1. sgxt's Avatar
    sgxt
    Guest

ce s-a intamplat cu arena point si cu echipele 2v2 3v3?

Cum spune si titlul, stie cineva?

2. IoanaRo14's Avatar
    IoanaRo14
    Guest

Warsong

Mi-sa intamplat ceva! dupa packul asta nou nu mai am warsongul in lista ! ce trebuie sa fac......... trebuie sa il mai downloadez odata? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( AJUTOR CAT MAI REPEDE VA ROG;)

3. nom3rcy13's Avatar
    nom3rcy13
    Guest
    Salut am un hunter pe Lich King si am o intrebare unde ar trebui sa ma duc sa invat sa folosesc crossbow am lvl 66.

4. Evilprofesor's Avatar
    Evilprofesor
    Guest
    Crossbow se invata in Exodar.

5. Salutare, voi ce parere aveti despre 4.3 ? vor lasa itemele craftabile vicious la profesiile respective ? din cate am inteles la shopurile cu honor/conquest vor fi vici si ruthless, iar piesele craftate au ilvl 377 care este mai mare decat la alea vicious luate cu honor. Pare cam ciudat ^^

6. Salut , am oarecum o problema ..
    Am jucat si inainte pe Molten dar aseara m-am apucat cu niste prieteni si problema sta in felul urmator :
    - pe laptop , care e mai performant , imi merge fara probleme dar :
    - pe pc , care e mai slab , dar inainte cand am jucat nu aveam probleme , imi mergea aproximativ perfect , dupa ce ma loghez , accesez caracterul apoi imi intra in joc si la 4-5 secunde primesc " You have been disconected from the server" , am incercat de vreo 10 ori , am dat cerintele la low , restart , apoi iar am incercat .. nimic :)
    ps : e vorba de serverul x20 WTLK

7. Salut , am oarecum o problema ..
    Am jucat si inainte pe Molten dar aseara m-am apucat cu niste prieteni si problema sta in felul urmator :
    - pe laptop , care e mai performant , imi merge fara probleme dar :
    - pe pc , care e mai slab , dar inainte cand am jucat nu aveam probleme , imi mergea aproximativ perfect , dupa ce ma loghez , accesez caracterul apoi imi intra in joc si la 4-5 secunde primesc " You have been disconected from the server" , am incercat de vreo 10 ori , am dat cerintele la low , restart , apoi iar am incercat .. nimic :)
    ps : e vorba de serverul x20 WTLK
    Este din cauza la que... si mie imi face la fel daca intru pe un account fara premium.

8. purik's Avatar
    purik
    Guest
    Stie cineva cand se da drumu la Realm Transfer pe Cata?

9. Cristina1005's Avatar
    Cristina1005
    Guest
    dati si mie un link de download sau macar un nume pentru un dkp addon care sa mearga pe 3.3.5a wotlk , am luat unul quickdkp v2 dar e pentru 5.5.1 si nu gasesc altu bun , iar asta imi face figuri

http://www.curse.com/addons/wow/qdkp...ther-downloads

page 2 singura versiune pt 3.3.5.

10. Srsly ? E de acum 3 saptamani postu aluia.

Grabiti ba copii astia .

11. Cristina1005's Avatar
    Cristina1005
    Guest
    Srsly ? E de acum 3 saptamani postu aluia.
    asa si?am fost draguta si l-am ajutat niciodata nu e prea tarziu...ce sa-ti povestesc

12. ce dracu nu merg realmurile? fute`i dracii poe DDoS XD

13. imi explica si mie cineva va rog cum sa pun o poza ca avatar|? deoarece de pe net nu pot pune din comp iara nu pot nush daca baiu e la computeru meu sau la "brainul" meu

First ... 22303132333442 ... Last