1. ?????????, ????? ????? ????? ???????? ????? ? Retribution Paladin Horde ?? ?? ???????, ????? ?? ???? ???? ?????? ? ???? ????? ?? ???? ?? ?? ???! ????????? ?? ??????????!

Zdraveite, tursya mnogo dobre zapoznat igrach s Retribution Paladin Horde da me nauchi, mislya che nyama nishto sramno v tova chovek da iska da se uchi! Blagodarya za vnimanieto!
    Edited: February 28, 2026

2. bannaha mi acounta za 2 dena a nishto ne sum napravil kakvo moje da se pravi po tozi problem ?

3. Ubeden sum na nad 200% Ninja Loot, oturval si se s malko obiknovenno e po golqm i strog bana. Bez prichina ne se sluchva da se naloji zabrana ili pone ne znam za takava. Izturpqvash nakazanieto i se staraesh da ne go pravish zashtoto nakraq shte q dokarash do pernament zabrana!

4. ?????????,

???? ????? ????? ??????????? ?? ?????? ?? ????? ?????? ? ??????? ??, ?? ?? ??????? ??????????? "Disconnected from the server" ??? ?? ?????? ???? ????????

5. Zdraveite nqkoi moje li da mi obqsni kak stava darqvaneto na Coins .. primerno imam 20 coins i iskam da gi podarq na priqtel moje li da se pravi vuzmojno li e i kak stava Blagodarq vi predvaritelno :)

6. ????????? , ?? ???? ?? ??????? wow ?? ???????????? ????? .
    ???????? ?? ???????? ???? , ?? ?? ?? ?????? ???? .
    ????? ??? ???? ?? ? ????? ?

7. I can`t download the game from the directory .

????????? , ?? ???? ?? ??????? wow ?? ???????????? ????? .
    ???????? ?? ???????? ???? , ?? ?? ?? ?????? ???? .
    ????? ??? ???? ?? ? ????? ?
    Zdraveite , ne moga da svalq igarta ot selekciqta download . Kato izbera padashtite menuta i ne mi otvarq nishto .

8. V momenta sa spreni umishleno za da ostane server-a pod radara na retail, za da ne go sprat.
    Shte trqbva vremenno dokato ne e na razpolojenie da si namerish ot drugade da svalish igrata (chist client na 3.3.5 po jelanie)

9. 4 Days Ago  
    ?????????, ????? ???? ?? ???? ???? ?? ?????? coins, ????? ???? ????????, ???? ???? ?????? ???????? ?????? ?? ?????? ? ? ??????? ???? ?? ???? ?? ?? ????? ??????? ?? ???????? ??????? ? ????? ?? ?????? ??? ????? ?? ??????, ?? ?? ??????? ???? warmane ????????.

First ... 3686126134135136