1. Здравейте. Скоро си смених расата от blood elf на human и имам малък проблем с тринкетите. Ruthless Gladiator's Insignia of Victory не работи и нямам представа защо, питах много хора, но всеки казва че за пръв път чува за такъв проблем. Другият ми тринкет работи, както така и racial passive-a на расата.

2. Здравейте,искам да попитам,защо и ако някой знае как да ми обясни!
    Искам да вляза в Blackrock spire за Jenkins ACH`то , гледах няколко guid-а , избивам всички мобове,приех quest-овете и вратата пак не се отваря ако някой може да ми помогне,Благодаря предварително :)

3. не мога да се логна,с лънчара от сайта съм и ми замръзва на конектинг halp

4. Dobar den imam golqm problem znam si user i pass logvam se v igrata,no mi iziskva ,,generated digital code''. Bratovched mi se logva i na nego ne my iska. Molq Vi pomognete,ako mojete. Blagodarq predvaritelno. :)

5. Tva ne beshe li two-factor authentication, az lichno ne go izpolzvam, no se razrovi v My account (ili go razkaraj)..

6. Някой може ли да ми каже защо след като логна в играта и след 2-3минути ми Freezва и трябва да давам АЛТ F4 ? Пробвах да махна всички адони но без резултат, изтрих папката Cache + Errors пак без резултат. Freeza си започва след 2-3м.

7. Здравейте,
    немога да се лог-на в wotlk. пробвах какво ли не от форумите и пак не става. Мой приятел може от своя компютър.

8. Когато искам да си купя някакъв итем например ми дава да избера реалм,но не ми дава да избера герой..Когато натисна "Select Character" не ми показва нищо..?

9. Здравейте, играя в Mists of Pandaria и съм 63 lvl Troll warrior. Докато летях от Fort Livingston на към Ghostlands започнах да плувам във въздуха след което започнах да падам от мапа и се озовах на сред нищото мъртав и не мога да се съживя.Показва ми че съм умрял в океана близко до Eastern Kingdoms. Дори когато logout-на или релогна пак не става нищо,стоя мъртав на сред нищото.Дори и като цъкна Return to Graveyard стоя на същото место. Моля ви помогнете. Това ми е най-силния герой.

10. хора имам проблем с донате искам да донате но немога.... веднуж се опитах да донате и ми излезе едно съобщение..... от там нататук ми излиза само това съобщение и немога да донеитна как мога да го премахна и да си донеитна без да ми се показва... можеби някои гм трябва да го премахне или нз...... помогнете

11. Hello!
    Let me say it in few words.
    I was away from my job on vacation and i wanted to play a little.
    One kid saw my hero and started to asking me
    if i selling it.
    I told him that "I dont sell my account
    and dont sell my hero.
    He can buy one from the website."
    I was thinking to block him but then he ask
    me "how much maybe cost a hero like mine or account?"
    I told him "i dont know .... maybe 100-200 bulgarian BGN..."
    I told him to play and upgrade his hero.
    Maybe he told that to someone coz in the same day
    in the evening when i log in the game
    i saw that i am banned for 2 months and 4 weeks.
    I am a fair player, i never trick anyone or
    what ever nasty things you can do in the game.
    Im searching for help, i need the people
    who are doing with this stuff to unbann me.
    GM Moderators, HELP ME!
    ----------------------------------------------------------------molq da dostigne do GM --acaut pegasusbg

12. Здравейте, имам следния проблем не мога да си пусна герой за продажба през форума чрез трейдинг системата на Warmane.Казва ми "you are not eligible", ако някой може да ми обясни какво да направя ще съм му благодадрен.

13. Здравейте и аз не мога да си купя нищо не ми дава никаква информация за оръжието ,като се опитам да го отворя казва че има грешка на страницата . Дали има проблем на сървъра или е така само при мен ?

14. Един ларлок need ролна един dps итем от HoR в смисъл става въпрос за дпс бака от лич кинга ... Имам снимки и всичко, пича даже ме игнорна. Та въпросът ми е, мога ли да го репортна за това?

15. Виждал съм дкта гтс да носят.Не няма такъв репорт.Ти може да го репортнеш,но ще ти кажат че нищо не могат да направят.

First ... 1262102110111112113114122 ... Last