1. Здравейте, търся много добре запознат играч с Retribution Paladin Horde да ме понаучи, мисля че няма нищо срамно в това човек да иска да се учи! Благодаря за вниманието!

Zdraveite, tursya mnogo dobre zapoznat igrach s Retribution Paladin Horde da me nauchi, mislya che nyama nishto sramno v tova chovek da iska da se uchi! Blagodarya za vnimanieto!
    Edited: February 28, 2026

2. bannaha mi acounta za 2 dena a nishto ne sum napravil kakvo moje da se pravi po tozi problem ?

3. Ubeden sum na nad 200% Ninja Loot, oturval si se s malko obiknovenno e po golqm i strog bana. Bez prichina ne se sluchva da se naloji zabrana ili pone ne znam za takava. Izturpqvash nakazanieto i se staraesh da ne go pravish zashtoto nakraq shte q dokarash do pernament zabrana!

4. Здравейте,

След дълго време неактивност се опитах да вляза отново в акаунта си, но ми изписва автоматично "Disconnected from the server" как се оправя този проблем?

5. Zdraveite nqkoi moje li da mi obqsni kak stava darqvaneto na Coins .. primerno imam 20 coins i iskam da gi podarq na priqtel moje li da se pravi vuzmojno li e i kak stava Blagodarq vi predvaritelno :)

6. здравейте , не мога да изтегля wow от директорията свали .
    натискам за падащото меню , но не ми отваря нищо .
    съвет как мога да я сваля ?

7. I can`t download the game from the directory .

здравейте , не мога да изтегля wow от директорията свали .
    натискам за падащото меню , но не ми отваря нищо .
    съвет как мога да я сваля ?
    Zdraveite , ne moga da svalq igarta ot selekciqta download . Kato izbera padashtite menuta i ne mi otvarq nishto .

8. V momenta sa spreni umishleno za da ostane server-a pod radara na retail, za da ne go sprat.
    Shte trqbva vremenno dokato ne e na razpolojenie da si namerish ot drugade da svalish igrata (chist client na 3.3.5 po jelanie)

First ... 3686126134135136