For all Croatian players who can't connect to the server ingame - this is from my friend who works in croatian Tcom
znaći problem je do tog njemačkog servera na koji sve vas s t-com redirecta
Nije stavljen nikakav firewall od strane Hrvatskog Telekoma na WoW server, već je problem na nekom serveru u Njemačkoj koji je prestao raditi i sve šta vam preostaje je kontaktirati njih mailom ili pak strpiti se dok se to ne riješi (1-3dana aprox)
Eto valjda je pomoglo, ne da mi se prevodit na engleski
sada sam pisala t-comu svasta sam im rekla,neka izvole rjesit problem i provjeriti svoje servere,jer ocito je u njima problem..jedva cekam da istekne ugovor,pa prelazim na optimu i opticki internet,bas su ga uveli u zgradu..na ovom t-comu neznam sta placamo,imam ruter star 5 godina najmanje,na kojem naravno veza puca,a nezele ga zamijeniti :/
For all Croatian players who can't connect to the server ingame - this is from my friend who works in croatian Tcom
znaći problem je do tog njemačkog servera na koji sve vas s t-com redirecta
Nije stavljen nikakav firewall od strane Hrvatskog Telekoma na WoW server, već je problem na nekom serveru u Njemačkoj koji je prestao raditi i sve šta vam preostaje je kontaktirati njih mailom ili pak strpiti se dok se to ne riješi (1-3dana aprox)
Eto valjda je pomoglo, ne da mi se prevodit na engleski
To translate: The problem is in German server that we get redirected from T-Com(isp). There is no firewall from T-Com on the WoW server, but the problem is in a server in Germany which stopped working, and what we can do is only contact them or wait until this is all sorted out (1-3 days approx)
Jedva cekam da mi istekne pretplata i njihova usrana MAGENTA. Jedan od najskupljih interneta imamo opcenito ne samo Tcom nego i ostali u hr. U Njemackoj dobiju đaba optički kabal, kod nas se to debelo plaća. Hvala tebi i tvom prijatelju na infu.
evo odgovor t-coma:
Pozdrav, Ivona. Žao nam je zbog nastale situacije. S istom smo upoznati i naša tehnička podrška od jutra intenzivno radi na otklonu smetnje. Ulažemo maksimalan trud kako bismo ju riješili u najkraćem mogućem roku. Molimo te za još malo strpljenja i unaprijed se zahvaljujemo na tvojem razumijevanju.
Laura
Helló, Ivona. Sajnáljuk, mi a helyzet. Ugyanez tudjuk és a technikai támogatást reggel intenzíven dolgozik a megszüntetése zavaró. Mindent megteszünk, hogy segítsen nekik megoldani a lehető leghamarabb. Arra kérünk benneteket, egy kis türelmet és hálásak vagyunk a megértést.
Laura
I had problem with disconnecting in game, nothing big, it happens, I just log in again. But yesterday when I was playing it disconnected, I log in with my password but nothing happened. Then realm list show up, I clicked on Icecrown server where I have my character, the window was show where it said it was logging into server and then nothing, it just disapperead. Then I again wrote my password and again realm list show up and the thing continue like I described.
Does anyone had similiar problem? Please help.