1. May 20, 2016  
    ktos sie orientuje kiedy nowe postacie bedzie mozna robic na Icecrown?

2. To jak tak z ciekawości zapytam - bardziej progres i raidy czy bardziej PvP? Bo jak to drugie to ja zacieram rączki i chętnie dołączę jak potrzebujecie rdudunia :v

3. To jak tak z ciekawości zapytam - bardziej progres i raidy czy bardziej PvP? Bo jak to drugie to ja zacieram rączki i chętnie dołączę jak potrzebujecie rdudunia :v
    Jezeli chodzi o PvP prawie codziennie wieczorami robimy Premade BG

4. takie tam popołudniu
    Mistrzu, widzę na liście online gracza o nicku Hecller... Czy czasem Destus też u was gra? Byłem z Hecllerem na starym serwerze w gildi, kox priest. Szkoda tylko, że siedzę w hordzie :(
    Pozdrawiam również Gac'ka i Xynomiego... Your beloving Worst war JG

5. Mistrzu, widzę na liście online gracza o nicku Hecller... Czy czasem Destus też u was gra? Byłem z Hecllerem na starym serwerze w gildi, kox priest. Szkoda tylko, że siedzę w hordzie :(
    Pozdrawiam również Gac'ka i Xynomiego... Your beloving Worst war JG
    To zbieraj vp na transferj, byl u nas w gildii przed laczeniem serwerow ale ponizniej przepadl

6. Cześć, jakie musze spełnić wymagania aby dołączyć do gildii?

7. Trochę się za wami stęskniłem, no dobra może nie za wszystkimi :D Jeśli niektórzy z was chcą poraidować po stronie ally to prawdopodobnie nie znajdziecie lepszej polskiej gildii :)

Pozdrowienia od Skrobaka :D

8. TAK BYŁO 2x ICC 25n

Edited: June 21, 2016

9. Jeżeli było już to gdzieś napisane to przepraszam, po prostu przeoczyłem.

Przyjmujecie również osoby które dopiero raczkują na serwerach warmane a ich pojęcie względem WoW'a jest średnie?

10. Jeżeli było już to gdzieś napisane to przepraszam, po prostu przeoczyłem.

Przyjmujecie również osoby które dopiero raczkują na serwerach warmane a ich pojęcie względem WoW'a jest średnie?
    Napisz podanie na stronie i wspomnij ze jestes z forum

11. July 4, 2016  

Witam!

Gildia coraz bardziej bogata a dawno nie było u nas żadnego eventu, wiec postanowiliśmy zorganizować dwa w których będziecie mieli możliwość wzbogacenia się w Golda i DKP

1. Screenshot

Event jest prosty, każdy z was robi 3 fotki na których jest wasza postać. Mogą to być krajobrazy, epickie ujęcia, coś śmiesznego etc.
    Screenshoty wysyłacie na stronie do kogoś z administracji, na zgłoszenia czekamy do 15.07.2016

Nagrody:
    1. 60k Golda
    2. 40k Golda
    3. 20k Golda

Dla każdego za udział w evencie +100 DKP

2. 1v1 na 19lvl

Jest to event dla każdeg nie tylko dla tych co graja cały czas PvP. Takie duale na tym lvl nie maja za dużo wspólnego z skillem ;) Oczywscie bardziej chodzi nam tutaj o fun.

Zasady:
    - Brak Heirloom
    - Zakaz gry healerem
    - Bez profesji

Event odbędzie się 13.07.2016 o 20:00

Nagrody:
    1. 100k Golda
    2. 50k Golda
    3. 30k Golda

Dla każdego za udział w evencie +400 DKP

PS: Z dedykacja dla całego Hype
    https://www.youtube.com/watch?v=k21nZsf6kHM