1. ПРОБЛЕМ:
    WoW.exe пише, че е read only file...

2. Здрасти, аз съм сравнително нов играч на wotlk, от tbc реалмове идвам, пробвах търсачката на сайта, но не намерих това което търся: видео гайдове, или фул рънове на рейфовете, които са отворени сега, накс, обсидиън санктум и т.н. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен

3. Здрасти, аз съм сравнително нов играч на wotlk, от tbc реалмове идвам, пробвах търсачката на сайта, но не намерих това което търся: видео гайдове, или фул рънове на рейфовете, които са отворени сега, накс, обсидиън санктум и т.н. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен
    Google. Youtube също е пълен с всякакви клипове на рънове, обяснения на тактики и т.н.

4. От там идвам, мерси за съвета, но няма нищо добро, само разпръснати видеа, повечето от по-горни експаншъни, за това пиша тук, някой да даде нещо полезно, а не каквото чичко гугъл дава на първите страници.

5. Naxx ,
    Ако ти трябва и за OS напиши > Tankspot Sartharion и тн

6. NE moga da vlqza v ragnaros nqkakvi ideq zashto ?!

7. Здрасти, аз съм сравнително нов играч на wotlk, от tbc реалмове идвам, пробвах търсачката на сайта, но не намерих това което търся: видео гайдове, или фул рънове на рейфовете, които са отворени сега, накс, обсидиън санктум и т.н. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен
    Търси гайдовете на TankSpot в YouTube. Те покриват всеки възможен рейд от WotLK и са възможно най-добре обяснени.

Ако те не ти помогнат, нищо няма.

8. Опитвам се да вляза и от няколко часа ми показва само Login Server Down
    рестартирах си рутера и пак имам същия проблем. някой, който се с сблъсквал със същото, ще съм благодарен да ми помогне

9. Здравейте, когато искам да влезна в профила си на Mists of Pandaria, пиша парола и име...зарежда, изписва Success и Connected...И след това не мога да правя нищо, пише Retrieving Character List и си стои така, чаках, нищо не става :(
    Поля помогнете!

10. Zdraveite moje li da mi pomognete pisha si imeto i parolata i mi izpisva This account needs to be converted to a Battle.net account i me prasha v saita na battle.net probvah da si izteglq igrata na novo ot saita i pak ne stava pls pomognete mi
    Edited: January 24, 2016

11. Здравейте, когато искам да влезна в профила си на Mists of Pandaria, пиша парола и име...зарежда, изписва Success и Connected...И след това не мога да правя нищо, пише Retrieving Character List и си стои така, чаках, нищо не става :(
    Поля помогнете!
    Сървъра има някакви проблеми. Скоро ще се отстранят.

12. Благодаря за информацията :)

13. А някой може ли да ми помогне ? влизам в играта ,влизам в акаунта и стига до " Althenticatiting" . И след тва You are have been dissconected from this server ? и са кво тря да направя за да се оправи ? Моля кажете

14. А някой може ли да ми помогне ? влизам в играта ,влизам в акаунта и стига до " Althenticatiting" . И след тва You are have been dissconected from this server ? и са кво тря да направя за да се оправи ? Моля кажете

да прочетеш коментарите над твоя.

15. Здравейте , имам огромен проблем със fps на lod fps ми слиза до 3 4 можете ли някой да ми помогне ,лап топами мисля че е с добри характеристики 4 gb ram ,2 g video karta ,quad-core a6 ,2 gz ,говоря за Lich king ,опитах всякакви макрота какво ли не и нещата не се оправят ,намалил съм всичко до мин и проблема продължава,моля за помощ
    благодаря ви за вниманието

First ... 50909899100101102110 ... Last