. Bu hesabı geri alabilir miyim ve alabilirsem nasıl alırım bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Eğer konuyla ilgili bir bilginiz yoksa bile warmane'nin support gmailini atsanız bile çok yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar.
Geçen yıl bu sıralarda Molten'de bazı olaylar sonucunda tüm hesaplar silindi. Forum kayıtlarından hesap isimleri geri kazanılıp herkese 5'er karakteri 80-85-90 yapma hakkı vs... verildi. Yaklaşık bir 6-10 ay kadar da eski hesapları kurtarma hakkı sürdü. Ancak artık süre bitmiş durumda.
Şu an mesaj yazdığın hesapla giriş yapıp https://www.warmane.com/account/login
Support'dan ticket açarak durumunu anlat, ancak yardımcı olabileceklerini sanmıyorum.
Yeniden karakter açıp, tekrar donate yapıp sıfırdan başlaman gerek.
Zaten eğer akşamları Lordareon'da sıraya takılmadan oynamak istiyorsan en az 5 coins'e ihtiyacın olacak.
lordaerondaki bu bekleme olayı olmasa oynayacamda zaten kısıtlı bi zaman icinde oynuyorum kafa dagıtmaya bide sıra beklemek bana çok sacma geliyor ayrıca premium olan hesap neden bir daha donate yapması gerekiyorki zamanında biz lordaeronda oynarken sıra beklemeyelim diye donate yapmış insanlarız zaten :))
lordaerondaki bu bekleme olayı olmasa oynayacamda zaten kısıtlı bi zaman icinde oynuyorum kafa dagıtmaya bide sıra beklemek bana çok sacma geliyor ayrıca premium olan hesap neden bir daha donate yapması gerekiyorki zamanında biz lordaeronda oynarken sıra beklemeyelim diye donate yapmış insanlarız zaten :))
Nedenini bir çok kez açıkladılar.
Warmane ilk kez 25-30 bin aktif oyuncuya ulaştı. Ekip kalabalık, masraflar çok ancak gelir yok.
Başta olduğu gibi masrafların çoğunu Kaer kendi cebinden karşılıyor.
Yani bütün bu WoW keyfimizi aslında başkasının fedakarlığıyla yapıyoruz.
Şu an oyuncuların donate yapması için bir gerekçe yoktu, ne set alınır, ne 80 yapmaya izin var, ne transfer vb.
Yani legit (kurallara uyan) bir WoW oynuyoruz ancak o zaman da donate parası gelmiyor.
1-2 kişi hariç kimse gönlünden koptuğu için bağış yapmıyor.
Bu sıra aşma işi de geçici çözüm.
Gerçekten de yaza doğru Lordareon büyük oranda eksiksiz olunca onun oyun içi sistemini birleştirecekleri Ragnaros ve Deathwing'in yeni server'ına uygulayacaklar.
O zaman Lordareon'daki talep azalacaktır.
Azalmazsa da duruma göre 3. bir LK server açmaya yetecek kadar donate parası toplanmış olacaktır.
Yani gerçek hayatta coins'le WoW Gold'la maaşlar ödenemiyor, kanlı canlı gerçek maaş alan eleman çalıştırıyorlar.
Ev kirası, elektrik, doğalgaz, ADSL faturası gibi server'ın masrafı var.
Tüm bu eğlencenin sürmesi için bir şekilde yardımcı olmanız lazım.
Bunu da sizleri rahatsız etmeden, size bir neden yaratarak yapıyorlar.
Yoksa haydi herkes 10'ar dolar versin yoksa oynayamaz deseler, yarısı kaçar, yarısı da kavga ederdi.
Minumum donate 10 Eur = 10 coins ediyor. 30 gün sıra aşmak için 5 coins istiyor.
Yani aylık 16 liralık bağış yaparak akşamları sıra beklemiyorsun.
Gece 1'den akşam 5'e kadar zaten sıra olmuyor. Hiç bağış yapmak istemeyen o saatte sırasız oynuyor.
Yoğun zamanda öncelik için de sizlere bir hak verildi, herkes için yararlı bir hak.
Bende molten den alışkanlık ilk iş bağış yapmıştım. sıra geçmeye yaramadığını sonra öğrendim :) şimdi ise işe yaramaya başladı eskisinden çok daha stabil olan server için herkes 3 - 5 atmalı bence. ama uygulanan bağış seçeneklerinin az ve yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bağışlarda alt ve üst limit olmazsa herkes kendi cebine göre yardım edebilir.
ben molten-wow'da oynadım 2010-2011 süreleri arasında, premium almıştım, diablo ve diğer oyunlara geçince unutup gitmişim.. molten-wow un kapandığınıda lordaeron başlamadan önce öğrendim, warmane olmuş. her neyse başka bir hesap alıp ticket attım, böyle böyle unuttum hesabım vardı geri alabilir miyiz gibisinden, bana donate ne zaman yapıldığını sordu, paypal hesabımdan tarihe baktım, gönderdim. eski şifremi (molten-wow zamanındaki) , hangi şifreleri, gizli soru gibi sorular sordu ticket'ı cevaplayan görevli. doğru cevapları alınca, aynı ID yi kullanma şansınız mümkün değil fakat yeni açacak olacağınız veya bu ticket'ı gönderdiğiniz hesaba transfer edebilirim dedi. karakterler felan gitmiş tabi, ama içindeki coin miktarı, vote puanı gibi şeyler aynı şekilde açmış olduğum yeni hesabıma gönderildi.
Kocabey umut olmadığını söylemiş ama bilgilerini hatırlıyorsan alabilirsin. net , ben yaşadım anlattığım gibi :)